patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais

pyragas su vysniu dzemu ir kokosais Mums reikės:
Tešlai:
60 g kambario temperatūros sviesto
60 g cukraus
130 g miltų
1 kiaušinio trynio
1 arb š. kepimo miltelių
Pertepimui:
200 g vyšnių džemo
1 valg. š. brendžio
Kokosiniam sluoksniui:
2 kiaušinių
50 g cukraus
160 g kokoso drožlių
Apibarstymui:
30 g migdolų plokštelių

Gaminame. Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
Kambario temperatūros sviestas kartu su cukrumi ir kiaušinio tryniu ištrinamas iki baltos purios masės. Suberiami persijoti miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, ir viskas gerai išmaišoma. Į kepimo formą 20x20 cm, išklotą kepimo popieriumi, sudedama tešla, tolygiai paskirtoma ir subadoma šakute. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 10 min.

Neišimant iš formos pilnai atvėsinama. Vyšnių džemas sumaišomas su brendžiu ir užtepamas ant atvėsusio lakšto.

Kiaušiniai išplakami su cukrumi ir sumaišomi su kokoso drožlėmis. Gauta kokosinė masė tolygiai paskirstoma ant vyšnių džemo, pabarstoma migdolų plokštelėmis (migdolų plokštelės lengvai prispaudžiamos). Dedama į orkaitę ir kepama 170-180 laipsnių temperatūroje apie 25 min.

Iškepęs pyragas su vyšnių džemu ir kokosais atvėsinamas kepimo formoje. Atvėsęs, pyragas su vyšnių džemu ir kokosais, supjaustomas gabaliukais ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2017-06-18
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
2013-11-28
Nadezda
Labai skanus, tik dariau su savo slyvu dzemu. Ir dar labai mazia iseina, reikia deti maziausiai dvigubai ingredientu.
2013-05-16
Inesa
Tokio skanaus pyrago as dar neragavau Šypsena nuostabus skonis ir lengvai gaminamas...aciu Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

melyniu pyragas
Mėlynių pyragas
Mėlynių pyragas. Paprastas ir skanus pyragas su mėlynemis.
vyniotinis bounty
Vyniotinis Bounty
Vyniotinis Bounty. Kokosinis vyniotinis kurio nereikia kepti.
italiskas sokoladinis pyragas su lazdyno riesutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais.
pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena