patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Greitas pyragas su kondensuotu pienu

greitas pyragas su kondensuotu pienu Mums reikės:
300 g sausainių
400 g saldaus kondensuoto pieno
80 g sviesto
3 kiaušinių trynių
pusės citrinos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Sausainiai suberiami į maišelį ir sutrupinami su kočėlu. Gerai atšaldytas sviestas smulkiai supjaustomas ir sumaišomas su sausainių trupiniais. Viskas gerai išmaišoma. Kepimo formos (nuimamais kraštais) dugnas ir kraštai apie 2 cm išklojami tešla.greitas pyragas su kondensuotu pienu 1
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Kiaušinių tryniai gerai išplakami su kondensuotu pienu, išspaudžiamos citrinos sultys. Ant iškepusio pagrindo supilamas išplaktas kondensuotas pienas. Dedama į orkaitę ir kepama 10-15 min.greitas pyragas su kondensuotu pienu 2
Pyragas su kondensuotu pienu papuošiamas plakta grietinėle arba uogomis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2016-02-04
Justė
Sitas pyragas tiesiog fantastikas, ziauriai skanus, labai lengvai daromas. As dariau 24 cm formoje, tik krema padariau paprasciau, gretinele 250ml isplakiau su vienos citrinos sultimis, supiliau skardine kondensuoto pieno, isplakiau, itarkavau citrinu zieveles ir ispiliau ant iskepto ir atvesusio pado ir i saldytuva nakciai, niam niam Šypsena
2015-04-23
Aura
Pyragas labai skanus, ačiū už receptą, tik kad to įdaro taip mažai... O gal kas darėte dvigubą porciją? Ar viskas gerai pavyko ir kas skiriasi (pvz. kepimo laikas,)?
2015-02-19
Jose
Čia standartinis lemon pie, tik normalioj versijoj ant viršaus dar eina morengas (plakti baltymai su cukrum), kurį irgi orkaitėj pakept gerai. Su morengu gaunasi mirtinai skanu.
2014-04-14
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
2014-04-13
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
2014-03-01
Ieva
Į sausainių masę dar dedu maltus migdolus bei truputį nutarkuotos citrinos žievės. O į kremą - net 1,5 citrinos cukatų.
2013-12-09
Jolanta
I kondensuoto pieno misini as vis dedu ko turiu papildomai. Labai skanu su varske, uogom...
2013-11-24
Alistėja
Pyragas gavosi nerealus! Visa šeima tiesiog apsirijomJuokas Tik aš kepiau viską sudėjus vienu metu, pridengiau folija (40 min. 220 l. orkaitėje). Čia bus mano naujas virtuvės koverisŠypsena RekomenduojuŠypsena Greita, skanu niam niamŠypsena
2011-11-30
agne
As tai i kondensuota piena sulasinau ne puses, o beveik visos citrinos sultis, tai pasakiskas skonis gavosi. pritariu, kad saltas kepynys skanesnis.
2011-10-25
Samba
Šis pyragas man nepatiko, per daug saldus...
2010-11-14
Laura
Gaminau  pyragą ir man prireikė daugiau visų ingridientų (naudojau 24cm skersmens kepimo formą) prireikė 0,5kg sausainių, 0,5l kondensuoto pieno, dėjau 4 kiaušinio trynius, o sviesto net neskaičiavau Šypsena Rekomenduoju tiems kas mėgsta saldžiai. Be to, kepiau ~20 min., gale pridengusi viršų, kad labai neruduotų. Vis ramybės nedavė neiškepęs vidus, bet galiausiai jis sustingo. Rekomenduoju atvėsinti ir valgyti tik tada. Tikiuosi, kam nors padės mano patirtis  Mirktelti
2010-09-26
patiekalu-receptai.lt
Žinoma, dedasi saldus kondensuotas pienas Šypsena
2010-09-26
Jolanta
O koks kondensuotas pienas dedamas su cukrumi ar be? Jeigu be, tai nelabai skanu turetu but?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragaiciai su braskemis
Pyragaičiai su braškėmis
Pyragaičiai su braškėmis - puikus pasirinkimas prasidėjus braškių sezonui.
vyniotinis su marcipaniniu idaru
Vyniotinis su marcipaniniu įdaru
Vyniotinis su marcipaniniu įdaru
biskvitinis pyragas su vysniomis
Biskvitinis pyragas su vyšniomis
Biskvitinis pyragas su vyšniomis. Greitai ir paprastai paruošiamas purus biskvitinis pyragas paskanintas vyšniomis.
eklerai su varskes kremu
Eklerai su varškės kremu
Burnoje tirpstantys pyragaičiai - eklerai su varškės kremu. Plikyti pyragaičiai su pertrintos varškės, vanilinio cukraus ir grietinėlės įdaru. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.