patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Plikyti pyragaičiai su sūriu

plikyti pyragaiciai su suriu Mums reikės:
125 g sviesto
3 kiaušinių
200 ml vandens
160 g miltų
150 g fermentinio sūrio
žiupsnelio druskos

Gaminame. Plikyti pyragaičiai su sūriu
Į puodą sudedamas gabaliukais pjaustytas sviestas, supilamas vanduo, įberiamas žiupsnelis druskos ir nuolat maišant kaitinama, kol masė užverda. Nukėlus nuo ugnies pastoviai maišant suberiami miltai ir maišoma, kol nebelieka gumulėlių. Dedama ant ugnies ir kaitinama, kol susidaro vientisas tešlos rutulys, kuris atšoka nuo puodo sienelių. Tešla sudedama į dubenį ir truputį pravėsinama. Po vieną įmušami kiaušiniai, kiekvieną kartą gerai išmaišant. Suberiamas sutarkuotas sūris ir viskas gerai išmaišoma. Į tešlą galima įmaišyti smulkintų žalumynų.
Kepimo skarda išklojama kepimo popieriumi ir šaukštu ar konditeriniu maišeliu išspaudžiami nedideli plikyti pyragaičiai (tarp pyragaičių reikia palikti tarpelius, nes kepdami jie išsipučia).plikyti pyragaiciai su suriu 1
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 25 - 30 min, kol gražiai pagelsta. Plikyti pyragaičiai su sūriu iškepti. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su vysniu dzemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
slyvu pyragas
Slyvų pyragas
Slyvų pyragas. Paprastas, greitai pagaminamas ir skanus slyvų pyragas.
pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais. Skanus pyragas su grietinės ir cukraus pūdros kremu.
mielinės pynutes su uogomis
Mielinės pynutės su uogomis
Mielinės pynutės su uogomis. Detalus aprašymas ir aiškios mielinių pynučių gamybos nuotraukos.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.