patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Greitas obuolių pyragas

greitas obuoliu pyragas Mums reikės:
160 g miltų
3 kiaušinių
2 – 3 obuolių
1 indelio saldaus kondensuoto pieno
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
cukraus pudros

Gaminame. Greitas obuolių pyragas
Obuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir apšlakstomi citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Kiaušiniai išplakami su kondensuotu pienu. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais ir suberiami į kondensuotą pieną. Viskas gerai išplakama. Į tešlą sudedamos obuolių skiltelės ir atsargiai išmaišoma. Tešla supilama į sviestu išteptą kepimo formą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 35 – 45 min. Pravėsęs obuolių pyragas apibarstomas cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2016-10-15
Martyna
Labai skanus pyragas gavosi. Kepiau virš valandos. Gavosi labai skanus tik gal truputeli kietokas. Koks tikslus laikas kepimo? Šypsena
2014-08-14
Jurga
Pyragas gavosi labai skanus. Aciu uz recepta. P.S kepiau tik 45 minutes 180 laipsiu temperaturoje.
2014-01-31
Justina
Labai skanus pyragas, pavyko ir patiko Šypsena visi namiskiai isgyre Šypsena
2014-01-30
Liucija
Nuostabus pyragas  Šypsena tikrai verta išbandyti Šypsena
2013-11-24
Jovita
Ka tik issikepiau si pyraga, labai rupejo paragauti, tai dar karsto atsipjoviau gabaleli. Tikrai greitai paruosiamas ir labai skanus pyragas.
2013-09-23
Liepa
Kepiau, labai skanus pyragas gavosi. Kepti reikia ilgiau nei valanda.... Šypsena Siulau tikrai isbandyti...Patiks.
2013-09-02
Toma
labai labai skanus pyragas Myliu
2011-01-27
ayste
tikrai labai skanus pyragas!!! tik kepti reikia ilgiau, mes valanda kepem 180 laipsniu orkaiteje.
2010-10-22
laima
dievazi, skanesnio obouliu pyrago nesu ragavusi Myliu super greitai paruosiamas ir ziauriai skanus.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rabarbaru ir braskiu pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
obuoliu pyragas su trupiniais
Obuolių pyragas su trupiniais
Obuolių pyragas su trupiniais. Skanus ir nesausas pyragas.
sluoksniuotas zele pyragas
Sluoksniuotas želė pyragas
Sluoksniuotas sausainių, varškės, persikų, šokolado skonio želė pyragas.
varskes pyragas su abrikosais ir aguonomis
Varškės pyragas su abrikosais ir aguonomis
Skanus varškės pyragas su konservuotais abrikosais, aguonomis ir vaniliniu cukrumi.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena