patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kavos pyragaičiai

kavos pyragaiciai Mums reikės:
Biskvitui:
2 kiaušinių
0,5-1 stiklinės cukraus
100 g grietinės
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 valg. šaukšto tirpios kavos
1 arb. šaukštelio sodos
žiupsnelio cinamono
Kremui:
400 g grietinėlės 35%
cukraus pudros
tirpios kavos (pagal skonį)
Papuošimui:
plytelės juodojo šokolado

Gaminame. Kavos pyragaičiai.
Kiaušinius ištriname su cukrumi. Tirpią kavą ištirpiname mažame kiekyje karšto vandens (1 valg. šaukštas vandens). Į išplaktus kiaušinius dedame grietinę, kepimo miltelius, kavą, miltus, krakmolą ir viską gerai išmaišome. Pilame į stačiakampę arba keturkampę formą ir kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Atvėsintą biskvitą perpjauname pusiau ir abu sluoksnius supjaustome vienodais, norimo dydžio pyragaičiais.
Kremui:  kavą ištirpiname nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakame su cukraus pudra, baigiant plakti supilame kavą.
Paruoštą kremą tepame ant vieno biskvito sluoksnio ir uždedame kitu. Taip pertepame visus pyragaičius. Pyragačių viršų konditerinio maišelio pagalba papuošiame kremu ir šokolado drožlėmis. Kavos pyragaičiai paruošti.Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vyniotinis su sokoladiniu kremu
Vyniotinis su šokoladiniu kremu
Biskvitinis vyniotinis su šokoladiniu kremu, padengtas šokolado glazūra.
keksiukai su avietemis
Keksiukai su avietėmis
Keksiukai su avietėmis. Skanūs, ne sausi, labai paprastai ir greitai paruošiami keksiukai.
plikyti pyragaiciai su suriu
Plikyti pyragaičiai su sūriu
Lengvi ir skanūs plikyti pyragaičiai su fermentiniu sūriu.
aviziniu dribsniu pyragas su dziovintomis spanguolemis
Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis
Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena