patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Ananasiniai pyragėliai

ananasiniai pyrageliai Mums reikės:
250 g sluoksniuotos tešlos;
1 indelio konservuotų ananasų griežinėlių;
1 kiaušinio trynio;
vyšnių (be kauliukų);
cukraus pudros.

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Ananasiniai pyragėliai
Ananasų griežinėlius nuvarviname ir nusausiname. Sluoksniuotą tešlą supjaustome maždaug 1 cm juostelėmis. Tešlos juostelėmis apvyniojame ananasų griežinėlius.ananasiniai pyrageliai 1
Į pyragėlio vidurį uždedame po vyšnią. Pyragėlius patepame kiaušinio tryniu ir sudedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Dedame į įkaitintą orkaitę. Ananasiniai pyragėliai kepami 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min., kol gražiai pagelsta. Atvėsę ananasiniai pyragėliai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2010-05-17
arune
kiek fantazijos reikia vos is keleto produktu tokius skanius pyragelius iskepti Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

italiskas sokoladinis pyragas su lazdyno riesutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais.
eklerai su varskes kremu
Eklerai su varškės kremu
Burnoje tirpstantys pyragaičiai - eklerai su varškės kremu. Plikyti pyragaičiai su pertrintos varškės, vanilinio cukraus ir grietinėlės įdaru. Receptas su nuotraukomis.
sokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais. Skanus pyragas su grietinės ir cukraus pūdros kremu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu