patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aguoninis vyniotinis

aguoninis vyniotinis Mums reikės:
Tešlai:
150 ml šilto pieno
400-450 g miltų
1 kiaušinio
30 g margarino
1 arb. š. sausų mielių
2 v. š. cukraus
2 v. š. vanilinio cukraus
2 v. š. aliejaus
žiupsnelio druskos
Įdarui:
150 g aguonų
1 kiaušinio
3-4 v. š. cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aguoninis vyniotinis
Sausos mielės, 2 v. šaukštai miltų, 1 arb. š. cukraus suberiami į dubenį, užpilama šiltu pienu, išmaišoma ir paliekama 15-20 min.
Margarinas ištrinamas su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Supilamas aliejus, įmušamas kiaušinis ir išmaišoma. Gauta masė sumaišoma su paruoštu mieline košele. Suberiami persijoti miltai ir užminkoma minkšta mielinė tešla. Tešla įdedama į aliejumi pateptą dubenį, uždengiama ir paliekama 1-1,5 val. šiltai, kad pakiltų.
Įdarui: aguonos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 30 min. pastovėti. Išbrinkusios aguonos nukošiamos, sutrinamos blenderiu ar permalamos mėsmale 2-3 kartus, įmušamas kiaušinis, suberiamas cukrus ir išmaišoma.
Stalo paviršius pabarstomas miltais ir iškočiojamas 0,5 cm storio stačiakampis mielinės tešlos lakštas. Lakšto paviršius patepamas minkštu sviestu, sudedamas aguoninis įdaras, tolygiai paskleidžiamas.aguoninis vyniotinis 3
Suvyniojama į vyniotinį. Aguoninis vyniotinis siūle žemyn dedamas į kepimo popieriumi išklotą skardą ir paliekamas šiltai dar 15-20 min. aguoninis vyniotinis 1

Aptepimui:
1 kiaušinio
1 v. š. sviesto

Aptepama kiaušiniu ir dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 180 laipsnių temperatūroje 40-45 min. Iškepęs aguoninis vyniotinis atvėsinamas, supjaustomas riekelėmis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su kakava
Pyragas su kakava
Greitai paruošiamas, skanus pyragas su kakava - pyragas su gelsvos ir kakavinės spalvos sluoksniais.
pyrageliai su karamelizuotais obuoliais
Pyragėliai su karamelizuotais obuoliais
Pyragėliai su karamelizuotais obuoliais. Skanu, paprasta, greita.
bananiniai pyrageliai 4
Bananiniai pyragėliai
Bananiniai pyragėliai. Avižinių dribsnių, bananų pyragėliai su saldžiu glaistu.
pyragas su vysniu dzemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!