patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su sausainiais ir varške

pyragas su sausainiais ir varske Mums reikės:
4 pakelių sausainių
600 g varškės
200 g cukraus
250 g sviesto
2-3 valg. šaukštų aguonų
200 g juodojo šokolado
2 arb. šaukštelio vanilinio cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pyragas su sausainiais ir varške
Sviestą, cukrų gerai ištriname. Sudedame varškę, vanilinį cukrų, aguonas ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Išdėliojame sausainių eilę (norimo pyrago dydžio), tepame paruoštą varškės masę, vėl sausainių ir taip sluoksniuojame. Viršutinis sluoksnis turi būti sausainių. Pyragą su sausainiais ir varške truputį paspaudžiame ir dedam į šaldytuvą 6-8 val. Šokoladą ištirpiname, truputį atvėsiname, aptepame pyragą ir dedame į šaldytuvą kol šokoladas sustings. Pyrago viršų galima papuošti mėgstamais smulkintais riešutais. Pyragas su sausainiais ir varške paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2015-01-23
Vitalija
Sviesta istirpinti ar tiesiog sutrint?
2013-04-10
daina
Nuostabus torciukas iseina. Ji gaminu ir nameliuko formos. Siaip ir papuosimu jam galima daug prigalvoti, paprasciauses tai pabarstymai su kokoso drozlem Šypsena
2013-03-23
Anonimas
Is seniau zinau sita recepta ir labai puikus. Geriausi sausainiai yra selgos sveriami ir tikrai padarysit pagal si recepta nenusivilsite aisku jeigu nutaikysite sviesto kieki. Skanaus Mirktelti
2013-00-23
Mantas
Vietoj juodo šokolado geriau patiems pasigaminti kokį šokoladinį glajų (tokį kaip ant tortų pilame), nes jis minkštesnis lengviau pjaustysis. Pats gaminausi su juodu šokoladu kaip šis receptas ir siūlo tik deja laikiau aš šaldytuve daug ilgiau (t.y. visą naktį Juokas ) Todėl pjaustant šokoladas lūžinėjo ir buvo nepatogu pjaustyti. Nelaiko nervai
2013-03-17
Enrika
Sviestą ištirpinti ar sutrinti ir palikti? Šypsena
2012-11-10
mygtukas
gavosi labai skanus, ir taip paprasta, tiesa aš dar šiek tiek razinu įdėjau Šypsena
2012-02-26
Kriste
As is mamos ismokau ji gaminti, dar galima i varske deti kakavos bus sokoladinis, nuostabus pyragas taip uzsimaniau reiks kada ji pasigaminti Myliu
2012-01-01
Ramunė
Superinis pyragas. Niam niam Mirktelti
2011-10-29
Dalia
Kepu ji senokai man jis labai skanus tik aš dedu dar marmaladinių saldainių, kai pjaustai labai gražiai atrodo.
2011-10-28
Ernesta
Mūsų šeima šį tortą gamina seniai. Mes nededam aguonų ir šokolado ant viršaus. Sausainius naudokit "Gaidelis", nes "Selga" nėra patys sveikiausi sausainiai. Labai skanu ir paprasta. Sėkmės ir skanaus!
2011-07-05
Irma
Tikras skanumelis Šypsena Ir lengvai greitai pagaminamas.
2011-04-16
Vilius
labai skanu Šypsena  Šypsena  Šypsena
2011-02-02
auste
Puikus receptas. Reiks isbandyt Šypsena
2010-11-10
Naktela
Man labai patiko. Pasakiškai lengva ir skanu!

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

plikyti pyragaiciai su sokoladu
Plikyti pyragaičiai su šokoladu
Plikyti pyragaičiai su šokoladu. Prieš šiuos plikytus pyragaičius su šokoladu neatsispirs joks smalyžius.
krepseliai su varskes idaru ir braskemis
Krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis
Tartalečių krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis apšlaktytomis želatina.
vyniotinis su sokoladiniu kremu
Vyniotinis su šokoladiniu kremu
Biskvitinis vyniotinis su šokoladiniu kremu, padengtas šokolado glazūra.
pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Viola
Labai jau skanus atrodo, tai bandysiu siandien pagamint Šypsena
Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu