patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Biskvitinis pyragas su vyšniomis

biskvitinis pyragas su vysniomis Mums reikės:
300 g šviežių arba šaldytų vyšnių (be kauliukų)
175 g sviesto
170 g miltų
170 g cukraus pudros
3 kiaušinių
2 valg. šaukštų vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Biskvitinis pyragas su vyšniomis
Kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų ir ištrinami su suminkštintu sviestu ir puse kiekio cukraus pudros. Kiaušinių baltymai išplakami iki standžių putų su likusia cukraus pudra ir žiupsneliu druskos. Išplakti baltymai atsargiai sumaišomi su tryniais. Persijoti miltai sumaišomi su vaniliniu cukrumi, suberiami į tešlą ir atsargiai išmaišomi. Į apvalią (22-25 cm skersmens) kepimo formą, išteptą sviestu, supilama pyrago tešla, ant viršaus išdėliojamos vyšnios.biskvitinis pyragas su vysniomis 1
Pyragas dedamas į įkaitintą orkaitę ir kepamas 180 laipsnių temperatūroje 30-40 min. Iškepęs biskvitinis pyragas su vyšniomis pabarstomas cukraus pudra.biskvitinis pyragas su vysniomis 2
Biskvitinis pyragas su vyšniomis
- skanus, lengvai ir greitai pagaminamas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes pudingas
Varškės pudingas
Varškės pudingas - labai paprastas, greitai paruošiamas ir skanus desertas.
mielinės pynutes su uogomis
Mielinės pynutės su uogomis
Mielinės pynutės su uogomis. Detalus aprašymas ir aiškios mielinių pynučių gamybos nuotraukos.
greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas trupintų susainių ir sviesto pyragas su kondensuotu pienu.
kavos pyragaiciai
Kavos pyragaičiai
Kavos pyragaičiai. Biskvitiniai kavos pyragaičiai pertepti kavos skonio grietinėle.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.