patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su sausainiais ir varške

pyragas su sausainiais ir varske Mums reikės:
4 pakelių sausainių
600 g varškės
200 g cukraus
250 g sviesto
2-3 valg. šaukštų aguonų
200 g juodojo šokolado
2 arb. šaukštelio vanilinio cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pyragas su sausainiais ir varške
Sviestą, cukrų gerai ištriname. Sudedame varškę, vanilinį cukrų, aguonas ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Išdėliojame sausainių eilę (norimo pyrago dydžio), tepame paruoštą varškės masę, vėl sausainių ir taip sluoksniuojame. Viršutinis sluoksnis turi būti sausainių. Pyragą su sausainiais ir varške truputį paspaudžiame ir dedam į šaldytuvą 6-8 val. Šokoladą ištirpiname, truputį atvėsiname, aptepame pyragą ir dedame į šaldytuvą kol šokoladas sustings. Pyrago viršų galima papuošti mėgstamais smulkintais riešutais. Pyragas su sausainiais ir varške paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2013-04-10
daina
Nuostabus torciukas iseina. Ji gaminu ir nameliuko formos. Siaip ir papuosimu jam galima daug prigalvoti, paprasciauses tai pabarstymai su kokoso drozlem Šypsena
2013-03-23
Anonimas
Is seniau zinau sita recepta ir labai puikus. Geriausi sausainiai yra selgos sveriami ir tikrai padarysit pagal si recepta nenusivilsite aisku jeigu nutaikysite sviesto kieki. Skanaus Mirktelti
2013-00-23
Mantas
Vietoj juodo šokolado geriau patiems pasigaminti kokį šokoladinį glajų (tokį kaip ant tortų pilame), nes jis minkštesnis lengviau pjaustysis. Pats gaminausi su juodu šokoladu kaip šis receptas ir siūlo tik deja laikiau aš šaldytuve daug ilgiau (t.y. visą naktį Juokas ) Todėl pjaustant šokoladas lūžinėjo ir buvo nepatogu pjaustyti. Nelaiko nervai
2013-03-17
Enrika
Sviestą ištirpinti ar sutrinti ir palikti? Šypsena
2012-11-10
mygtukas
gavosi labai skanus, ir taip paprasta, tiesa aš dar šiek tiek razinu įdėjau Šypsena
2012-02-26
Kriste
As is mamos ismokau ji gaminti, dar galima i varske deti kakavos bus sokoladinis, nuostabus pyragas taip uzsimaniau reiks kada ji pasigaminti Myliu
2012-01-01
Ramunė
Superinis pyragas. Niam niam Mirktelti
2011-10-29
Dalia
Kepu ji senokai man jis labai skanus tik aš dedu dar marmaladinių saldainių, kai pjaustai labai gražiai atrodo.
2011-10-28
Ernesta
Mūsų šeima šį tortą gamina seniai. Mes nededam aguonų ir šokolado ant viršaus. Sausainius naudokit "Gaidelis", nes "Selga" nėra patys sveikiausi sausainiai. Labai skanu ir paprasta. Sėkmės ir skanaus!
2011-07-05
Irma
Tikras skanumelis Šypsena Ir lengvai greitai pagaminamas.
2011-04-16
Vilius
labai skanu Šypsena  Šypsena  Šypsena
2011-02-02
auste
Puikus receptas. Reiks isbandyt Šypsena
2010-11-10
Naktela
Man labai patiko. Pasakiškai lengva ir skanu!

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sokoladiniai keksai su karamele
Šokoladiniai keksai su karamele
Šokoladiniai keksai su karamele. Kakaviniai keksai iškepti orkaitėje ir apipilti karamele.
krepseliai su varskes idaru ir braskemis
Krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis
Tartalečių krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis apšlaktytomis želatina.
ananasiniai pyrageliai
Ananasiniai pyragėliai
Ananasiniai pyragėliai. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su konsevuotais ananasais.
bananu duona
Bananų duona
Bananų duona. Desertinė duona su bananais ir graikiniais riešutais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu