patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keksiukai su avietėmis

keksiukai su avietemis Mums reikės:
180 g sviesto arba margarino
130 g cukraus
300-320 g miltų
180 ml pieno
3 kiaušinių
2 valg. š. vanilinio cukraus
2 arb. š. kepimo miltelių
0,5 arb. š. sodos
šviežių arba šaldytų aviečių
cukraus pudros (apibarstymui)

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Keksiukai su avietėmis
Minkštas sviestas ar margarinas ištrinamas su cukrumi. Įmušami kiaušiniai ir vėl gerai ištrinama. Pamažu supilamas pienas ir gerai išmaišoma. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais, soda ir suberiami į sviesto masę. Viskas atsargiai išmaišoma. Į keksiukų formeles dedama po šaukštą tešlos, uždedama po dvi ar tris šaldytas avietes ir vėl uždedama po šaukštelį tešlos. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Keksiukai su avietėmis apibarstomi cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

2010-09-21
Indre
keksiukai atrodo fantastiskai skaniai Myliu  Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

krepseliai su varskes idaru ir braskemis
Krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis
Tartalečių krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis apšlaktytomis želatina.
vyniotinis bounty
Vyniotinis Bounty
Vyniotinis Bounty. Kokosinis vyniotinis kurio nereikia kepti.
sokoladinis pyragas su varskes rutuliukais
Šokoladinis pyragas su varškės rutuliukais
Šokoladinis pyragas su varškės rutuliukais, aplietas šokoladine glazūra.
pusrytines bandeles su pabarstais
Pusrytinės bandelės su pabarstais
Pusrytinės bandelės su džiūvesėlių, petražolių, česnako miltelių pabarstais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!