patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keksiukai su mėlynėmis

keksiukai su melynemis Mums reikės:
200-250 g miltų
100 g sviesto arba margarino
150 g rudojo cukraus
100 ml pieno
2 kiaušinių
2 valg. š. greitai paruošiamų avižinių dribsnių
1,5 arb. š. kepimo miltelių
stiklinės šviežių arba šaldytų mėlynių
migdolų riekelių-drožlių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Keksiukai su mėlynėmis
Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir cukrumi. Mėlynės sumaišomos su keliais šaukštais miltų mišinio, kad uogos tolygiai pasiskirstytų tešloje. Kitame dubenyje suplakami kiaušiniai, supilamas ištirpintas pravėsęs sviestas ir kambario temperatūros pienas. Viskas supilama į miltų mišinį ir atsargiai išmaišoma. Paruošta keksiukų tešla sudedama į keksiukų formeles (ne iki viršaus) ir apibarstoma migdolų riekelėmis-drožlėmis. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama apie 15 – 20 min. 220 laipsnių temperatūroje.keksiukai su melynemis 1
Keksiukai su mėlynėmis gali būti kepami ir popierinėse keksiukų formelėse. Skanaus.

Komentarai

2016-02-22
Gabija
Labai patiko receptas ir toks skanus keksiukas
2010-07-12
indre
labai geras skonis  Myliu  Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vyniotinis bounty
Vyniotinis Bounty
Vyniotinis Bounty. Kokosinis vyniotinis kurio nereikia kepti.
ananasiniai keksiukai
Ananasiniai keksiukai
Ananasiniai keksiukai. Skanūs keksiukai su konservuotais ananasais ir obuoliais.
sveikuoliu duona
Sveikuolių duona
Sveikuolių duona. Ruginių, kvietinių miltų, linų sėmenų, saulėgražų, kviečių selėnų, 3-grūdų dribsnių duona.
slyvu pyragas
Slyvų pyragas
Slyvų pyragas. Paprastas, greitai pagaminamas ir skanus slyvų pyragas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.