patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su sausainiais ir varške

pyragas su sausainiais ir varske Mums reikės:
4 pakelių sausainių
600 g varškės
200 g cukraus
250 g sviesto
2-3 valg. šaukštų aguonų
200 g juodojo šokolado
2 arb. šaukštelio vanilinio cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pyragas su sausainiais ir varške
Sviestą, cukrų gerai ištriname. Sudedame varškę, vanilinį cukrų, aguonas ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Išdėliojame sausainių eilę (norimo pyrago dydžio), tepame paruoštą varškės masę, vėl sausainių ir taip sluoksniuojame. Viršutinis sluoksnis turi būti sausainių. Pyragą su sausainiais ir varške truputį paspaudžiame ir dedam į šaldytuvą 6-8 val. Šokoladą ištirpiname, truputį atvėsiname, aptepame pyragą ir dedame į šaldytuvą kol šokoladas sustings. Pyrago viršų galima papuošti mėgstamais smulkintais riešutais. Pyragas su sausainiais ir varške paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2015-01-23
Vitalija
Sviesta istirpinti ar tiesiog sutrint?
2013-04-10
daina
Nuostabus torciukas iseina. Ji gaminu ir nameliuko formos. Siaip ir papuosimu jam galima daug prigalvoti, paprasciauses tai pabarstymai su kokoso drozlem Šypsena
2013-03-23
Anonimas
Is seniau zinau sita recepta ir labai puikus. Geriausi sausainiai yra selgos sveriami ir tikrai padarysit pagal si recepta nenusivilsite aisku jeigu nutaikysite sviesto kieki. Skanaus Mirktelti
2013-00-23
Mantas
Vietoj juodo šokolado geriau patiems pasigaminti kokį šokoladinį glajų (tokį kaip ant tortų pilame), nes jis minkštesnis lengviau pjaustysis. Pats gaminausi su juodu šokoladu kaip šis receptas ir siūlo tik deja laikiau aš šaldytuve daug ilgiau (t.y. visą naktį Juokas ) Todėl pjaustant šokoladas lūžinėjo ir buvo nepatogu pjaustyti. Nelaiko nervai
2013-03-17
Enrika
Sviestą ištirpinti ar sutrinti ir palikti? Šypsena
2012-11-10
mygtukas
gavosi labai skanus, ir taip paprasta, tiesa aš dar šiek tiek razinu įdėjau Šypsena
2012-02-26
Kriste
As is mamos ismokau ji gaminti, dar galima i varske deti kakavos bus sokoladinis, nuostabus pyragas taip uzsimaniau reiks kada ji pasigaminti Myliu
2012-01-01
Ramunė
Superinis pyragas. Niam niam Mirktelti
2011-10-29
Dalia
Kepu ji senokai man jis labai skanus tik aš dedu dar marmaladinių saldainių, kai pjaustai labai gražiai atrodo.
2011-10-28
Ernesta
Mūsų šeima šį tortą gamina seniai. Mes nededam aguonų ir šokolado ant viršaus. Sausainius naudokit "Gaidelis", nes "Selga" nėra patys sveikiausi sausainiai. Labai skanu ir paprasta. Sėkmės ir skanaus!
2011-07-05
Irma
Tikras skanumelis Šypsena Ir lengvai greitai pagaminamas.
2011-04-16
Vilius
labai skanu Šypsena  Šypsena  Šypsena
2011-02-02
auste
Puikus receptas. Reiks isbandyt Šypsena
2010-11-10
Naktela
Man labai patiko. Pasakiškai lengva ir skanu!

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

melyniu pyragas
Mėlynių pyragas
Mėlynių pyragas. Paprastas ir skanus pyragas su mėlynemis.
trupininis pyragas
Trupininis pyragas
Trupininis pyragas. Lengvai paruošiamas pyragas su obuoliais ir slyvų ar vyšnių uogiene.
obuoliu pyragas su trupiniais
Obuolių pyragas su trupiniais
Obuolių pyragas su trupiniais. Skanus ir nesausas pyragas.
keksas su melynemis
Keksas su mėlynėmis
Lengvai paruošiamas tradicinis keksas su šaldytomis mėlynėmis. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
Ernesta
Labai geras receptas, pagaminau tai valgėme labai skaniai, vyras sake, kad visada tokius gaminčiau kol atsibos
Laima
Super pyragas gavosi Šypsena
Monika
O kiek minuciu sildyt mikrobangeje kopusta? Ir kiek mazdaug gaunasi is tokio kiekio balandeliu ?
Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena