patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Picos, picu receptai

Picos, picų receptai su nuotraukomis.

Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis

perlenkta pica calzone su darzovemis
Mums reikės:
Picos tešlai:
500 g miltų
30 ml alyvuogių aliejaus
300 ml vandens
5 g sausų mielių
žiupsnelio druskos
Picos įdarui:
800 g nedidelių cukinijų
800 g savo sultyse konservuotų pomidorų
100 g Mocarelos (Mozzarellas) sūrio
2 svogūnų
1-2 skiltelių česnako
15 g kaparėlių
30 g šviežio bazilikų, druskos
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Pica su vištiena ir grybais

pica su vistiena ir grybais
Mums reikės:
Picos paplotėliui:
250-300 g miltų
200 ml šilto vandens
0,5 arb. š. sausų mielių
1 arb. š. alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
žiupsnelio cukraus
Picos įdarui:
150 g vištienos faršo
100 g pievagrybių
150 g fermentinio sūrio
2 pomidorų
3-4 valg. š. pomidorų padažo
1-2 arb. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Tortilijos su faršu (1)

tortilijos su farsu
Mums reikės:
6 didelių arba 8 mažesnių tortilijų paplotėlių
500 g kiaulienos ar jautienos faršo
250 g pievagrybių
1 indelio konservuotų pupelių
1 morkos
1 didelio svogūno
0,5 raudonos paprikos
0,5 geltonos paprikos
3-4 skiltelių česnako
2-3 valg. š. pomidorų padažo, druskos, maltų juodųjų pipirų, maltų čili pipirų, svogūnų laiškų
Receptas, gaminimas

Pica su krevetėmis

pica su krevetemis
Mums reikės:
Picos pagrindui:
350 - 400 g miltų
250 ml vandens
7 g sausų mielių
50 ml alyvuogių aliejaus
ketvirtis arb. š. druskos
Picos įdarui:
20 vnt. karališkų krevečių
150 ml pomidorų padažo
150 g Mocarela sūrio
50 g kaparėlių
Receptas, gaminimas

Pica su kumpiu (1)

pica su kumpiu
Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
150 g rūkyto kumpio
1 raudono svogūno
150 g Mocarela sūrio
20 ml. alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
žiupsnelio baziliko
Receptas, gaminimas

Pica su grybais ir ožkos sūriu

pica su grybais ir ozkos suriu
Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
100 g pievagrybių
200 g ožkos sūrio
50 g Parmezano sūrio
20 ml alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
20 g baziliko lapelių
Receptas, gaminimas

Pica Margarita. Itališkos picos receptas (5)

pica margarita
Mums reikės:
Picos paplotėliams:
350 g miltų
20 g šviežių mielių (sausų ~7g)
200 ml vandens
3 valg. š. aliejaus
0,5 arb. š. cukraus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
4-5 pomidorų
200 g Mocarela sūrio
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
šviežių baziliko lapelių, druskos
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

tortilijos su farsu
Tortilijos su faršu
Tortilijos su faršu, pievagrybiais, konservuotomis pupelėmis bei daržovėmis.
pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.
pica su grybais ir ozkos suriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu. Gardi pica su pievagrybiais, Parmezano sūriu, ožkos sūriu, pomidorų padažu, bazilikais. Receptas su nuotraukomis.
pica su krevetemis
Pica su krevetėmis
Pica su krevetėmis. Naminės, mielinės tešlos pagrindas, krevetės, pomidorų padažas, Mocarela sūris, kaparėliai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Naujausi komentarai

Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.
Ingrida
Pasaka Šypsena buvau uzmirsus koks skonis ir duona tikrai reikia deti ir nekeisti niekuom kitu, tas skonis neispasakytas mmmm  Mirktelti  Mirktelti
Silvija
Kepu ir aš, tik dar dedu tarkuotą morką ir pakepintos rūkytos šoninės kartu su svogūnais. Gaunasi labai skanus, sultingas, valgė net tie vaikai, kurie mėsos nevalgydavo.
Ingrida
Dabaiginejau virti ceburekus. Pasaka, sunus 4 suvalge iskart. Super!!!!!! Myliu  Myliu  Myliu  Myliu