patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Ananasiniai keksiukai

ananasiniai keksiukai Mums reikės:
50 g margarino
250 g gabaliukais konservuotų ananasų
150 ml kefyro
100 g cukraus
250 g miltų
4 kiaušinių
1 obuolio
1 valg. š. citrinos sulčių
2 arb. š. kepimo miltelių
0,5 arb. š. cinamono
cukraus pudros apibarstymui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Ananasiniai keksiukai
Nuo ananasų nupilamas sirupas, ananasų gabaliukai suberiami į dubenį. Obuolys nulupamas, stambiai sutarkuojamas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas cinamonu. Kiaušiniai išplakami su cukrumi. Supilamas kefyras, ištirpintas margarinas, 3 valg. šaukštai ananasų sirupo ir išmaišoma. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir suberiami į kiaušinių - kefyro masę. Viskas gerai išmaišoma. Sudedami ananasai, sutarkuotas obuolys ir dar kartą gerai išmaišoma. Paruošta ananasinių keksiukų tešla sudedama į keksiukų formeles. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 15 - 20 min. Atvėsę ananasiniai keksiukai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bananiniai pyrageliai 4
Bananiniai pyragėliai
Bananiniai pyragėliai. Avižinių dribsnių, bananų pyragėliai su saldžiu glaistu.
manu kruopu pyragas su juodaisiais serbentais
Manų kruopų pyragas su juodaisiais serbentais
Lengvas ir purus manų kruopų pyragas su šviežiais arba šaldytais juodaisiais serbentais.
Irisu tinginys
Irisų tinginys
Irisų tinginys. Skanėstas iš smulkintų sausainių, lydytų irisų saldainių ir sviesto.
keksas su melynemis
Keksas su mėlynėmis
Lengvai paruošiamas tradicinis keksas su šaldytomis mėlynėmis. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!