patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krepšeliai su varškės įdaru

krepseliai su varskes idaru Mums reikės:
Krepšelių tešlai:
280-300 g miltų
3 nedidelių kiaušinio
4 valg. š. cukraus
4 valg. š. sviesto
1 arb. š. kepimo miltelių
Varškės įdarui:
500 g varškės
4 kiaušinių
3 valg. š. cukraus
2 valg. š. vanilinio cukraus
1 citrinos
Papuošimui:
šviežių mėlynių, aviečių
cukraus pudros

Gaminame. Krepšeliai su varškės įdaru
Krepšelių tešlai: sviestas ištrinamas su cukrumi, po vieną įmušami kiaušiniai ir gerai išmaišoma. Pamažu suberiami persijoti miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir užminkoma tešla. Tešla apvyniojama maistine plėvele ir dedama 1 val. į šaldytuvą.

Varškės įdarui: kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų. Į varškę suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, sudedami kiaušinių tryniai ir trinama, kol varškės masė tampa vientisa. Suberiama nutarkuota citrinos žievelė. Kiaušinių baltymai išplakami iki standžių putų ir įmaišomi į varškės masę.

krepseliai su varskes idaru 1Iš tešlos iškočiojamas maždaug 0,3-0,4 cm storio stačiakampis lakštas ir supjaustomas 12x12 cm dydžio kvadratėliais. Tešlos kvadratėliai išdėliojami į keksiukų formas, į vidurį dedama po 1,5-2 valg. š. varškės įdaro. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Krepšeliai su varškės įdaru apibarstomi cukraus pudra, papuošiami šviežiomis mėlynėmis ar avietėmis ir patiekiami. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

melyniu pyragas
Mėlynių pyragas
Mėlynių pyragas. Paprastas ir skanus pyragas su mėlynemis.
Citrininis pyragas
Citrininis pyragas
Citrininis pyragas. Kvietinių ir kukurūzų miltų biskvitinis pyragas pagardintas citrininiu glaistu.
vyniotinis su varskes idaru
Vyniotinis su varškės įdaru
Vyniotinis su varškės įdaru. Prabangaus skonio, kokybiškas vyniotinis.
pyragas su vysniu dzemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.