patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keksiukai su avietėmis

keksiukai su avietemis Mums reikės:
180 g sviesto arba margarino
130 g cukraus
300-320 g miltų
180 ml pieno
3 kiaušinių
2 valg. š. vanilinio cukraus
2 arb. š. kepimo miltelių
0,5 arb. š. sodos
šviežių arba šaldytų aviečių
cukraus pudros (apibarstymui)

Gaminame. Keksiukai su avietėmis
Minkštas sviestas ar margarinas ištrinamas su cukrumi. Įmušami kiaušiniai ir vėl gerai ištrinama. Pamažu supilamas pienas ir gerai išmaišoma. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais, soda ir suberiami į sviesto masę. Viskas atsargiai išmaišoma. Į keksiukų formeles dedama po šaukštą tešlos, uždedama po dvi ar tris šaldytas avietes ir vėl uždedama po šaukštelį tešlos. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Keksiukai su avietėmis apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2010-09-21
Indre
keksiukai atrodo fantastiskai skaniai Myliu  Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

slyvu pyragas
Slyvų pyragas
Slyvų pyragas. Paprastas, greitai pagaminamas ir skanus slyvų pyragas.
ananasiniai pyrageliai
Ananasiniai pyragėliai
Ananasiniai pyragėliai. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su konsevuotais ananasais.
kavos pyragaiciai
Kavos pyragaičiai
Kavos pyragaičiai. Biskvitiniai kavos pyragaičiai pertepti kavos skonio grietinėle.
greitas obuoliu pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas su kondensuotu pienu bei citrinos sultimis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena