patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais

pyragas su vysniu dzemu ir kokosais Mums reikės:
Tešlai:
60 g kambario temperatūros sviesto
60 g cukraus
130 g miltų
1 kiaušinio trynio
1 arb š. kepimo miltelių
Pertepimui:
200 g vyšnių džemo
1 valg. š. brendžio
Kokosiniam sluoksniui:
2 kiaušinių
50 g cukraus
160 g kokoso drožlių
Apibarstymui:
30 g migdolų plokštelių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
Kambario temperatūros sviestas kartu su cukrumi ir kiaušinio tryniu ištrinamas iki baltos purios masės. Suberiami persijoti miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, ir viskas gerai išmaišoma. Į kepimo formą 20x20 cm, išklotą kepimo popieriumi, sudedama tešla, tolygiai paskirtoma ir subadoma šakute. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 10 min.

Neišimant iš formos pilnai atvėsinama. Vyšnių džemas sumaišomas su brendžiu ir užtepamas ant atvėsusio lakšto.

Kiaušiniai išplakami su cukrumi ir sumaišomi su kokoso drožlėmis. Gauta kokosinė masė tolygiai paskirstoma ant vyšnių džemo, pabarstoma migdolų plokštelėmis (migdolų plokštelės lengvai prispaudžiamos). Dedama į orkaitę ir kepama 170-180 laipsnių temperatūroje apie 25 min.

Iškepęs pyragas su vyšnių džemu ir kokosais atvėsinamas kepimo formoje. Atvėsęs, pyragas su vyšnių džemu ir kokosais, supjaustomas gabaliukais ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2017-06-18
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
2013-11-28
Nadezda
Labai skanus, tik dariau su savo slyvu dzemu. Ir dar labai mazia iseina, reikia deti maziausiai dvigubai ingredientu.
2013-05-16
Inesa
Tokio skanaus pyrago as dar neragavau Šypsena nuostabus skonis ir lengvai gaminamas...aciu Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

greitas obuoliu pyragas
Greitas obuolių pyragas
Greitas obuolių pyragas su kondensuotu pienu bei citrinos sultimis.
Citrininis pyragas
Citrininis pyragas
Citrininis pyragas. Kvietinių ir kukurūzų miltų biskvitinis pyragas pagardintas citrininiu glaistu.
ananasiniai pyrageliai
Ananasiniai pyragėliai
Ananasiniai pyragėliai. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su konsevuotais ananasais.
citrininis keksas su kriausemis
Citrininis keksas su kriaušėmis
Citrininis keksas su kriaušėmis. Skanus, paprastai bei greitas paruošiamas keksas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!