patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su konservuotais persikais

pyragas su konservuotais persikais Mums reikės:
800 g konservuotų persikų ar abrikosų
200 g sviesto ar margarino
250 g miltų
200 g cukraus
50 ml šilto pieno
5 kiaušinių
2 arb. š. kepimo miltelių
Kremui:
400 g grietinės 30 proc.
100 cukraus pudros

Gaminame. Pyragas su konservuotais persikais
Minkštas sviestas ar margarinas ištrinamas su cukrumi. Nuolat plakant įmušami kiaušiniai, supilamas pienas ir gerai išplakama. Suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir gerai išmaišoma. Į kepimo formą, 22-25 cm skersmens nuimamais kraštais, išteptą sviestu, supilama tešla. Ant viršaus sudedami konservuotų persikų gabaliukai.pyragas su konservuotais persikais 1 Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min.

Kremui: šluotele išplakama grietinė su cukraus pudra.
Iškepęs pyragas paliekamas formoje. Ant karšto pyrago užpilamas grietinės kremas, kuris gerai įsigeria ir pyragas su konservuotais persikais tampa minkštas ir labai skanus. Sustingus grietinės kremui, pyragas su konservuotais persikais supjaustomas gabaliukais ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2013-08-25
Jogaile
Puikiai isejo! Dekui uz recepta  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

prancuziskos rugines kvietines bandeles
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės - puikus pusryčių stalo patiekalas.
bandeles su cinamonu
Bandelės su cinamonu
Tradicinės mielinės tešlos bandelės su cinamonu pagardintos saldžia glazūra.
tartalete su varskes kremu ir karamelizuotais nektarinais
Tartaletė su varškės kremu ir karamelizuotais nektarinais
Tartaletė su varškės kremu ir karamelizuotais nektarinais
varskes pyragas draugyste
Varškės pyragas Draugystė
Varškės pyragas Draugystė. Tradicinis, skanus ir lengvai paruošiamas pyragas su varškės ir uogienės įdaru.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.