patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bananiniai keksiukai su džovintomis spanguolėmis

bananiniai keksiukai su dziovintomis spanguolemis Mums reikės:
180 g miltų
100 g cukraus
150 ml kefyro
50 g džiovintų spanguolių
50 g sviesto
3 bananų
2 kiaušinių
1 valg. vanilinio cukraus
2 valg. š. aguonų
1,5 arb. š. kepimo miltelių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bananiniai keksiukai su džiovintomis spanguolėmis
Kiaušiniai, cukrus ir vanilinis cukrus gerai išplakami. Supilamas kefyras, ištirpintas sviestas ir vėl išplakama. Suberiami nedideliais gabaliukais supjaustyti bananai ir gerai išmaišoma. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais, aguonomis ir plakant suberiami į masę. Suberiamos džiovintos spanguolės ir gerai išmaišoma.

Tešla išdėliojama į keksiukų formeles. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min. Iš nurodyto kiekio tešlos išeina 12 keksiukų. Bananiniai keksiukai su džiovintomis spanguolėmis - puikus saldžių bananų ir rūgštesnių spanguolių  skonio derinys. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

plikyti pyragaiciai su suriu
Plikyti pyragaičiai su sūriu
Lengvi ir skanūs plikyti pyragaičiai su fermentiniu sūriu.
prancuziskos rugines kvietines bandeles
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės - puikus pusryčių stalo patiekalas.
italiskas sokoladinis pyragas su lazdyno riesutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais.
aguoninis vyniotinis
Aguoninis vyniotinis
Aguoninis vyniotinis

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu