patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aguoninis vyniotinis

aguoninis vyniotinis Mums reikės:
Tešlai:
150 ml šilto pieno
400-450 g miltų
1 kiaušinio
30 g margarino
1 arb. š. sausų mielių
2 v. š. cukraus
2 v. š. vanilinio cukraus
2 v. š. aliejaus
žiupsnelio druskos
Įdarui:
150 g aguonų
1 kiaušinio
3-4 v. š. cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aguoninis vyniotinis
Sausos mielės, 2 v. šaukštai miltų, 1 arb. š. cukraus suberiami į dubenį, užpilama šiltu pienu, išmaišoma ir paliekama 15-20 min.
Margarinas ištrinamas su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Supilamas aliejus, įmušamas kiaušinis ir išmaišoma. Gauta masė sumaišoma su paruoštu mieline košele. Suberiami persijoti miltai ir užminkoma minkšta mielinė tešla. Tešla įdedama į aliejumi pateptą dubenį, uždengiama ir paliekama 1-1,5 val. šiltai, kad pakiltų.
Įdarui: aguonos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 30 min. pastovėti. Išbrinkusios aguonos nukošiamos, sutrinamos blenderiu ar permalamos mėsmale 2-3 kartus, įmušamas kiaušinis, suberiamas cukrus ir išmaišoma.
Stalo paviršius pabarstomas miltais ir iškočiojamas 0,5 cm storio stačiakampis mielinės tešlos lakštas. Lakšto paviršius patepamas minkštu sviestu, sudedamas aguoninis įdaras, tolygiai paskleidžiamas.aguoninis vyniotinis 3
Suvyniojama į vyniotinį. Aguoninis vyniotinis siūle žemyn dedamas į kepimo popieriumi išklotą skardą ir paliekamas šiltai dar 15-20 min. aguoninis vyniotinis 1

Aptepimui:
1 kiaušinio
1 v. š. sviesto

Aptepama kiaušiniu ir dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 180 laipsnių temperatūroje 40-45 min. Iškepęs aguoninis vyniotinis atvėsinamas, supjaustomas riekelėmis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sokoladiniai keksai su karamele
Šokoladiniai keksai su karamele
Šokoladiniai keksai su karamele. Kakaviniai keksai iškepti orkaitėje ir apipilti karamele.
manu kruopu pyragas su slyvomis
Manų kruopų pyragas su slyvomis
Manų kruopų pyragas su slyvomis. Labai paprastai ir greitai paruošiamas gardus pyragas.
vyniotinis bounty
Vyniotinis Bounty
Vyniotinis Bounty. Kokosinis vyniotinis kurio nereikia kepti.
kavos pyragaiciai
Kavos pyragaičiai
Kavos pyragaičiai. Biskvitiniai kavos pyragaičiai pertepti kavos skonio grietinėle.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu