patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tortilijos su faršu

tortilijos su farsu Mums reikės:
6 didelių arba 8 mažesnių tortilijų paplotėlių
500 g kiaulienos ar jautienos faršo
250 g pievagrybių
1 indelio konservuotų pupelių
1 morkos
1 didelio svogūno
0,5 raudonos paprikos
0,5 geltonos paprikos
3-4 skiltelių česnako
2-3 valg. š. pomidorų padažo, druskos, maltų juodųjų pipirų, maltų čili pipirų, svogūnų laiškų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Tortilijos su faršu
Morka nuvaloma, supjaustoma plonais šiaudeliais arba sutarkuojama stambia trintuve. Pievagrybiai švariai nuplaunami ir supjaustomi juostelėmis. Svogūnas supjaustomas pusžiedžiais, paprika - šiaudeliais.tortilijos su farsu 1
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepinamas faršas. Pabarstoma druska, pipirais. Suberiamas susmulkintas česnakas ir pakepinama 1-2 min. Sudedami svogūnai, morkos, paprikos, pievagrybiai ir pakepinama dar kelias minutes. Sudedamas pomidorų padažas, suberiamos konservuotos pupelės, gerai išmaišoma ir uždengus patroškinama pora minučių. Pagardinama maltais čili pipirais, susmulkintais svogūnų laiškais.tortilijos su farsu 2
Tortilijų paplotėliai įvyniojami į foliją ir kelias minutes pašildomi įkaitintoje orkaitėje (galima pašildyti ir sausoje keptuvėje, bet tik keletą sekundžių, svarbu tortilijų paplotėlių neperkaitinti). Ant kiekvieno pašildyto tortilijos paplotėlio dedama paruošto įdaro ir suvyniojama.tortilijos su farsu 3
Tortilijos su faršu sudedamos į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepamos 200 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min.tortilijos su farsu 4
Tortilijos paruoštos. Skanaus.

Komentarai

2016-05-02
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su grybais ir ozkos suriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu. Gardi pica su pievagrybiais, Parmezano sūriu, ožkos sūriu, pomidorų padažu, bazilikais. Receptas su nuotraukomis.
pica margarita
Pica Margarita. Itališkos picos receptas
Pica Margarita. Tradicinė pica Margarita su šviežiais pomidorais, Mocarelos sūriu, baziliku. Receptas su nuotraukomis.
pica su krevetemis
Pica su krevetėmis
Pica su krevetėmis. Naminės, mielinės tešlos pagrindas, krevetės, pomidorų padažas, Mocarela sūris, kaparėliai.
pica su vistiena ir grybais
Pica su vištiena ir grybais
Pica su vištiena (vištienos faršu), grybais, fermentiniu sūriu bei šviežiais pomidorais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu