patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Plikyti pyragaičiai su sūriu

plikyti pyragaiciai su suriu Mums reikės:
125 g sviesto
3 kiaušinių
200 ml vandens
160 g miltų
150 g fermentinio sūrio
žiupsnelio druskos

Gaminame. Plikyti pyragaičiai su sūriu
Į puodą sudedamas gabaliukais pjaustytas sviestas, supilamas vanduo, įberiamas žiupsnelis druskos ir nuolat maišant kaitinama, kol masė užverda. Nukėlus nuo ugnies pastoviai maišant suberiami miltai ir maišoma, kol nebelieka gumulėlių. Dedama ant ugnies ir kaitinama, kol susidaro vientisas tešlos rutulys, kuris atšoka nuo puodo sienelių. Tešla sudedama į dubenį ir truputį pravėsinama. Po vieną įmušami kiaušiniai, kiekvieną kartą gerai išmaišant. Suberiamas sutarkuotas sūris ir viskas gerai išmaišoma. Į tešlą galima įmaišyti smulkintų žalumynų.
Kepimo skarda išklojama kepimo popieriumi ir šaukštu ar konditeriniu maišeliu išspaudžiami nedideli plikyti pyragaičiai (tarp pyragaičių reikia palikti tarpelius, nes kepdami jie išsipučia).plikyti pyragaiciai su suriu 1
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 25 - 30 min, kol gražiai pagelsta. Plikyti pyragaičiai su sūriu iškepti. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

slyvu pyragas
Slyvų pyragas
Slyvų pyragas. Paprastas, greitai pagaminamas ir skanus slyvų pyragas.
sluoksniuotas zele pyragas
Sluoksniuotas želė pyragas
Sluoksniuotas sausainių, varškės, persikų, šokolado skonio želė pyragas.
olandiskas sokoladinis pyragas
Olandiškas šokoladinis pyragas
Olandiškas šokoladinis pyragas. Puskietis, labai skanus, šokolado skonio pyragas.
biskvitinis pyragas su vysniomis
Biskvitinis pyragas su vyšniomis
Biskvitinis pyragas su vyšniomis. Greitai ir paprastai paruošiamas purus biskvitinis pyragas paskanintas vyšniomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena