patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kavos pyragaičiai

kavos pyragaiciai Mums reikės:
Biskvitui:
2 kiaušinių
0,5-1 stiklinės cukraus
100 g grietinės
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 valg. šaukšto tirpios kavos
1 arb. šaukštelio sodos
žiupsnelio cinamono
Kremui:
400 g grietinėlės 35%
cukraus pudros
tirpios kavos (pagal skonį)
Papuošimui:
plytelės juodojo šokolado

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kavos pyragaičiai.
Kiaušinius ištriname su cukrumi. Tirpią kavą ištirpiname mažame kiekyje karšto vandens (1 valg. šaukštas vandens). Į išplaktus kiaušinius dedame grietinę, kepimo miltelius, kavą, miltus, krakmolą ir viską gerai išmaišome. Pilame į stačiakampę arba keturkampę formą ir kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Atvėsintą biskvitą perpjauname pusiau ir abu sluoksnius supjaustome vienodais, norimo dydžio pyragaičiais.
Kremui:  kavą ištirpiname nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakame su cukraus pudra, baigiant plakti supilame kavą.
Paruoštą kremą tepame ant vieno biskvito sluoksnio ir uždedame kitu. Taip pertepame visus pyragaičius. Pyragačių viršų konditerinio maišelio pagalba papuošiame kremu ir šokolado drožlėmis. Kavos pyragaičiai paruošti.Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

prancuziskos rugines kvietines bandeles
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės - puikus pusryčių stalo patiekalas.
sokoladinis pyragas su varskes rutuliukais
Šokoladinis pyragas su varškės rutuliukais
Šokoladinis pyragas su varškės rutuliukais, aplietas šokoladine glazūra.
bananiniai keksiukai su dziovintomis spanguolemis
Bananiniai keksiukai su džovintomis spanguolėmis
Bananiniai keksiukai su džovintomis spanguolėmis - puikus saldžių bananų ir rūgštesnių spanguolių skonio derinys
pyragas su sausainiais ir varske
Pyragas su sausainiais ir varške
Pyragas su sausainiais ir varške. Labai lengvai paruošiamas sluoksniuotas sausainių ir varškės pyragas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.