patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krepšeliai su persikais

krepseliai su persikais Mums reikės:
Tešlai:
300 g miltų
200 g kambario temperatūros sviesto
100 g cukraus
Kremui:
1 kiaušinio trynio
60 g cukraus pudros
100 ml pieno
1 indelio konservuotų persikų

Gaminame. Krepšeliai su persikais
Minkštas sviestas ištrinamas su cukrumi. Suberiami persijoti miltai ir užminkoma tešla. Tešla suformuojama į rutulį, pridengiama ir 30 min. dedama į šaldytuvą.

Kremui: trynys ištrinamas su cukraus pudra. Pastoviai maišant pamažu pilamas pienas ir ant silpnos ugnies pakaitinama, kol masė sutirštėja. Nuimama nuo ugnies ir atvėsinama.

Konservuoti persikai supjaustomi plonomis riekelėmis.

Iškočiojamas storesnis tešlos lakštas, išspaudžiami reikiamo skersmens apskritimai ir išklojamos riebalais išteptos kepimo formelės. Tešla gerai prispaudžiama prie formelių šonų kraštų ir dugno.  Išdėliojamos persikų riekelėskrepseliai su persikais 1

ir užpilama paruoštu kremu.
krepseliai su persikais 2
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 laipsnių temperatūroje 20-25 min. Iškepę krepšeliai su persikais pravėsinami ir atsargiai išimami iš formelių. Krepšeliai su persikais pabarstomi cukraus pudra ir patiekiami prie arbatos ar kavos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kursenu vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis. Biskvito vyniotinis su sviesto, varškės, kondensuoto pieno įdaru.
sluoksniuotas obuoliu pyragas
Sluoksniuotas obuolių pyragas
Sluoksniuotas obuolių pyragas su aguonomis ir migdolais. Labai skanu su ledais.
pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais. Skanus pyragas su grietinės ir cukraus pūdros kremu.
ananasiniai pyrageliai
Ananasiniai pyragėliai
Ananasiniai pyragėliai. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su konsevuotais ananasais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena