patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Ananasiniai pyragėliai

ananasiniai pyrageliai Mums reikės:
250 g sluoksniuotos tešlos;
1 indelio konservuotų ananasų griežinėlių;
1 kiaušinio trynio;
vyšnių (be kauliukų);
cukraus pudros.

Gaminame. Ananasiniai pyragėliai
Ananasų griežinėlius nuvarviname ir nusausiname. Sluoksniuotą tešlą supjaustome maždaug 1 cm juostelėmis. Tešlos juostelėmis apvyniojame ananasų griežinėlius.ananasiniai pyrageliai 1
Į pyragėlio vidurį uždedame po vyšnią. Pyragėlius patepame kiaušinio tryniu ir sudedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Dedame į įkaitintą orkaitę. Ananasiniai pyragėliai kepami 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min., kol gražiai pagelsta. Atvėsę ananasiniai pyragėliai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2010-05-17
arune
kiek fantazijos reikia vos is keleto produktu tokius skanius pyragelius iskepti Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kursenu vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis. Biskvito vyniotinis su sviesto, varškės, kondensuoto pieno įdaru.
plikyti pyragaiciai su sokoladu
Plikyti pyragaičiai su šokoladu
Plikyti pyragaičiai su šokoladu. Prieš šiuos plikytus pyragaičius su šokoladu neatsispirs joks smalyžius.
morku pyragas
Morkų pyragas
Morkų pyragas su citrininiu glaistu bei apibarstytas smulkintais migdolais.
keksas su melynemis
Keksas su mėlynėmis
Lengvai paruošiamas tradicinis keksas su šaldytomis mėlynėmis. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena