patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Biskvitinis pyragas su vyšniomis

biskvitinis pyragas su vysniomis Mums reikės:
300 g šviežių arba šaldytų vyšnių (be kauliukų)
175 g sviesto
170 g miltų
170 g cukraus pudros
3 kiaušinių
2 valg. šaukštų vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos

Gaminame. Biskvitinis pyragas su vyšniomis
Kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų ir ištrinami su suminkštintu sviestu ir puse kiekio cukraus pudros. Kiaušinių baltymai išplakami iki standžių putų su likusia cukraus pudra ir žiupsneliu druskos. Išplakti baltymai atsargiai sumaišomi su tryniais. Persijoti miltai sumaišomi su vaniliniu cukrumi, suberiami į tešlą ir atsargiai išmaišomi. Į apvalią (22-25 cm skersmens) kepimo formą, išteptą sviestu, supilama pyrago tešla, ant viršaus išdėliojamos vyšnios.biskvitinis pyragas su vysniomis 1
Pyragas dedamas į įkaitintą orkaitę ir kepamas 180 laipsnių temperatūroje 30-40 min. Iškepęs biskvitinis pyragas su vyšniomis pabarstomas cukraus pudra.biskvitinis pyragas su vysniomis 2
Biskvitinis pyragas su vyšniomis
- skanus, lengvai ir greitai pagaminamas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rabarbaru ir braskiu pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
keksas su melynemis
Keksas su mėlynėmis
Lengvai paruošiamas tradicinis keksas su šaldytomis mėlynėmis. Receptas su nuotraukomis.
varskes pyragas su konservuotais persikais
Varškės pyragas su konservuotais persikais
Varškės pyragas su konservuotais persikais
pyragas su sausainiais ir varske
Pyragas su sausainiais ir varške
Pyragas su sausainiais ir varške. Labai lengvai paruošiamas sluoksniuotas sausainių ir varškės pyragas.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.