patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keksiukai su mėlynėmis

keksiukai su melynemis Mums reikės:
200-250 g miltų
100 g sviesto arba margarino
150 g rudojo cukraus
100 ml pieno
2 kiaušinių
2 valg. š. greitai paruošiamų avižinių dribsnių
1,5 arb. š. kepimo miltelių
stiklinės šviežių arba šaldytų mėlynių
migdolų riekelių-drožlių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Keksiukai su mėlynėmis
Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir cukrumi. Mėlynės sumaišomos su keliais šaukštais miltų mišinio, kad uogos tolygiai pasiskirstytų tešloje. Kitame dubenyje suplakami kiaušiniai, supilamas ištirpintas pravėsęs sviestas ir kambario temperatūros pienas. Viskas supilama į miltų mišinį ir atsargiai išmaišoma. Paruošta keksiukų tešla sudedama į keksiukų formeles (ne iki viršaus) ir apibarstoma migdolų riekelėmis-drožlėmis. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama apie 15 – 20 min. 220 laipsnių temperatūroje.keksiukai su melynemis 1
Keksiukai su mėlynėmis gali būti kepami ir popierinėse keksiukų formelėse. Skanaus.

Komentarai

2016-02-22
Gabija
Labai patiko receptas ir toks skanus keksiukas
2010-07-12
indre
labai geras skonis  Myliu  Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes pyragas su konservuotais persikais
Varškės pyragas su konservuotais persikais
Varškės pyragas su konservuotais persikais
ananasiniai keksiukai
Ananasiniai keksiukai
Ananasiniai keksiukai. Skanūs keksiukai su konservuotais ananasais ir obuoliais.
manu kruopu pyragas su slyvomis
Manų kruopų pyragas su slyvomis
Manų kruopų pyragas su slyvomis. Labai paprastai ir greitai paruošiamas gardus pyragas.
purus pyragas su avietemis
Purus pyragas su avietėmis
Purus biskvitinis-migdolinis pyragas su šviežiomis avietėmis ir cukraus pudra.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!