patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Irisų tinginys

Irisu tinginys Mums reikės:
200 g sviesto
200 g kietų irisų
400 g sausainių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Irisų tinginys
Sausainius susmulkiname nedideliais gabaliukais. Irisus su sviestu ištirpiname, suberiame susmulkintus sausainius ir viską gerai išmaišome. Irisų tinginio masę supilame į norimą formą, suspaudžiame, atvėsusį dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Irisų tinginys bus kietesnis jei naudosite kietesnius irisus ir stipriau suspausite, tačiau nepersistenkite - tokį irisų tinginį bus sunku pjaustyti. Tinginys paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2016-10-29
Mimi
Su kondensuotu pienu gaunasi klasikinis, bet su irisais irgi labai skanu.  Myliu
2011-10-23
Dalia
Aš darydavau su sviestu ir kondensuotu pienu, išsukus masę ir į ją sudėjus sulaužytus gabaliukais sausainius po to padarydavau dešros formą ir į šaldytuvą. pastovėjus, sekančią dieną galima jau ir valgyti. Su irisias pabandysiu būtinai.
2010-01-12
Lina
Aga, nu tikrai neblogas. Tas irisu tinginys primena vaikystę :-))
2010-01-04
Indrė
Vakar dariausi, ziauriai skanus tinginys :-))

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyrageliai su varske ir vaisiais
Pyragėliai su varške ir vaisiais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir vaisiais.
pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis
plikyti pyragaiciai su suriu
Plikyti pyragaičiai su sūriu
Lengvi ir skanūs plikyti pyragaičiai su fermentiniu sūriu.
sluoksniuotas zele pyragas
Sluoksniuotas želė pyragas
Sluoksniuotas sausainių, varškės, persikų, šokolado skonio želė pyragas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu