patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su konservuotais persikais

pyragas su konservuotais persikais Mums reikės:
800 g konservuotų persikų ar abrikosų
200 g sviesto ar margarino
250 g miltų
200 g cukraus
50 ml šilto pieno
5 kiaušinių
2 arb. š. kepimo miltelių
Kremui:
400 g grietinės 30 proc.
100 cukraus pudros

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pyragas su konservuotais persikais
Minkštas sviestas ar margarinas ištrinamas su cukrumi. Nuolat plakant įmušami kiaušiniai, supilamas pienas ir gerai išplakama. Suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir gerai išmaišoma. Į kepimo formą, 22-25 cm skersmens nuimamais kraštais, išteptą sviestu, supilama tešla. Ant viršaus sudedami konservuotų persikų gabaliukai.pyragas su konservuotais persikais 1 Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min.

Kremui: šluotele išplakama grietinė su cukraus pudra.
Iškepęs pyragas paliekamas formoje. Ant karšto pyrago užpilamas grietinės kremas, kuris gerai įsigeria ir pyragas su konservuotais persikais tampa minkštas ir labai skanus. Sustingus grietinės kremui, pyragas su konservuotais persikais supjaustomas gabaliukais ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2013-08-25
Jogaile
Puikiai isejo! Dekui uz recepta  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su sausainiais ir varske
Pyragas su sausainiais ir varške
Pyragas su sausainiais ir varške. Labai lengvai paruošiamas sluoksniuotas sausainių ir varškės pyragas.
krepseliai su persikais
Krepšeliai su persikais
Krepšeliai su persikais. Skanus ir lengvai paruošiamas desertas.
pyrageliai su varske ir vaisiais
Pyragėliai su varške ir vaisiais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir vaisiais.
pusrytines bandeles su pabarstais
Pusrytinės bandelės su pabarstais
Pusrytinės bandelės su džiūvesėlių, petražolių, česnako miltelių pabarstais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu