patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Greitas pyragas su kondensuotu pienu

greitas pyragas su kondensuotu pienu Mums reikės:
300 g sausainių
400 g saldaus kondensuoto pieno
80 g sviesto
3 kiaušinių trynių
pusės citrinos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Sausainiai suberiami į maišelį ir sutrupinami su kočėlu. Gerai atšaldytas sviestas smulkiai supjaustomas ir sumaišomas su sausainių trupiniais. Viskas gerai išmaišoma. Kepimo formos (nuimamais kraštais) dugnas ir kraštai apie 2 cm išklojami tešla.greitas pyragas su kondensuotu pienu 1
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Kiaušinių tryniai gerai išplakami su kondensuotu pienu, išspaudžiamos citrinos sultys. Ant iškepusio pagrindo supilamas išplaktas kondensuotas pienas. Dedama į orkaitę ir kepama 10-15 min.greitas pyragas su kondensuotu pienu 2
Pyragas su kondensuotu pienu papuošiamas plakta grietinėle arba uogomis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2014-04-14
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
2014-04-13
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
2014-03-01
Ieva
Į sausainių masę dar dedu maltus migdolus bei truputį nutarkuotos citrinos žievės. O į kremą - net 1,5 citrinos cukatų.
2013-12-09
Jolanta
I kondensuoto pieno misini as vis dedu ko turiu papildomai. Labai skanu su varske, uogom...
2013-11-24
Alistėja
Pyragas gavosi nerealus! Visa šeima tiesiog apsirijomJuokas Tik aš kepiau viską sudėjus vienu metu, pridengiau folija (40 min. 220 l. orkaitėje). Čia bus mano naujas virtuvės koverisŠypsena RekomenduojuŠypsena Greita, skanu niam niamŠypsena
2011-11-30
agne
As tai i kondensuota piena sulasinau ne puses, o beveik visos citrinos sultis, tai pasakiskas skonis gavosi. pritariu, kad saltas kepynys skanesnis.
2011-10-25
Samba
Šis pyragas man nepatiko, per daug saldus...
2010-11-14
Laura
Gaminau  pyragą ir man prireikė daugiau visų ingridientų (naudojau 24cm skersmens kepimo formą) prireikė 0,5kg sausainių, 0,5l kondensuoto pieno, dėjau 4 kiaušinio trynius, o sviesto net neskaičiavau Šypsena Rekomenduoju tiems kas mėgsta saldžiai. Be to, kepiau ~20 min., gale pridengusi viršų, kad labai neruduotų. Vis ramybės nedavė neiškepęs vidus, bet galiausiai jis sustingo. Rekomenduoju atvėsinti ir valgyti tik tada. Tikiuosi, kam nors padės mano patirtis  Mirktelti
2010-09-26
patiekalu-receptai.lt
Žinoma, dedasi saldus kondensuotas pienas Šypsena
2010-09-26
Jolanta
O koks kondensuotas pienas dedamas su cukrumi ar be? Jeigu be, tai nelabai skanu turetu but?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rabarbaru ir braskiu pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
morku pyragas
Morkų pyragas
Morkų pyragas su citrininiu glaistu bei apibarstytas smulkintais migdolais.
obuoliu pyragas su vysniomis
Obuolių pyragas su vyšniomis
Obuolių pyragas su vyšniomis. Skanus pyragas su obuoliais ir vyšniomis. Receptas su NUOTRAUKOMIS.
sluoksniuotos bandeles su obuoliais
Sluoksniuotos bandelės su obuoliais
Sluoksniuotos bandelės su obuoliais. Skanios, greitai ir labai paprastai pagaminamos bandelės su obuoliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Valtraute
Va ka tik skaniai pavalgem šito pyragelio, buvo  labai skanu, tik aš obuoliukus dar paskaninau su cinamonu.
