patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pica su vištiena ir grybais

pica su vistiena ir grybais Mums reikės:
Picos paplotėliui:
250-300 g miltų
200 ml šilto vandens
0,5 arb. š. sausų mielių
1 arb. š. alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
žiupsnelio cukraus
Picos įdarui:
150 g vištienos faršo
100 g pievagrybių
150 g fermentinio sūrio
2 pomidorų
3-4 valg. š. pomidorų padažo
1-2 arb. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pica su vištiena ir grybais
Į persijotus miltus suberiamos sausos mielės, druska, cukrus ir išmaišoma. Pamažu supilamas šiltas vanduo sumaišytas su alyvuogių aliejumi. Užminkoma elastinga mielinė picos tešla. Tešla įdedama į aliejumi išteptą dubenį ir paliekama šiltai 45-50 min. pakilti.
Vištienos faršas pagardinamas druska, pipirais. Pievagrybiai švariai nuplaunami ir supjaustomi riekelėmis, pomidorai - griežinėliais. Sūris sutarkuojamas.
Stalo paviršius pabarstomas miltais ir iškočiojamas maždaug 0,5 cm storio picos paplotėlis. Į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir išteptą aliejumi, perkeliamas picos paplotėlis.pica su vistiena ir grybais 1
Picos paplotėlis patepamas alyvuogių aliejumi ir pomidorų padažu. Išdėliojamas vištienos faršas, ant jo sudedamos pievagrybių riekelės ir pomidorų griežinėliai. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 220 laipsnių temperatūroje apie 5-7 min. pica su vistiena ir grybais 2
Vėliau pabarstoma tarkuotu sūriu ir dar kepama 15 min. Pica su vištiena ir grybais paruošta. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.
perlenkta pica calzone su darzovemis
Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis
Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis. Skani, nekaloringa pica.
pica su krevetemis
Pica su krevetėmis
Pica su krevetėmis. Naminės, mielinės tešlos pagrindas, krevetės, pomidorų padažas, Mocarela sūris, kaparėliai.
pica su grybais ir ozkos suriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu. Gardi pica su pievagrybiais, Parmezano sūriu, ožkos sūriu, pomidorų padažu, bazilikais. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.