patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Itališkas riešutų pyragas "Panforte"

italiskas riesutu pyragas panforte Mums reikės:
125 g lazdyno riešutų
125 g migdolų
100 g džiovintų abrikosų
100 g džiovintų figų
100 g rudojo cukraus
200 g medaus
60 g miltų
40 g kakavos miltelių
2 arb. š. citrinos žievelių
2 arb. š. cinamono
žiupsnelio malto imbiero
40 g cukraus pudros

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Itališkas riešutų pyragas "Panforte"
Lazdyno riešutai paskrudinami sausoje keptuvėje ir patrinami tarp delnų, kad nusivalytų odelė. Migdolai užpilami verdančiu vandeniu ir paliekami kelioms minutėms. Vanduo nupilamas, migdolai perliejami šaltu vandeniu, suberiami ant medvilninio rankšluosčio ir nusausinami (nuvaloma odelė).

Migdolai suberiami į sausą keptuvę ir lengvai paskrudinami. Riešutai ir džiovinti vaisiai pasmulkinami ir suberiami į dubenį. Sudedama susmulkinta citrinos žievėlė, suberiami miltai sumaišyti su kakava, cinamonu, maltu imbieru ir gerai išmaišoma.

Į puodą supilamas medus, cukrus ir maišant pakaitinama ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirpsta. Užvirinama ir karštas sirupas supilamas ant paruoštų sausų ingredientų. Viskas greitai ir gerai išmaišoma. Gaunama tiršta ir lipni masė. Neaukšta kepimo forma išklojama kepimo popieriumi, ištepama sviestu ir sukrečiama paruošta pyrago masė. Pyrago paviršius išlyginamas, dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 150 laipsnių temperatūroje 30-35 min. Iškepęs itališkas riešutų pyragas "Panforte" atvėsinamas formoje, atsargiai išimamas ir apibarstomas cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bandeles su cinamonu
Bandelės su cinamonu
Tradicinės mielinės tešlos bandelės su cinamonu pagardintos saldžia glazūra.
aviziniu dribsniu pyragas su dziovintomis spanguolemis
Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis
Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis
krepseliai su persikais
Krepšeliai su persikais
Krepšeliai su persikais. Skanus ir lengvai paruošiamas desertas.
pyragaiciai su braskemis
Pyragaičiai su braškėmis
Pyragaičiai su braškėmis - puikus pasirinkimas prasidėjus braškių sezonui.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu