patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bananiniai keksiukai su džovintomis spanguolėmis

bananiniai keksiukai su dziovintomis spanguolemis Mums reikės:
180 g miltų
100 g cukraus
150 ml kefyro
50 g džiovintų spanguolių
50 g sviesto
3 bananų
2 kiaušinių
1 valg. vanilinio cukraus
2 valg. š. aguonų
1,5 arb. š. kepimo miltelių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bananiniai keksiukai su džiovintomis spanguolėmis
Kiaušiniai, cukrus ir vanilinis cukrus gerai išplakami. Supilamas kefyras, ištirpintas sviestas ir vėl išplakama. Suberiami nedideliais gabaliukais supjaustyti bananai ir gerai išmaišoma. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais, aguonomis ir plakant suberiami į masę. Suberiamos džiovintos spanguolės ir gerai išmaišoma.

Tešla išdėliojama į keksiukų formeles. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min. Iš nurodyto kiekio tešlos išeina 12 keksiukų. Bananiniai keksiukai su džiovintomis spanguolėmis - puikus saldžių bananų ir rūgštesnių spanguolių  skonio derinys. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes keksiukai su slyvomis
Varškės keksiukai su slyvomis
Varškės keksiukai su šviežiomis slyvomis, mirkytomis rome.
pyragas su sausainiais ir varske
Pyragas su sausainiais ir varške
Pyragas su sausainiais ir varške. Labai lengvai paruošiamas sluoksniuotas sausainių ir varškės pyragas.
krepseliai su varskes idaru ir braskemis
Krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis
Tartalečių krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis apšlaktytomis želatina.
plikyti pyragaiciai su suriu
Plikyti pyragaičiai su sūriu
Lengvi ir skanūs plikyti pyragaičiai su fermentiniu sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)