patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Greitas pyragas su kondensuotu pienu

greitas pyragas su kondensuotu pienu Mums reikės:
300 g sausainių
400 g saldaus kondensuoto pieno
80 g sviesto
3 kiaušinių trynių
pusės citrinos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Sausainiai suberiami į maišelį ir sutrupinami su kočėlu. Gerai atšaldytas sviestas smulkiai supjaustomas ir sumaišomas su sausainių trupiniais. Viskas gerai išmaišoma. Kepimo formos (nuimamais kraštais) dugnas ir kraštai apie 2 cm išklojami tešla.greitas pyragas su kondensuotu pienu 1
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Kiaušinių tryniai gerai išplakami su kondensuotu pienu, išspaudžiamos citrinos sultys. Ant iškepusio pagrindo supilamas išplaktas kondensuotas pienas. Dedama į orkaitę ir kepama 10-15 min.greitas pyragas su kondensuotu pienu 2
Pyragas su kondensuotu pienu papuošiamas plakta grietinėle arba uogomis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2015-04-23
Aura
Pyragas labai skanus, ačiū už receptą, tik kad to įdaro taip mažai... O gal kas darėte dvigubą porciją? Ar viskas gerai pavyko ir kas skiriasi (pvz. kepimo laikas,)?
2015-02-19
Jose
Čia standartinis lemon pie, tik normalioj versijoj ant viršaus dar eina morengas (plakti baltymai su cukrum), kurį irgi orkaitėj pakept gerai. Su morengu gaunasi mirtinai skanu.
2014-04-14
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
2014-04-13
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
2014-03-01
Ieva
Į sausainių masę dar dedu maltus migdolus bei truputį nutarkuotos citrinos žievės. O į kremą - net 1,5 citrinos cukatų.
2013-12-09
Jolanta
I kondensuoto pieno misini as vis dedu ko turiu papildomai. Labai skanu su varske, uogom...
2013-11-24
Alistėja
Pyragas gavosi nerealus! Visa šeima tiesiog apsirijomJuokas Tik aš kepiau viską sudėjus vienu metu, pridengiau folija (40 min. 220 l. orkaitėje). Čia bus mano naujas virtuvės koverisŠypsena RekomenduojuŠypsena Greita, skanu niam niamŠypsena
2011-11-30
agne
As tai i kondensuota piena sulasinau ne puses, o beveik visos citrinos sultis, tai pasakiskas skonis gavosi. pritariu, kad saltas kepynys skanesnis.
2011-10-25
Samba
Šis pyragas man nepatiko, per daug saldus...
2010-11-14
Laura
Gaminau  pyragą ir man prireikė daugiau visų ingridientų (naudojau 24cm skersmens kepimo formą) prireikė 0,5kg sausainių, 0,5l kondensuoto pieno, dėjau 4 kiaušinio trynius, o sviesto net neskaičiavau Šypsena Rekomenduoju tiems kas mėgsta saldžiai. Be to, kepiau ~20 min., gale pridengusi viršų, kad labai neruduotų. Vis ramybės nedavė neiškepęs vidus, bet galiausiai jis sustingo. Rekomenduoju atvėsinti ir valgyti tik tada. Tikiuosi, kam nors padės mano patirtis  Mirktelti
2010-09-26
patiekalu-receptai.lt
Žinoma, dedasi saldus kondensuotas pienas Šypsena
2010-09-26
Jolanta
O koks kondensuotas pienas dedamas su cukrumi ar be? Jeigu be, tai nelabai skanu turetu but?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sluoksniuotos bandeles su obuoliais
Sluoksniuotos bandelės su obuoliais
Sluoksniuotos bandelės su obuoliais. Skanios, greitai ir labai paprastai pagaminamos bandelės su obuoliais.
grietinieciai
Grietiniečiai
Grietiniečiai - labai skanūs, kepti pyragėliai su saldžios varškės ir grietinės įdaru.
Citrininis pyragas
Citrininis pyragas
Citrininis pyragas. Kvietinių ir kukurūzų miltų biskvitinis pyragas pagardintas citrininiu glaistu.
greitas obuoliu pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas su kondensuotu pienu bei citrinos sultimis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Superine sriuba, papildziau cili pipirais ir galkytem  Šypsena
MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
Ernesta
Labai geras receptas, pagaminau tai valgėme labai skaniai, vyras sake, kad visada tokius gaminčiau kol atsibos
Laima
Super pyragas gavosi Šypsena
Monika
O kiek minuciu sildyt mikrobangeje kopusta? Ir kiek mazdaug gaunasi is tokio kiekio balandeliu ?