patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bananiniai pyragėliai

bananiniai pyrageliai 4 Mums reikės:
1 stiklinės miltų
1 stiklinės avižinių dribsnių
2 bananų
1 kiaušinio
4 valg. š. rudojo cukraus
50 g sviesto
2 valg. š. medaus
1 arb. š. kepimo miltelių
Cukraus pudros glaistui:
2 valg. š. vandens
cukraus pudros

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bananiniai pyragėliai
Avižiniai dribsniai sumaišomi su cukrumi, medumi ir pakaitinami iki užvirimo. Kiaušinis lengvai išplakamas. Bananai sutrinami su šakute. Į avižinius dribsnius supilami bananai, kiaušinis ir sviestas. Viskas gerai išmaišoma. Suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišoma. Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, supilama tešla.bananiniai pyrageliai 2
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Iškepus pilnai atvėsinama ir supjaustoma gabaliukais.bananiniai pyrageliai 3
Cukraus pudra sumaišoma su vandeniu (cukraus pudros beriama tiek, kad gautusi tąsi, lygi masė) Bananiniai pyragėliai papuošiami cukraus pudros glaistu ir patiekiami.bananiniai pyrageliai
Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su kakava
Pyragas su kakava
Greitai paruošiamas, skanus pyragas su kakava - pyragas su gelsvos ir kakavinės spalvos sluoksniais.
pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais. Skanus pyragas su grietinės ir cukraus pūdros kremu.
aguoninis vyniotinis
Aguoninis vyniotinis
Aguoninis vyniotinis
grietinieciai
Grietiniečiai
Grietiniečiai - labai skanūs, kepti pyragėliai su saldžios varškės ir grietinės įdaru.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.