patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kavos pyragaičiai

kavos pyragaiciai Mums reikės:
Biskvitui:
2 kiaušinių
0,5-1 stiklinės cukraus
100 g grietinės
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 valg. šaukšto tirpios kavos
1 arb. šaukštelio sodos
žiupsnelio cinamono
Kremui:
400 g grietinėlės 35%
cukraus pudros
tirpios kavos (pagal skonį)
Papuošimui:
plytelės juodojo šokolado

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kavos pyragaičiai.
Kiaušinius ištriname su cukrumi. Tirpią kavą ištirpiname mažame kiekyje karšto vandens (1 valg. šaukštas vandens). Į išplaktus kiaušinius dedame grietinę, kepimo miltelius, kavą, miltus, krakmolą ir viską gerai išmaišome. Pilame į stačiakampę arba keturkampę formą ir kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Atvėsintą biskvitą perpjauname pusiau ir abu sluoksnius supjaustome vienodais, norimo dydžio pyragaičiais.
Kremui:  kavą ištirpiname nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakame su cukraus pudra, baigiant plakti supilame kavą.
Paruoštą kremą tepame ant vieno biskvito sluoksnio ir uždedame kitu. Taip pertepame visus pyragaičius. Pyragačių viršų konditerinio maišelio pagalba papuošiame kremu ir šokolado drožlėmis. Kavos pyragaičiai paruošti.Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes pyragas su konservuotais persikais
Varškės pyragas su konservuotais persikais
Varškės pyragas su konservuotais persikais
krepseliai su varskes idaru ir braskemis
Krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis
Tartalečių krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis apšlaktytomis želatina.
krepseliai su varskes idaru
Krepšeliai su varškės įdaru
Krepšeliai su varškės įdaru. Pyragų, pyragaičių receptai.
bandeles su cinamonu
Bandelės su cinamonu
Tradicinės mielinės tešlos bandelės su cinamonu pagardintos saldžia glazūra.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.