patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Picos, picu receptai

Picos, picų receptai su nuotraukomis.

Perlenkta pica (calzone) su daržovėmis

perlenkta pica calzone su darzovemis
Mums reikės:
Picos tešlai:
500 g miltų
30 ml alyvuogių aliejaus
300 ml vandens
5 g sausų mielių
žiupsnelio druskos
Picos įdarui:
800 g nedidelių cukinijų
800 g savo sultyse konservuotų pomidorų
100 g Mocarelos (Mozzarellas) sūrio
2 svogūnų
1-2 skiltelių česnako
15 g kaparėlių
30 g šviežio bazilikų, druskos
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Pica su vištiena ir grybais

pica su vistiena ir grybais
Mums reikės:
Picos paplotėliui:
250-300 g miltų
200 ml šilto vandens
0,5 arb. š. sausų mielių
1 arb. š. alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
žiupsnelio cukraus
Picos įdarui:
150 g vištienos faršo
100 g pievagrybių
150 g fermentinio sūrio
2 pomidorų
3-4 valg. š. pomidorų padažo
1-2 arb. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Tortilijos su faršu

tortilijos su farsu
Mums reikės:
6 didelių arba 8 mažesnių tortilijų paplotėlių
500 g kiaulienos ar jautienos faršo
250 g pievagrybių
1 indelio konservuotų pupelių
1 morkos
1 didelio svogūno
0,5 raudonos paprikos
0,5 geltonos paprikos
3-4 skiltelių česnako
2-3 valg. š. pomidorų padažo, druskos, maltų juodųjų pipirų, maltų čili pipirų, svogūnų laiškų
Receptas, gaminimas

Pica su krevetėmis

pica su krevetemis
Mums reikės:
Picos pagrindui:
350 - 400 g miltų
250 ml vandens
7 g sausų mielių
50 ml alyvuogių aliejaus
ketvirtis arb. š. druskos
Picos įdarui:
20 vnt. karališkų krevečių
150 ml pomidorų padažo
150 g Mocarela sūrio
50 g kaparėlių
Receptas, gaminimas

Pica su kumpiu (1)

pica su kumpiu
Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
150 g rūkyto kumpio
1 raudono svogūno
150 g Mocarela sūrio
20 ml. alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
žiupsnelio baziliko
Receptas, gaminimas

Pica su grybais ir ožkos sūriu

pica su grybais ir ozkos suriu
Mums reikės:
Picos pagrindui:
500 g miltų
5 g sausų mielių
300 ml vandens
30 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
100 g pievagrybių
200 g ožkos sūrio
50 g Parmezano sūrio
20 ml alyvuogių aliejaus
3 valg. š. pomidorų padažo
20 g baziliko lapelių
Receptas, gaminimas

Pica Margarita. Itališkos picos receptas (5)

pica margarita
Mums reikės:
Picos paplotėliams:
350 g miltų
20 g šviežių mielių (sausų ~7g)
200 ml vandens
3 valg. š. aliejaus
0,5 arb. š. cukraus
0,5 arb. š. druskos
Picos įdarui:
4-5 pomidorų
200 g Mocarela sūrio
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
šviežių baziliko lapelių, druskos
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica margarita
Pica Margarita. Itališkos picos receptas
Pica Margarita. Tradicinė pica Margarita su šviežiais pomidorais, Mocarelos sūriu, baziliku. Receptas su nuotraukomis.
pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.
pica su vistiena ir grybais
Pica su vištiena ir grybais
Pica su vištiena (vištienos faršu), grybais, fermentiniu sūriu bei šviežiais pomidorais.
pica su grybais ir ozkos suriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu. Gardi pica su pievagrybiais, Parmezano sūriu, ožkos sūriu, pomidorų padažu, bazilikais. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.

Naujausi komentarai

Lina
Fu - kas gali valgyti su inkstais? Aš išvis jokių mėsgalių nededu, svogūniuką su morkyte pakepinu ant sviestuko ir valgom su grietine. Laaabai skanu. Visa šeimyna lapnoja Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Ne, Ema, kremui želatinos nereikia. Kremas turi šiek tiek įsigerti ir į lakštus.
Ema
O kremui nereikia zalatinos?
Karolina
Tikrai labai skanu ir iskepiau visai šeimai Juokas
anonimas
Kad vedarai netrukinetu ir neisbegtu bei butu grazios apvalios plonos formos, juos reikia prikimstus ideti i verdancio vandens puoda po viena ir su mentele graziai sulyginti kol jie igaus grazia tolygia apvalia mase, isimti ir isdelioti i skarda, bekepant tankiai susmaigstyti su dantu krapstukais ir palikti kol apkeps viena puse, ta pati padaryti ant apverstos puses, rezultatas super gaunasi.