patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pica su krevetėmis

pica su krevetemis Mums reikės:
Picos pagrindui:
350 - 400 g miltų
250 ml vandens
7 g sausų mielių
50 ml alyvuogių aliejaus
ketvirtis arb. š. druskos
Picos įdarui:
20 vnt. karališkų krevečių
150 ml pomidorų padažo
150 g Mocarela sūrio
50 g kaparėlių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pica su krevetėmis
Miltai sumaišomi su mielėmis ir druska. Šiltas vanduo sumaišomas su alyvuogių aliejumi ir pamažu pilamas į miltus. Užminkoma mielinė tešla ir paliekama šiltoje vietoje 40-50 min., kad pakiltų. Kada tešla pakyla (padidėja du kartus), dar kartą užminkoma ir paliekama vėl pakilti. Stalo paviršius pabarstomas miltais ir iškočiojamas 0,5 - 1 cm storio picos pagrindas (priklausomo nuo pageidaujamo picos storio). Picos pagrindas perkeliamas į kepimo skardą ir ištepamas pomidorų padažu. Išdėliojami Mocarela sūrio griežinėliai, karališkos krevetės ir kaparėliai. Pica dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 220 – 250 laipsnių temperatūroje apie 15 – 20 min. Pica su krevetėmis paruošta. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica margarita
Pica Margarita. Itališkos picos receptas
Pica Margarita. Tradicinė pica Margarita su šviežiais pomidorais, Mocarelos sūriu, baziliku. Receptas su nuotraukomis.
tortilijos su farsu
Tortilijos su faršu
Tortilijos su faršu, pievagrybiais, konservuotomis pupelėmis bei daržovėmis.
pica su vistiena ir grybais
Pica su vištiena ir grybais
Pica su vištiena (vištienos faršu), grybais, fermentiniu sūriu bei šviežiais pomidorais.
pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.