patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis

aviziniu dribsniu pyragas su dziovintomis spanguolemis Mums reikės:
140 g ištirpinto sviesto
100 g miltų
175 g avižinių dribsnių
120 g rudojo cukraus
100 g džiovintų spanguolių
1 kiaušinio
0,5 arb. š. kepimo miltelių
50 g pieniško arba juodojo šokolado

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis
Kepimo milteliai sumaišomi su miltais. Suberiami avižiniai dribsniai, rudasis cukrus ir  išmaišoma. Įmušamas kiaušinis, supilamas ištirpintas sviestas, suberiamos džiovintos spanguolės ir gerai išmaišoma.

Kvadratinė kepimo forma (maždaug 22 cm) išklojama kepimo popieriumi ir supilama tešla. Tešla tolygiai paskirstoma, nuolat ją paspaudžiant. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min. Iškepęs, avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis,  paliekamas 10 min. formoje, kad pravėstų.

Išimamas iš formos supjaustomas gabaliukais ir apliejamas ištirpintu šokoladu. Jeigu nemėgstate šokolado ar norite, kad pyragas būtų gaivesnis, galima aplieti citrininiu glaistu (3 valg. š. citrinos sulčių sumaišomi su cukraus pudra. Cukraus pudros beriama tiek, kad gautusi tąsi, lygi masė). Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis – skanus ir labai greitai paruošiamas pyragas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

obuoliu pyragas
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas. Įpatingai paprastai ir lengvai paruošiamas labai skanus obuolių pyragas su įdaru. Receptas su nuotraukomis.
pyrageliai su varske ir vaisiais
Pyragėliai su varške ir vaisiais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir vaisiais.
prancuziskos rugines kvietines bandeles
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės - puikus pusryčių stalo patiekalas.
manu kruopu pyragas su juodaisiais serbentais
Manų kruopų pyragas su juodaisiais serbentais
Lengvas ir purus manų kruopų pyragas su šviežiais arba šaldytais juodaisiais serbentais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!