patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Plikyti pyragaičiai su sūriu

plikyti pyragaiciai su suriu Mums reikės:
125 g sviesto
3 kiaušinių
200 ml vandens
160 g miltų
150 g fermentinio sūrio
žiupsnelio druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Plikyti pyragaičiai su sūriu
Į puodą sudedamas gabaliukais pjaustytas sviestas, supilamas vanduo, įberiamas žiupsnelis druskos ir nuolat maišant kaitinama, kol masė užverda. Nukėlus nuo ugnies pastoviai maišant suberiami miltai ir maišoma, kol nebelieka gumulėlių. Dedama ant ugnies ir kaitinama, kol susidaro vientisas tešlos rutulys, kuris atšoka nuo puodo sienelių. Tešla sudedama į dubenį ir truputį pravėsinama. Po vieną įmušami kiaušiniai, kiekvieną kartą gerai išmaišant. Suberiamas sutarkuotas sūris ir viskas gerai išmaišoma. Į tešlą galima įmaišyti smulkintų žalumynų.
Kepimo skarda išklojama kepimo popieriumi ir šaukštu ar konditeriniu maišeliu išspaudžiami nedideli plikyti pyragaičiai (tarp pyragaičių reikia palikti tarpelius, nes kepdami jie išsipučia).plikyti pyragaiciai su suriu 1
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 25 - 30 min, kol gražiai pagelsta. Plikyti pyragaičiai su sūriu iškepti. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

italiskas riesutu pyragas panforte
Itališkas riešutų pyragas "Panforte"
Itališkas riešutų pyragas "Panforte"
purus pyragas su avietemis
Purus pyragas su avietėmis
Purus biskvitinis-migdolinis pyragas su šviežiomis avietėmis ir cukraus pudra.
sokoladinis pyragas su varskes rutuliukais
Šokoladinis pyragas su varškės rutuliukais
Šokoladinis pyragas su varškės rutuliukais, aplietas šokoladine glazūra.
pyragaiciai su braskemis
Pyragaičiai su braškėmis
Pyragaičiai su braškėmis - puikus pasirinkimas prasidėjus braškių sezonui.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!