patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Ananasiniai pyragėliai

ananasiniai pyrageliai Mums reikės:
250 g sluoksniuotos tešlos;
1 indelio konservuotų ananasų griežinėlių;
1 kiaušinio trynio;
vyšnių (be kauliukų);
cukraus pudros.

Gaminame. Ananasiniai pyragėliai
Ananasų griežinėlius nuvarviname ir nusausiname. Sluoksniuotą tešlą supjaustome maždaug 1 cm juostelėmis. Tešlos juostelėmis apvyniojame ananasų griežinėlius.ananasiniai pyrageliai 1
Į pyragėlio vidurį uždedame po vyšnią. Pyragėlius patepame kiaušinio tryniu ir sudedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Dedame į įkaitintą orkaitę. Ananasiniai pyragėliai kepami 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min., kol gražiai pagelsta. Atvėsę ananasiniai pyragėliai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2010-05-17
arune
kiek fantazijos reikia vos is keleto produktu tokius skanius pyragelius iskepti Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bananu duona
Bananų duona
Bananų duona. Desertinė duona su bananais ir graikiniais riešutais.
manu kruopu pyragas su juodaisiais serbentais
Manų kruopų pyragas su juodaisiais serbentais
Lengvas ir purus manų kruopų pyragas su šviežiais arba šaldytais juodaisiais serbentais.
tartalete su varskes kremu ir karamelizuotais nektarinais
Tartaletė su varškės kremu ir karamelizuotais nektarinais
Tartaletė su varškės kremu ir karamelizuotais nektarinais
obuoliu pyragas su vysniomis
Obuolių pyragas su vyšniomis
Obuolių pyragas su vyšniomis. Skanus pyragas su obuoliais ir vyšniomis. Receptas su NUOTRAUKOMIS.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.