patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Ananasiniai pyragėliai

ananasiniai pyrageliai Mums reikės:
250 g sluoksniuotos tešlos;
1 indelio konservuotų ananasų griežinėlių;
1 kiaušinio trynio;
vyšnių (be kauliukų);
cukraus pudros.

Gaminame. Ananasiniai pyragėliai
Ananasų griežinėlius nuvarviname ir nusausiname. Sluoksniuotą tešlą supjaustome maždaug 1 cm juostelėmis. Tešlos juostelėmis apvyniojame ananasų griežinėlius.ananasiniai pyrageliai 1
Į pyragėlio vidurį uždedame po vyšnią. Pyragėlius patepame kiaušinio tryniu ir sudedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Dedame į įkaitintą orkaitę. Ananasiniai pyragėliai kepami 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min., kol gražiai pagelsta. Atvėsę ananasiniai pyragėliai apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2010-05-17
arune
kiek fantazijos reikia vos is keleto produktu tokius skanius pyragelius iskepti Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

eklerai su varskes kremu
Eklerai su varškės kremu
Burnoje tirpstantys pyragaičiai - eklerai su varškės kremu. Plikyti pyragaičiai su pertrintos varškės, vanilinio cukraus ir grietinėlės įdaru. Receptas su nuotraukomis.
bananiniai keksiukai su dziovintomis spanguolemis
Bananiniai keksiukai su džovintomis spanguolėmis
Bananiniai keksiukai su džovintomis spanguolėmis - puikus saldžių bananų ir rūgštesnių spanguolių skonio derinys
tinginys
Tinginys
Tinginys. Sausainių ir kondensuoto pieno skanėstas. Skanus ir labai lengvai paruošiamas.
bananu duona
Bananų duona
Bananų duona. Desertinė duona su bananais ir graikiniais riešutais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena