patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Ananasiniai keksiukai

ananasiniai keksiukai Mums reikės:
50 g margarino
250 g gabaliukais konservuotų ananasų
150 ml kefyro
100 g cukraus
250 g miltų
4 kiaušinių
1 obuolio
1 valg. š. citrinos sulčių
2 arb. š. kepimo miltelių
0,5 arb. š. cinamono
cukraus pudros apibarstymui

Gaminame. Ananasiniai keksiukai
Nuo ananasų nupilamas sirupas, ananasų gabaliukai suberiami į dubenį. Obuolys nulupamas, stambiai sutarkuojamas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas cinamonu. Kiaušiniai išplakami su cukrumi. Supilamas kefyras, ištirpintas margarinas, 3 valg. šaukštai ananasų sirupo ir išmaišoma. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir suberiami į kiaušinių - kefyro masę. Viskas gerai išmaišoma. Sudedami ananasai, sutarkuotas obuolys ir dar kartą gerai išmaišoma. Paruošta ananasinių keksiukų tešla sudedama į keksiukų formeles. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 15 - 20 min. Atvėsę ananasiniai keksiukai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bandeles su cinamonu
Bandelės su cinamonu
Tradicinės mielinės tešlos bandelės su cinamonu pagardintos saldžia glazūra.
varskes pyragas su konservuotais persikais
Varškės pyragas su konservuotais persikais
Varškės pyragas su konservuotais persikais
sokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
krepseliai su persikais
Krepšeliai su persikais
Krepšeliai su persikais. Skanus ir lengvai paruošiamas desertas.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.