patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tortilijos su faršu

tortilijos su farsu Mums reikės:
6 didelių arba 8 mažesnių tortilijų paplotėlių
500 g kiaulienos ar jautienos faršo
250 g pievagrybių
1 indelio konservuotų pupelių
1 morkos
1 didelio svogūno
0,5 raudonos paprikos
0,5 geltonos paprikos
3-4 skiltelių česnako
2-3 valg. š. pomidorų padažo, druskos, maltų juodųjų pipirų, maltų čili pipirų, svogūnų laiškų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Tortilijos su faršu
Morka nuvaloma, supjaustoma plonais šiaudeliais arba sutarkuojama stambia trintuve. Pievagrybiai švariai nuplaunami ir supjaustomi juostelėmis. Svogūnas supjaustomas pusžiedžiais, paprika - šiaudeliais.tortilijos su farsu 1
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepinamas faršas. Pabarstoma druska, pipirais. Suberiamas susmulkintas česnakas ir pakepinama 1-2 min. Sudedami svogūnai, morkos, paprikos, pievagrybiai ir pakepinama dar kelias minutes. Sudedamas pomidorų padažas, suberiamos konservuotos pupelės, gerai išmaišoma ir uždengus patroškinama pora minučių. Pagardinama maltais čili pipirais, susmulkintais svogūnų laiškais.tortilijos su farsu 2
Tortilijų paplotėliai įvyniojami į foliją ir kelias minutes pašildomi įkaitintoje orkaitėje (galima pašildyti ir sausoje keptuvėje, bet tik keletą sekundžių, svarbu tortilijų paplotėlių neperkaitinti). Ant kiekvieno pašildyto tortilijos paplotėlio dedama paruošto įdaro ir suvyniojama.tortilijos su farsu 3
Tortilijos su faršu sudedamos į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepamos 200 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min.tortilijos su farsu 4
Tortilijos paruoštos. Skanaus.

Komentarai

2016-05-02
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pica su grybais ir ozkos suriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu
Pica su grybais ir ožkos sūriu. Gardi pica su pievagrybiais, Parmezano sūriu, ožkos sūriu, pomidorų padažu, bazilikais. Receptas su nuotraukomis.
pica margarita
Pica Margarita. Itališkos picos receptas
Pica Margarita. Tradicinė pica Margarita su šviežiais pomidorais, Mocarelos sūriu, baziliku. Receptas su nuotraukomis.
pica su kumpiu
Pica su kumpiu
Pica su kumpiu. Tradicinė pica su rūkytu kumpiu, Mocarela sūriu, raudonuoju svogūnu. Receptas su nuotraukomis.
pica su vistiena ir grybais
Pica su vištiena ir grybais
Pica su vištiena (vištienos faršu), grybais, fermentiniu sūriu bei šviežiais pomidorais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.