patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aguoninis vyniotinis

aguoninis vyniotinis Mums reikės:
Tešlai:
150 ml šilto pieno
400-450 g miltų
1 kiaušinio
30 g margarino
1 arb. š. sausų mielių
2 v. š. cukraus
2 v. š. vanilinio cukraus
2 v. š. aliejaus
žiupsnelio druskos
Įdarui:
150 g aguonų
1 kiaušinio
3-4 v. š. cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aguoninis vyniotinis
Sausos mielės, 2 v. šaukštai miltų, 1 arb. š. cukraus suberiami į dubenį, užpilama šiltu pienu, išmaišoma ir paliekama 15-20 min.
Margarinas ištrinamas su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Supilamas aliejus, įmušamas kiaušinis ir išmaišoma. Gauta masė sumaišoma su paruoštu mieline košele. Suberiami persijoti miltai ir užminkoma minkšta mielinė tešla. Tešla įdedama į aliejumi pateptą dubenį, uždengiama ir paliekama 1-1,5 val. šiltai, kad pakiltų.
Įdarui: aguonos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 30 min. pastovėti. Išbrinkusios aguonos nukošiamos, sutrinamos blenderiu ar permalamos mėsmale 2-3 kartus, įmušamas kiaušinis, suberiamas cukrus ir išmaišoma.
Stalo paviršius pabarstomas miltais ir iškočiojamas 0,5 cm storio stačiakampis mielinės tešlos lakštas. Lakšto paviršius patepamas minkštu sviestu, sudedamas aguoninis įdaras, tolygiai paskleidžiamas.aguoninis vyniotinis 3
Suvyniojama į vyniotinį. Aguoninis vyniotinis siūle žemyn dedamas į kepimo popieriumi išklotą skardą ir paliekamas šiltai dar 15-20 min. aguoninis vyniotinis 1

Aptepimui:
1 kiaušinio
1 v. š. sviesto

Aptepama kiaušiniu ir dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 180 laipsnių temperatūroje 40-45 min. Iškepęs aguoninis vyniotinis atvėsinamas, supjaustomas riekelėmis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas trupintų susainių ir sviesto pyragas su kondensuotu pienu.
kursenu vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis. Biskvito vyniotinis su sviesto, varškės, kondensuoto pieno įdaru.
melyniu pyragas
Mėlynių pyragas
Mėlynių pyragas. Paprastas ir skanus pyragas su mėlynemis.
pyragas su kakava
Pyragas su kakava
Greitai paruošiamas, skanus pyragas su kakava - pyragas su gelsvos ir kakavinės spalvos sluoksniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu