patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais

pyragas su vysniu dzemu ir kokosais Mums reikės:
Tešlai:
60 g kambario temperatūros sviesto
60 g cukraus
130 g miltų
1 kiaušinio trynio
1 arb š. kepimo miltelių
Pertepimui:
200 g vyšnių džemo
1 valg. š. brendžio
Kokosiniam sluoksniui:
2 kiaušinių
50 g cukraus
160 g kokoso drožlių
Apibarstymui:
30 g migdolų plokštelių

Gaminame. Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
Kambario temperatūros sviestas kartu su cukrumi ir kiaušinio tryniu ištrinamas iki baltos purios masės. Suberiami persijoti miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, ir viskas gerai išmaišoma. Į kepimo formą 20x20 cm, išklotą kepimo popieriumi, sudedama tešla, tolygiai paskirtoma ir subadoma šakute. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje 10 min.

Neišimant iš formos pilnai atvėsinama. Vyšnių džemas sumaišomas su brendžiu ir užtepamas ant atvėsusio lakšto.

Kiaušiniai išplakami su cukrumi ir sumaišomi su kokoso drožlėmis. Gauta kokosinė masė tolygiai paskirstoma ant vyšnių džemo, pabarstoma migdolų plokštelėmis (migdolų plokštelės lengvai prispaudžiamos). Dedama į orkaitę ir kepama 170-180 laipsnių temperatūroje apie 25 min.

Iškepęs pyragas su vyšnių džemu ir kokosais atvėsinamas kepimo formoje. Atvėsęs, pyragas su vyšnių džemu ir kokosais, supjaustomas gabaliukais ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

2017-06-18
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
2013-11-28
Nadezda
Labai skanus, tik dariau su savo slyvu dzemu. Ir dar labai mazia iseina, reikia deti maziausiai dvigubai ingredientu.
2013-05-16
Inesa
Tokio skanaus pyrago as dar neragavau Šypsena nuostabus skonis ir lengvai gaminamas...aciu Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sveicariskas obuoliu pyragas
Šveicariškas obuolių pyragas
Šveicariškas obuolių pyragas. Šveicariško obuolių pyrago receptas su manų kruopų koše, razinomis, obuoliais. Receptas su nuotraukomis.
varskes pudingas
Varškės pudingas
Varškės pudingas - labai paprastas, greitai paruošiamas ir skanus desertas.
pyragas su kakava
Pyragas su kakava
Greitai paruošiamas, skanus pyragas su kakava - pyragas su gelsvos ir kakavinės spalvos sluoksniais.
Irisu tinginys
Irisų tinginys
Irisų tinginys. Skanėstas iš smulkintų sausainių, lydytų irisų saldainių ir sviesto.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.