patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kavos pyragaičiai

kavos pyragaiciai Mums reikės:
Biskvitui:
2 kiaušinių
0,5-1 stiklinės cukraus
100 g grietinės
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 valg. šaukšto tirpios kavos
1 arb. šaukštelio sodos
žiupsnelio cinamono
Kremui:
400 g grietinėlės 35%
cukraus pudros
tirpios kavos (pagal skonį)
Papuošimui:
plytelės juodojo šokolado

Gaminame. Kavos pyragaičiai.
Kiaušinius ištriname su cukrumi. Tirpią kavą ištirpiname mažame kiekyje karšto vandens (1 valg. šaukštas vandens). Į išplaktus kiaušinius dedame grietinę, kepimo miltelius, kavą, miltus, krakmolą ir viską gerai išmaišome. Pilame į stačiakampę arba keturkampę formą ir kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Atvėsintą biskvitą perpjauname pusiau ir abu sluoksnius supjaustome vienodais, norimo dydžio pyragaičiais.
Kremui:  kavą ištirpiname nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakame su cukraus pudra, baigiant plakti supilame kavą.
Paruoštą kremą tepame ant vieno biskvito sluoksnio ir uždedame kitu. Taip pertepame visus pyragaičius. Pyragačių viršų konditerinio maišelio pagalba papuošiame kremu ir šokolado drožlėmis. Kavos pyragaičiai paruošti.Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

greitas obuoliu pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas su kondensuotu pienu bei citrinos sultimis.
plikyti pyragaiciai su sokoladu
Plikyti pyragaičiai su šokoladu
Plikyti pyragaičiai su šokoladu. Prieš šiuos plikytus pyragaičius su šokoladu neatsispirs joks smalyžius.
citrininis pyragas su ricotta
Citrininis pyragas su ricotta
Citrininis biskvitinis pyragas su ricotta sūriu, pagardintas cukraus pudra.
morku pyragas
Morkų pyragas
Morkų pyragas su citrininiu glaistu bei apibarstytas smulkintais migdolais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena