patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Ananasiniai keksiukai

ananasiniai keksiukai Mums reikės:
50 g margarino
250 g gabaliukais konservuotų ananasų
150 ml kefyro
100 g cukraus
250 g miltų
4 kiaušinių
1 obuolio
1 valg. š. citrinos sulčių
2 arb. š. kepimo miltelių
0,5 arb. š. cinamono
cukraus pudros apibarstymui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Ananasiniai keksiukai
Nuo ananasų nupilamas sirupas, ananasų gabaliukai suberiami į dubenį. Obuolys nulupamas, stambiai sutarkuojamas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas cinamonu. Kiaušiniai išplakami su cukrumi. Supilamas kefyras, ištirpintas margarinas, 3 valg. šaukštai ananasų sirupo ir išmaišoma. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir suberiami į kiaušinių - kefyro masę. Viskas gerai išmaišoma. Sudedami ananasai, sutarkuotas obuolys ir dar kartą gerai išmaišoma. Paruošta ananasinių keksiukų tešla sudedama į keksiukų formeles. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 15 - 20 min. Atvėsę ananasiniai keksiukai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rabarbaru ir braskiu pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
varskes pyragas su abrikosais ir aguonomis
Varškės pyragas su abrikosais ir aguonomis
Skanus varškės pyragas su konservuotais abrikosais, aguonomis ir vaniliniu cukrumi.
krepseliai su varskes idaru
Krepšeliai su varškės įdaru
Krepšeliai su varškės įdaru. Pyragų, pyragaičių receptai.
kursenu vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis. Biskvito vyniotinis su sviesto, varškės, kondensuoto pieno įdaru.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)