patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pica su grybais ir ožkos sūriu

pica su grybais ir ozkos suriu Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
100 g pievagrybių
200 g ožkos sūrio
50 g Parmezano sūrio
20 ml alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
20 g baziliko lapelių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pica su grybais ir ožkos sūriu
Į persijotus miltus suberiame sausas mieles, druską ir išmaišome. Pamažu pilame šiltą vandenį sumaišytą su alyvuogių aliejumi ir užminkome mielinę tešlą. Picos tešla turi būti elastinga ir nelipti prie rankų.pica su grybais ir ozkos suriu 1
Tešlą 1-2 val. paliekame šiltai, kad pakiltų. Stalo paviršių pabarstome miltais ir iškočiojame 0,5 cm storio apskritimą.pica su grybais ir ozkos suriu 2
Picos pagrindą perkeliame į kepimo skardą, ištepame alyvuogių aliejumi ir pomidorų padažu. Picą pabarstome tarkuotu parmezano sūriu ir sudėliojame riekelėmis supjaustytus pievagrybius.pica su grybais ir ozkos suriu 3
Ant picos viršaus išdėliojame ožkos sūrio griežinėlius ir pabarstome smulkintais baziliko lapeliais.pica su grybais ir ozkos suriu 4
Pica su grybais ir ožkos sūriu dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 220 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su vistiena ir grybais
Pica su vištiena ir grybais
Pica su vištiena (vištienos faršu), grybais, fermentiniu sūriu bei šviežiais pomidorais.
tortilijos su farsu
Tortilijos su faršu
Tortilijos su faršu, pievagrybiais, konservuotomis pupelėmis bei daržovėmis.
pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.
pica margarita
Pica Margarita. Itališkos picos receptas
Pica Margarita. Tradicinė pica Margarita su šviežiais pomidorais, Mocarelos sūriu, baziliku. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.