Gedas
Teslos trapumas priklauso nuo daugelio faktoriu: sviesto sumaisymas su miltais, miltu, sviesto kokybe. Darant tesla pirma syki, ir imant pilna porcija miltu, sviesto ir likusiu produktu bus sunku su ja susitvarkyti, nes nera supratimo kokia ji gausis. Savo palengvinimui darau mazesnes porcijas ir torto dydis gaunasi apie 1.8-2.0 kg. teslai imu 250 g. sviesto, apie 300 g. miltu (as naudoju naminius miltus) saukstais tai bus 9 su kaupais sriubiniai saukstai  Šypsena, druskos arbatinis saukstelis, kiausinis isplaktas, ir grietines 200 g. eiga: miltus paskleidziu ant stalo, uzbarstau druska. ant miltu burokine tarka sutarkuoju sviesta. Tada peiliu is po sviesto sumaisau su miltais, kad tolygiai susimaisytu ir bereiketu vargti smulkinant sviesta. Tam skiriu 1-2 min. tada stambesnius sviesto tarkius dar pakapoju peiliu iki sviesto gabalikai lieka apie 3-5 mm dydzio. Sia miltu ir sviesto mase vel iskleidziu nedideliu ratu ir ant virsaus uzpilu puse kiausinio ir grietines. Grietine pries pilant pamaisau, kad butu skystesne. Grietine 30% r. Tuomet peiliu sumaisau si misini iki tokio lygio, kaip sriubai zacirka  Šypsena . laikas 2-4 min. vel paskleidziam antra syki misini ant stalo ir supilam likusi kiausini su grietine. Pakartojam kapojimo eiga, tiksliau maisymo eiga. Laikas 2-4 min. Gaubasi ant stalo miltu, lipniu gumuliuku misinys. Galima butu zaisti kapojimo procesa apie 15 min kol gautumem vienalyte mase, bet as truputi pakeiciau eiga. Suspaudziu sia miltu ir lipniu gabaliuku mase i gumula ir is jo suformuoju nedideli desraini tuomet nuo galo pradedu pjaustyt ta desraini i riekutes. Pradzioje dalis byra dalis jau pjaustosi. Tuo metu peilis aplipineja tesla, bet tam naudoju kita peili nuvalymui. Supjauscius desraini riekutemis, jas vel suspaudziu i gumula, tik ta gumula apsuku 90 laipsniu, kad riekutes matyciau statmenai. Taip procesa pakartoju kokius 4-5 kartus. Tesla turi pjaustytis kaip vienalyte ir vaizdas jos tyri buti kaip marmurines. Jei pamazinsite pjaustymo kieki ir tesla bus nevienalyte bus sunku iskocioti lapus, o kepant ji iskils netolygiai. Tokia tesla daugelis rekomenduoja deti i saldytuva ir palaukti bent pusvalandi. As kai sau darau daugiau gabaleliu tai saldytuvas reikalingas. Bet gaminat sau 1 torta, uztenka si gabaleli padalinti i 6 gabalelius. Teslos turi iseiti apie 750-800 gramu. Gabaliukus dalinu i 120 g dydzio. kas lieka eina i rezervini fonda visada isikepa 7-8 blynai. Geriausius blynus atsirenku 6 o kiti keliauja i trupinius. patyres kelejas taip nezaidzia, jis kepa tiek kiek reikia, bet man nevisada iseina idealus. Pries kocijant blynus ant popieriaus, gausiai miltu pabarstyt reikia tiek is apacios blyno tiek is virsaus. Blyna kocioju 28 cm  tankiai subadau sakute del tolygumo ir kepu 200 laipsniu orkaiteje pagal programa Profi karstas oras. Kiekvienas kepkite pagal savo orkaites galimybes. Lapai gaunasi pakankamai tolygus, geltoni. Yra viena gudrybe, kai nori gauti labai grazu lapa. Kuomet iskociojate lapa, ji vel sulankstykite ir perkociokite dar syki. Bus dar trapesnis ir grazesnis. del kremo negaliu pasakyt ar isties cia senovinis ar ne, bet man jis per sunkus. Yra paprastesnis ir ziauriai skanus, kuris nesukelia riebumo pojucio. Kam reikia galesiu parasyt. Sekmes kepejams!! Mirktelti
Vitalija
Sviesta istirpinti ar tiesiog sutrint?
Veronika
Receptas labai paprastas, ceburekai gavosi puikiai! Skanus ir sultingi, tik tesla truputeli gumine, bet tai skonio nepagadina Mirktelti  Aciu uz peceptuka Šypsena
Kepėja
Čia pateiktas tikras Napoleono receptas, tik aš niekur nededu kiaušinių. Kuo tešla ir lakštai labiau trupa, tuo yra geriau, tuo skanesnis būna tortas - kartais tenka iš gabalėlių viską sudėlioti. Trupantys lakštai yra rodiklis, kad tortas pavyko. Sviestas gaminant kremą atsiskiria, jei per ilgai kaitinate masę, kai supilamas pienas. Vientisas kremas išeina, kai masė nukėlus nuo ugnies intensyviai nesustojant sukama, kol visiškai atvėsta. Kad greičiau vėstų, galima įstatyti dubenį į šaltą vandenį. Atvėsinus dar gerai sukama, kol viskas pabąla. Šypsena