patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Obuolių pyragas su trupiniais

obuoliu pyragas su trupiniais Mums reikės:
Tešlai:
250 ml kefyro
300 g miltų
200 g cukraus
3 kiaušinių
4-5 obuolių
1 valg. š. citrinos sulčių
1 arb. š. kepimo miltelių
Trupiniams:
100 g sviesto
160 g miltų
100 g cukraus
2 valg. š. vanilinio cukraus

Gaminame. Obuolių pyragas su trupiniais
Tešlai:
obuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir apšlakstomi citrinų sultimis. Kiaušiniai ištrinami su cukrumi iki purumo. Supilamas kefyras ir gerai išplakama. Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir gerai išmaišoma. Obuoliai suberiami į tešlą ir viskas atsargiai išmaišoma.
Trupiniams: sviestas, miltai, cukrus ir vanilinis cukrus sudedami į dubenį ir maišomi rankomis, kol susidaro trupiniai.
Į apvalią kepimo formą (22 cm skersmens) išteptą sviestu, supilama tešla. Ant tešlos tolygiai suberiami trupiniai. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 45-50 min. Obuolių pyragas su trupiniais paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2015-01-26
Valtraute
Va ka tik skaniai pavalgem šito pyragelio, buvo  labai skanu, tik aš obuoliukus dar paskaninau su cinamonu.
2013-09-17
Odeta
Šiandien išbandžiau, skonis pasakiškas, tik jei saldūs obuoliai, dėkit mažiau cukraus Šypsena Ačiū už receptą.
2013-06-27
Vaiva
Labai skanus pyragas! Jau vieną kartą gaminau, šįsyk bus antras. Super Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes pudingas
Varškės pudingas
Varškės pudingas - labai paprastas, greitai paruošiamas ir skanus desertas.
pyragaiciai su braskemis
Pyragaičiai su braškėmis
Pyragaičiai su braškėmis - puikus pasirinkimas prasidėjus braškių sezonui.
greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas trupintų susainių ir sviesto pyragas su kondensuotu pienu.
purus pyragas su avietemis
Purus pyragas su avietėmis
Purus biskvitinis-migdolinis pyragas su šviežiomis avietėmis ir cukraus pudra.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.