patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Greitas obuolių pyragas

greitas obuoliu pyragas Mums reikės:
160 g miltų
3 kiaušinių
2 – 3 obuolių
1 indelio saldaus kondensuoto pieno
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
cukraus pudros

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Greitas obuolių pyragas
Obuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir apšlakstomi citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Kiaušiniai išplakami su kondensuotu pienu. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir suberiami į kondensuotą pieną. Viskas gerai išplakama. Į tešlą sudedamos obuolių skiltelės ir atsargiai išmaišoma. Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 35 – 45 min. Pravėsęs obuolių pyragas apibarstomas cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2016-10-15
Martyna
Labai skanus pyragas gavosi. Kepiau virš valandos. Gavosi labai skanus tik gal truputeli kietokas. Koks tikslus laikas kepimo? Šypsena
2014-08-14
Jurga
Pyragas gavosi labai skanus. Aciu uz recepta. P.S kepiau tik 45 minutes 180 laipsiu temperaturoje.
2014-01-31
Justina
Labai skanus pyragas, pavyko ir patiko Šypsena visi namiskiai isgyre Šypsena
2014-01-30
Liucija
Nuostabus pyragas  Šypsena tikrai verta išbandyti Šypsena
2013-11-24
Jovita
Ka tik issikepiau si pyraga, labai rupejo paragauti, tai dar karsto atsipjoviau gabaleli. Tikrai greitai paruosiamas ir labai skanus pyragas.
2013-09-23
Liepa
Kepiau, labai skanus pyragas gavosi. Kepti reikia ilgiau nei valanda.... Šypsena Siulau tikrai isbandyti...Patiks.
2013-09-02
Toma
labai labai skanus pyragas Myliu
2011-01-27
ayste
tikrai labai skanus pyragas!!! tik kepti reikia ilgiau, mes valanda kepem 180 laipsniu orkaiteje.
2010-10-22
laima
dievazi, skanesnio obouliu pyrago nesu ragavusi Myliu super greitai paruosiamas ir ziauriai skanus.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

keksiukai su avietemis
Keksiukai su avietėmis
Keksiukai su avietėmis. Skanūs, ne sausi, labai paprastai ir greitai paruošiami keksiukai.
bandeles su cinamonu
Bandelės su cinamonu
Tradicinės mielinės tešlos bandelės su cinamonu pagardintos saldžia glazūra.
italiskas sokoladinis pyragas su lazdyno riesutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais.
greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas trupintų susainių ir sviesto pyragas su kondensuotu pienu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.