patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Picos, picu receptai

Picos, picų receptai su nuotraukomis.

Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis

perlenkta pica calzone su darzovemis
Mums reikės:
Picos tešlai:
500 g miltų
30 ml alyvuogių aliejaus
300 ml vandens
5 g sausų mielių
žiupsnelio druskos
Picos įdarui:
800 g nedidelių cukinijų
800 g savo sultyse konservuotų pomidorų
100 g Mocarelos (Mozzarellas) sūrio
2 svogūnų
1-2 skiltelių česnako
15 g kaparėlių
30 g šviežio bazilikų, druskos
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Pica su vištiena ir grybais

pica su vistiena ir grybais
Mums reikės:
Picos paplotėliui:
250-300 g miltų
200 ml šilto vandens
0,5 arb. š. sausų mielių
1 arb. š. alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
žiupsnelio cukraus
Picos įdarui:
150 g vištienos faršo
100 g pievagrybių
150 g fermentinio sūrio
2 pomidorų
3-4 valg. š. pomidorų padažo
1-2 arb. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Tortilijos su faršu

tortilijos su farsu
Mums reikės:
6 didelių arba 8 mažesnių tortilijų paplotėlių
500 g kiaulienos ar jautienos faršo
250 g pievagrybių
1 indelio konservuotų pupelių
1 morkos
1 didelio svogūno
0,5 raudonos paprikos
0,5 geltonos paprikos
3-4 skiltelių česnako
2-3 valg. š. pomidorų padažo, druskos, maltų juodųjų pipirų, maltų čili pipirų, svogūnų laiškų
Receptas, gaminimas

Pica su krevetėmis

pica su krevetemis
Mums reikės:
Picos pagrindui:
350 - 400 g miltų
250 ml vandens
7 g sausų mielių
50 ml alyvuogių aliejaus
ketvirtis arb. š. druskos
Picos įdarui:
20 vnt. karališkų krevečių
150 ml pomidorų padažo
150 g Mocarela sūrio
50 g kaparėlių
Receptas, gaminimas

Pica su kumpiu

pica su kumpiu
Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
150 g rūkyto kumpio
1 raudono svogūno
150 g Mocarela sūrio
20 ml. alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
žiupsnelio baziliko
Receptas, gaminimas

Pica su grybais ir ožkos sūriu

pica su grybais ir ozkos suriu
Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
100 g pievagrybių
200 g ožkos sūrio
50 g Parmezano sūrio
20 ml alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
20 g baziliko lapelių
Receptas, gaminimas

Pica Margarita. Itališkos picos receptas (5)

pica margarita
Mums reikės:
Picos paplotėliams:
350 g miltų
20 g šviežių mielių (sausų ~7g)
200 ml vandens
3 valg. š. aliejaus
0,5 arb. š. cukraus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
4-5 pomidorų
200 g Mocarela sūrio
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
šviežių baziliko lapelių, druskos
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su krevetemis
Pica su krevetėmis
Pica su krevetėmis. Naminės, mielinės tešlos pagrindas, krevetės, pomidorų padažas, Mocarela sūris, kaparėliai.
pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.
pica su grybais ir ozkos suriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu. Gardi pica su pievagrybiais, Parmezano sūriu, ožkos sūriu, pomidorų padažu, bazilikais. Receptas su nuotraukomis.
pica su vistiena ir grybais
Pica su vištiena ir grybais
Pica su vištiena (vištienos faršu), grybais, fermentiniu sūriu bei šviežiais pomidorais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.

Naujausi komentarai

Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
Rita
Labai skanus, greitai ir paprastai padaromas pyragas. Aciu uz recepta, seimyna suzaveta.
Koktail
Gal galėtumėte pasakyti kiek citrinos sulčių dėti?