patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su sausainiais ir varške

pyragas su sausainiais ir varske Mums reikės:
4 pakelių sausainių
600 g varškės
200 g cukraus
250 g sviesto
2-3 valg. šaukštų aguonų
200 g juodojo šokolado
2 arb. šaukštelio vanilinio cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pyragas su sausainiais ir varške
Sviestą, cukrų gerai ištriname. Sudedame varškę, vanilinį cukrų, aguonas ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Išdėliojame sausainių eilę (norimo pyrago dydžio), tepame paruoštą varškės masę, vėl sausainių ir taip sluoksniuojame. Viršutinis sluoksnis turi būti sausainių. Pyragą su sausainiais ir varške truputį paspaudžiame ir dedam į šaldytuvą 6-8 val. Šokoladą ištirpiname, truputį atvėsiname, aptepame pyragą ir dedame į šaldytuvą kol šokoladas sustings. Pyrago viršų galima papuošti mėgstamais smulkintais riešutais. Pyragas su sausainiais ir varške paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2013-04-10
daina
Nuostabus torciukas iseina. Ji gaminu ir nameliuko formos. Siaip ir papuosimu jam galima daug prigalvoti, paprasciauses tai pabarstymai su kokoso drozlem Šypsena
2013-03-23
Anonimas
Is seniau zinau sita recepta ir labai puikus. Geriausi sausainiai yra selgos sveriami ir tikrai padarysit pagal si recepta nenusivilsite aisku jeigu nutaikysite sviesto kieki. Skanaus Mirktelti
2013-00-23
Mantas
Vietoj juodo šokolado geriau patiems pasigaminti kokį šokoladinį glajų (tokį kaip ant tortų pilame), nes jis minkštesnis lengviau pjaustysis. Pats gaminausi su juodu šokoladu kaip šis receptas ir siūlo tik deja laikiau aš šaldytuve daug ilgiau (t.y. visą naktį Juokas ) Todėl pjaustant šokoladas lūžinėjo ir buvo nepatogu pjaustyti. Nelaiko nervai
2013-03-17
Enrika
Sviestą ištirpinti ar sutrinti ir palikti? Šypsena
2012-11-10
mygtukas
gavosi labai skanus, ir taip paprasta, tiesa aš dar šiek tiek razinu įdėjau Šypsena
2012-02-26
Kriste
As is mamos ismokau ji gaminti, dar galima i varske deti kakavos bus sokoladinis, nuostabus pyragas taip uzsimaniau reiks kada ji pasigaminti Myliu
2012-01-01
Ramunė
Superinis pyragas. Niam niam Mirktelti
2011-10-29
Dalia
Kepu ji senokai man jis labai skanus tik aš dedu dar marmaladinių saldainių, kai pjaustai labai gražiai atrodo.
2011-10-28
Ernesta
Mūsų šeima šį tortą gamina seniai. Mes nededam aguonų ir šokolado ant viršaus. Sausainius naudokit "Gaidelis", nes "Selga" nėra patys sveikiausi sausainiai. Labai skanu ir paprasta. Sėkmės ir skanaus!
2011-07-05
Irma
Tikras skanumelis Šypsena Ir lengvai greitai pagaminamas.
2011-04-16
Vilius
labai skanu Šypsena  Šypsena  Šypsena
2011-02-02
auste
Puikus receptas. Reiks isbandyt Šypsena
2010-11-10
Naktela
Man labai patiko. Pasakiškai lengva ir skanu!

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

tartalete su vaisiais ir vaniliniu kremu
Tartaletė su vaisiais ir vaniliniu kremu
Tartaletė su vaisiais ir vaniliniu kremu apšlakstyta saldžia želė.
aviziniu dribsniu pyragas su dziovintomis spanguolemis
Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis
Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis
italiskas riesutu pyragas panforte
Itališkas riešutų pyragas "Panforte"
Itališkas riešutų pyragas "Panforte"
varskes pudingas
Varškės pudingas
Varškės pudingas - labai paprastas, greitai paruošiamas ir skanus desertas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vaida
Blynukai labai skanūs. Valgėm su atšildytom braškėm - super! Tik jų gaunasi mažokai, apie 18. Tai kitą kartą daryčiau dvigubai Šypsena
fataliska
Rimtai o kaip su tais kiausiniais, juk ju nebekepi...ar tai nepavojinga, norisi ir dukrytei duoti paragauti, o ten zalias kiausinis...hmmm
Egle
Jau antri metai gaminu tik pagal jusu recepta...va ir dabar namai kvepia taip saaaaaaldziai Šypsena tortas taip seimai patiko, kad net ir vyras isitrauke i procesa...kepa lakstus Šypsena Kepam du...vienas mums, kitu grupes draugus ryt vaisinsiu. Aciu, aciu, aciu Myliu
Eglė
Labai labai skanus pyragas! Patiko visai seimai! Šypsena
Asta
Tesla gaunasi liuks ir neplysta, jei tiksliai islaikyt visu produktu proporcijas, kaip nurodyta. Jau kepa orkaiteje, lygiai toks, is vaikystes megstamiausias Šypsena