patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Greitas pyragas su kondensuotu pienu

greitas pyragas su kondensuotu pienu Mums reikės:
300 g sausainių
400 g saldaus kondensuoto pieno
80 g sviesto
3 kiaušinių trynių
pusės citrinos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Sausainiai suberiami į maišelį ir sutrupinami su kočėlu. Gerai atšaldytas sviestas smulkiai supjaustomas ir sumaišomas su sausainių trupiniais. Viskas gerai išmaišoma. Kepimo formos (nuimamais kraštais) dugnas ir kraštai apie 2 cm išklojami tešla.greitas pyragas su kondensuotu pienu 1
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Kiaušinių tryniai gerai išplakami su kondensuotu pienu, išspaudžiamos citrinos sultys. Ant iškepusio pagrindo supilamas išplaktas kondensuotas pienas. Dedama į orkaitę ir kepama 10-15 min.greitas pyragas su kondensuotu pienu 2
Pyragas su kondensuotu pienu papuošiamas plakta grietinėle arba uogomis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2014-04-14
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
2014-04-13
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
2014-03-01
Ieva
Į sausainių masę dar dedu maltus migdolus bei truputį nutarkuotos citrinos žievės. O į kremą - net 1,5 citrinos cukatų.
2013-12-09
Jolanta
I kondensuoto pieno misini as vis dedu ko turiu papildomai. Labai skanu su varske, uogom...
2013-11-24
Alistėja
Pyragas gavosi nerealus! Visa šeima tiesiog apsirijomJuokas Tik aš kepiau viską sudėjus vienu metu, pridengiau folija (40 min. 220 l. orkaitėje). Čia bus mano naujas virtuvės koverisŠypsena RekomenduojuŠypsena Greita, skanu niam niamŠypsena
2011-11-30
agne
As tai i kondensuota piena sulasinau ne puses, o beveik visos citrinos sultis, tai pasakiskas skonis gavosi. pritariu, kad saltas kepynys skanesnis.
2011-10-25
Samba
Šis pyragas man nepatiko, per daug saldus...
2010-11-14
Laura
Gaminau  pyragą ir man prireikė daugiau visų ingridientų (naudojau 24cm skersmens kepimo formą) prireikė 0,5kg sausainių, 0,5l kondensuoto pieno, dėjau 4 kiaušinio trynius, o sviesto net neskaičiavau Šypsena Rekomenduoju tiems kas mėgsta saldžiai. Be to, kepiau ~20 min., gale pridengusi viršų, kad labai neruduotų. Vis ramybės nedavė neiškepęs vidus, bet galiausiai jis sustingo. Rekomenduoju atvėsinti ir valgyti tik tada. Tikiuosi, kam nors padės mano patirtis  Mirktelti
2010-09-26
patiekalu-receptai.lt
Žinoma, dedasi saldus kondensuotas pienas Šypsena
2010-09-26
Jolanta
O koks kondensuotas pienas dedamas su cukrumi ar be? Jeigu be, tai nelabai skanu turetu but?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vyniotinis su sokoladiniu kremu
Vyniotinis su šokoladiniu kremu
Biskvitinis vyniotinis su šokoladiniu kremu, padengtas šokolado glazūra.
ananasiniai keksiukai
Ananasiniai keksiukai
Ananasiniai keksiukai. Skanūs keksiukai su konservuotais ananasais ir obuoliais.
keksas su melynemis
Keksas su mėlynėmis
Lengvai paruošiamas tradicinis keksas su šaldytomis mėlynėmis. Receptas su nuotraukomis.
rabarbaru ir braskiu pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Arturas
Pati skaniausia ir megiamiausi sriuba. Be to ir paruosimas labai paprastas ir lengvas Šypsena
Kamile
labai skanūs ledai, aciu uz receptuką! Myliu  Šypsena
Vida
Labai skanus varsketukai gavosi aciu uz receptuka Mirktelti
Viktorija
Žuvį tik apkepus keptuvėje, bulvės apskrunda greičiau nei iškepa pati žuvis (žuvis viduje liko žalia). Todėl viską dar kepiau orkaitėje. Pats receptas neblogas, patiekalas valgytojams patiko Šypsena
jovita
vegetariškas receptas. Labai skanu Šypsena  Myliu