patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Picos, picu receptai

Picos, picų receptai su nuotraukomis.

Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis

perlenkta pica calzone su darzovemis
Mums reikės:
Picos tešlai:
500 g miltų
30 ml alyvuogių aliejaus
300 ml vandens
5 g sausų mielių
žiupsnelio druskos
Picos įdarui:
800 g nedidelių cukinijų
800 g savo sultyse konservuotų pomidorų
100 g Mocarelos (Mozzarellas) sūrio
2 svogūnų
1-2 skiltelių česnako
15 g kaparėlių
30 g šviežio bazilikų, druskos
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Pica su vištiena ir grybais

pica su vistiena ir grybais
Mums reikės:
Picos paplotėliui:
250-300 g miltų
200 ml šilto vandens
0,5 arb. š. sausų mielių
1 arb. š. alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
žiupsnelio cukraus
Picos įdarui:
150 g vištienos faršo
100 g pievagrybių
150 g fermentinio sūrio
2 pomidorų
3-4 valg. š. pomidorų padažo
1-2 arb. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Tortilijos su faršu

tortilijos su farsu
Mums reikės:
6 didelių arba 8 mažesnių tortilijų paplotėlių
500 g kiaulienos ar jautienos faršo
250 g pievagrybių
1 indelio konservuotų pupelių
1 morkos
1 didelio svogūno
0,5 raudonos paprikos
0,5 geltonos paprikos
3-4 skiltelių česnako
2-3 valg. š. pomidorų padažo, druskos, maltų juodųjų pipirų, maltų čili pipirų, svogūnų laiškų
Receptas, gaminimas

Pica su krevetėmis

pica su krevetemis
Mums reikės:
Picos pagrindui:
350 - 400 g miltų
250 ml vandens
7 g sausų mielių
50 ml alyvuogių aliejaus
ketvirtis arb. š. druskos
Picos įdarui:
20 vnt. karališkų krevečių
150 ml pomidorų padažo
150 g Mocarela sūrio
50 g kaparėlių
Receptas, gaminimas

Pica su kumpiu

pica su kumpiu
Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
150 g rūkyto kumpio
1 raudono svogūno
150 g Mocarela sūrio
20 ml. alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
žiupsnelio baziliko
Receptas, gaminimas

Pica su grybais ir ožkos sūriu

pica su grybais ir ozkos suriu
Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
100 g pievagrybių
200 g ožkos sūrio
50 g Parmezano sūrio
20 ml alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
20 g baziliko lapelių
Receptas, gaminimas

Pica Margarita. Itališkos picos receptas (5)

pica margarita
Mums reikės:
Picos paplotėliams:
350 g miltų
20 g šviežių mielių (sausų ~7g)
200 ml vandens
3 valg. š. aliejaus
0,5 arb. š. cukraus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
4-5 pomidorų
200 g Mocarela sūrio
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
šviežių baziliko lapelių, druskos
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.
tortilijos su farsu
Tortilijos su faršu
Tortilijos su faršu, pievagrybiais, konservuotomis pupelėmis bei daržovėmis.
pica margarita
Pica Margarita. Itališkos picos receptas
Pica Margarita. Tradicinė pica Margarita su šviežiais pomidorais, Mocarelos sūriu, baziliku. Receptas su nuotraukomis.
perlenkta pica calzone su darzovemis
Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis
Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis. Skani, nekaloringa pica.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.

Naujausi komentarai

Irmante
Sveikos, as aplamai nemegstu saldumynu gaminti man niekada niekas nesigauna... bet va velykom sugalvojau surizikuoti ir super receptukas,  gavosi labai puikiai Šypsena Dabar tik reikai sulaukti rytojaus ir ragauti Šypsena bet esu isitikinusi kad skonis bus tai pat geras kaip ir isvaizda Šypsena Jau vyras vis saldytuva varsto ir sake rytojaus nesulauks Juokas  Juokas
Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
Rita
Labai skanus, greitai ir paprastai padaromas pyragas. Aciu uz recepta, seimyna suzaveta.