patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Greitas pyragas su kondensuotu pienu

greitas pyragas su kondensuotu pienu Mums reikės:
300 g sausainių
400 g saldaus kondensuoto pieno
80 g sviesto
3 kiaušinių trynių
pusės citrinos

Gaminame. Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Sausainiai suberiami į maišelį ir sutrupinami su kočėlu. Gerai atšaldytas sviestas smulkiai supjaustomas ir sumaišomas su sausainių trupiniais. Viskas gerai išmaišoma. Kepimo formos (nuimamais kraštais) dugnas ir kraštai apie 2 cm išklojami tešla.greitas pyragas su kondensuotu pienu 1
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 15 min. Kiaušinių tryniai gerai išplakami su kondensuotu pienu, išspaudžiamos citrinos sultys. Ant iškepusio pagrindo supilamas išplaktas kondensuotas pienas. Dedama į orkaitę ir kepama 10-15 min.greitas pyragas su kondensuotu pienu 2
Pyragas su kondensuotu pienu papuošiamas plakta grietinėle arba uogomis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2016-02-04
Justė
Sitas pyragas tiesiog fantastikas, ziauriai skanus, labai lengvai daromas. As dariau 24 cm formoje, tik krema padariau paprasciau, gretinele 250ml isplakiau su vienos citrinos sultimis, supiliau skardine kondensuoto pieno, isplakiau, itarkavau citrinu zieveles ir ispiliau ant iskepto ir atvesusio pado ir i saldytuva nakciai, niam niam Šypsena
2015-04-23
Aura
Pyragas labai skanus, ačiū už receptą, tik kad to įdaro taip mažai... O gal kas darėte dvigubą porciją? Ar viskas gerai pavyko ir kas skiriasi (pvz. kepimo laikas,)?
2015-02-19
Jose
Čia standartinis lemon pie, tik normalioj versijoj ant viršaus dar eina morengas (plakti baltymai su cukrum), kurį irgi orkaitėj pakept gerai. Su morengu gaunasi mirtinai skanu.
2014-04-14
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
2014-04-13
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
2014-03-01
Ieva
Į sausainių masę dar dedu maltus migdolus bei truputį nutarkuotos citrinos žievės. O į kremą - net 1,5 citrinos cukatų.
2013-12-09
Jolanta
I kondensuoto pieno misini as vis dedu ko turiu papildomai. Labai skanu su varske, uogom...
2013-11-24
Alistėja
Pyragas gavosi nerealus! Visa šeima tiesiog apsirijomJuokas Tik aš kepiau viską sudėjus vienu metu, pridengiau folija (40 min. 220 l. orkaitėje). Čia bus mano naujas virtuvės koverisŠypsena RekomenduojuŠypsena Greita, skanu niam niamŠypsena
2011-11-30
agne
As tai i kondensuota piena sulasinau ne puses, o beveik visos citrinos sultis, tai pasakiskas skonis gavosi. pritariu, kad saltas kepynys skanesnis.
2011-10-25
Samba
Šis pyragas man nepatiko, per daug saldus...
2010-11-14
Laura
Gaminau  pyragą ir man prireikė daugiau visų ingridientų (naudojau 24cm skersmens kepimo formą) prireikė 0,5kg sausainių, 0,5l kondensuoto pieno, dėjau 4 kiaušinio trynius, o sviesto net neskaičiavau Šypsena Rekomenduoju tiems kas mėgsta saldžiai. Be to, kepiau ~20 min., gale pridengusi viršų, kad labai neruduotų. Vis ramybės nedavė neiškepęs vidus, bet galiausiai jis sustingo. Rekomenduoju atvėsinti ir valgyti tik tada. Tikiuosi, kam nors padės mano patirtis  Mirktelti
2010-09-26
patiekalu-receptai.lt
Žinoma, dedasi saldus kondensuotas pienas Šypsena
2010-09-26
Jolanta
O koks kondensuotas pienas dedamas su cukrumi ar be? Jeigu be, tai nelabai skanu turetu but?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

obuoliu pyragas
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas. Įpatingai paprastai ir lengvai paruošiamas labai skanus obuolių pyragas su įdaru. Receptas su nuotraukomis.
varskes keksiukai su slyvomis
Varškės keksiukai su slyvomis
Varškės keksiukai su šviežiomis slyvomis, mirkytomis rome.
slyvu pyragas
Slyvų pyragas
Slyvų pyragas. Paprastas, greitai pagaminamas ir skanus slyvų pyragas.
Irisu tinginys
Irisų tinginys
Irisų tinginys. Skanėstas iš smulkintų sausainių, lydytų irisų saldainių ir sviesto.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena