patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pica su krevetėmis

pica su krevetemis Mums reikės:
Picos pagrindui:
350 - 400 g miltų
250 ml vandens
7 g sausų mielių
50 ml alyvuogių aliejaus
ketvirtis arb. š. druskos
Picos įdarui:
20 vnt. karališkų krevečių
150 ml pomidorų padažo
150 g Mocarela sūrio
50 g kaparėlių

Gaminame. Pica su krevetėmis
Miltai sumaišomi su mielėmis ir druska. Šiltas vanduo sumaišomas su alyvuogių aliejumi ir pamažu pilamas į miltus. Užminkoma mielinė tešla ir paliekama šiltoje vietoje 40-50 min., kad pakiltų. Kada tešla pakyla (padidėja du kartus), dar kartą užminkoma ir paliekama vėl pakilti. Stalo paviršius pabarstomas miltais ir iškočiojamas 0,5 - 1 cm storio picos pagrindas (priklausomo nuo pageidaujamo picos storio). Picos pagrindas perkeliamas į kepimo skardą ir ištepamas pomidorų padažu. Išdėliojami Mocarela sūrio griežinėliai, karališkos krevetės ir kaparėliai. Pica dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 220 – 250 laipsnių temperatūroje apie 15 – 20 min. Pica su krevetėmis paruošta. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su vistiena ir grybais
Pica su vištiena ir grybais
Pica su vištiena (vištienos faršu), grybais, fermentiniu sūriu bei šviežiais pomidorais.
perlenkta pica calzone su darzovemis
Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis
Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis. Skani, nekaloringa pica.
tortilijos su farsu
Tortilijos su faršu
Tortilijos su faršu, pievagrybiais, konservuotomis pupelėmis bei daržovėmis.
pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena