patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bananiniai pyragėliai

bananiniai pyrageliai 4 Mums reikės:
1 stiklinės miltų
1 stiklinės avižinių dribsnių
2 bananų
1 kiaušinio
4 valg. š. rudojo cukraus
50 g sviesto
2 valg. š. medaus
1 arb. š. kepimo miltelių
Cukraus pudros glaistui:
2 valg. š. vandens
cukraus pudros

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bananiniai pyragėliai
Avižiniai dribsniai sumaišomi su cukrumi, medumi ir pakaitinami iki užvirimo. Kiaušinis lengvai išplakamas. Bananai sutrinami su šakute. Į avižinius dribsnius supilami bananai, kiaušinis ir sviestas. Viskas gerai išmaišoma. Suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišoma. Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, supilama tešla.bananiniai pyrageliai 2
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Iškepus pilnai atvėsinama ir supjaustoma gabaliukais.bananiniai pyrageliai 3
Cukraus pudra sumaišoma su vandeniu (cukraus pudros beriama tiek, kad gautusi tąsi, lygi masė) Bananiniai pyragėliai papuošiami cukraus pudros glaistu ir patiekiami.bananiniai pyrageliai
Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vyniotinis su varskes idaru
Vyniotinis su varškės įdaru
Vyniotinis su varškės įdaru. Prabangaus skonio, kokybiškas vyniotinis.
eklerai su varskes kremu
Eklerai su varškės kremu
Burnoje tirpstantys pyragaičiai - eklerai su varškės kremu. Plikyti pyragaičiai su pertrintos varškės, vanilinio cukraus ir grietinėlės įdaru. Receptas su nuotraukomis.
tinginys
Tinginys
Tinginys. Sausainių ir kondensuoto pieno skanėstas. Skanus ir labai lengvai paruošiamas.
varskes pudingas
Varškės pudingas
Varškės pudingas - labai paprastas, greitai paruošiamas ir skanus desertas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!