patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Greitas obuolių pyragas

greitas obuoliu pyragas Mums reikės:
160 g miltų
3 kiaušinių
2 – 3 obuolių
1 indelio saldaus kondensuoto pieno
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
cukraus pudros

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Greitas obuolių pyragas
Obuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir apšlakstomi citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Kiaušiniai išplakami su kondensuotu pienu. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir suberiami į kondensuotą pieną. Viskas gerai išplakama. Į tešlą sudedamos obuolių skiltelės ir atsargiai išmaišoma. Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 35 – 45 min. Pravėsęs obuolių pyragas apibarstomas cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2016-10-15
Martyna
Labai skanus pyragas gavosi. Kepiau virš valandos. Gavosi labai skanus tik gal truputeli kietokas. Koks tikslus laikas kepimo? Šypsena
2014-08-14
Jurga
Pyragas gavosi labai skanus. Aciu uz recepta. P.S kepiau tik 45 minutes 180 laipsiu temperaturoje.
2014-01-31
Justina
Labai skanus pyragas, pavyko ir patiko Šypsena visi namiskiai isgyre Šypsena
2014-01-30
Liucija
Nuostabus pyragas  Šypsena tikrai verta išbandyti Šypsena
2013-11-24
Jovita
Ka tik issikepiau si pyraga, labai rupejo paragauti, tai dar karsto atsipjoviau gabaleli. Tikrai greitai paruosiamas ir labai skanus pyragas.
2013-09-23
Liepa
Kepiau, labai skanus pyragas gavosi. Kepti reikia ilgiau nei valanda.... Šypsena Siulau tikrai isbandyti...Patiks.
2013-09-02
Toma
labai labai skanus pyragas Myliu
2011-01-27
ayste
tikrai labai skanus pyragas!!! tik kepti reikia ilgiau, mes valanda kepem 180 laipsniu orkaiteje.
2010-10-22
laima
dievazi, skanesnio obouliu pyrago nesu ragavusi Myliu super greitai paruosiamas ir ziauriai skanus.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

trupininis pyragas
Trupininis pyragas
Trupininis pyragas. Lengvai paruošiamas pyragas su obuoliais ir slyvų ar vyšnių uogiene.
plikyti pyragaiciai su suriu
Plikyti pyragaičiai su sūriu
Lengvi ir skanūs plikyti pyragaičiai su fermentiniu sūriu.
bandeles su cinamonu
Bandelės su cinamonu
Tradicinės mielinės tešlos bandelės su cinamonu pagardintos saldžia glazūra.
varskes keksiukai su slyvomis
Varškės keksiukai su slyvomis
Varškės keksiukai su šviežiomis slyvomis, mirkytomis rome.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)