patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su konservuotais persikais

pyragas su konservuotais persikais Mums reikės:
800 g konservuotų persikų ar abrikosų
200 g sviesto ar margarino
250 g miltų
200 g cukraus
50 ml šilto pieno
5 kiaušinių
2 arb. š. kepimo miltelių
Kremui:
400 g grietinės 30 proc.
100 cukraus pudros

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pyragas su konservuotais persikais
Minkštas sviestas ar margarinas ištrinamas su cukrumi. Nuolat plakant įmušami kiaušiniai, supilamas pienas ir gerai išplakama. Suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir gerai išmaišoma. Į kepimo formą, 22-25 cm skersmens nuimamais kraštais, išteptą sviestu, supilama tešla. Ant viršaus sudedami konservuotų persikų gabaliukai.pyragas su konservuotais persikais 1 Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min.

Kremui: šluotele išplakama grietinė su cukraus pudra.
Iškepęs pyragas paliekamas formoje. Ant karšto pyrago užpilamas grietinės kremas, kuris gerai įsigeria ir pyragas su konservuotais persikais tampa minkštas ir labai skanus. Sustingus grietinės kremui, pyragas su konservuotais persikais supjaustomas gabaliukais ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2013-08-25
Jogaile
Puikiai isejo! Dekui uz recepta  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

grietinieciai
Grietiniečiai
Grietiniečiai - labai skanūs, kepti pyragėliai su saldžios varškės ir grietinės įdaru.
Irisu tinginys
Irisų tinginys
Irisų tinginys. Skanėstas iš smulkintų sausainių, lydytų irisų saldainių ir sviesto.
rabarbaru pyragas
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas. Skanus ir gaivus pyragas su rabarbarais. Skanu su vaniliniais ledais.
purus pyragas su avietemis
Purus pyragas su avietėmis
Purus biskvitinis-migdolinis pyragas su šviežiomis avietėmis ir cukraus pudra.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vilma
Nelabai supratau tai kiek is viso miltu, nes i tesla dedasi miltai (nes recepte rasoma dedami miltai su kepim milteliais) o trupiniams atskirai dar stikline ar kaip?
Laima
Kopusta galima mikrobangej pakaitinti. Man paprasciau nei virti galva  Šypsena
Beata
Labai patiko! Greita, paprasta ir skanuŠypsena Vyras išlaižė lėkštę, ačiū už receptą Šypsena
Rita
Apsivalgyti galima - tikrai labai skanu Šypsena
Aukse
Man labai patiko sis patiekalas. Jis paprastas ir mazai ingrendientu, nuo siol sis maistas man labai patinka, ji kepsiu ir valgysiu Šypsena  Myliu