patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragėliai su varške ir vaisiais

pyrageliai su varske ir vaisiais Mums reikės:
300 g sluoksniuotos tešlos
1 kriaušės
1 obuolio
1 arb. šaukštelio citrinos sulčių
200 g varškės
2 valg. šaukštų vanilinio cukraus
3 kiaušinių trynių

Gaminame. Pyragėliai su varške ir vaisiais.
Kriaušę, obuolį nulupame, supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis. Varškę pertriname per sietelį, suberiame vanilinį cukrų, dviejų kiaušinių trynius ir viską gerai išmaišome. Sluoksniuotą tešlą iškočiojame, supjaustome norimo dydžio stačiakampiais gabaliukais. Ant tešlos gabaliuko vidurio dedame varškės, obuolio, kriaušės skilteles ir užlenkiame kitu kraštu. Pyragėlių kraštus kruopščiai užspaudžiame ir aptepame išplaktu kiaušinio tryniu. Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. kol gražiai pagelsta. Iškepusius pyragėlius su varške ir vaisiais galima pabarstyti cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rabarbaru pyragas
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas. Skanus ir gaivus pyragas su rabarbarais. Skanu su vaniliniais ledais.
sluoksniuotas zele pyragas
Sluoksniuotas želė pyragas
Sluoksniuotas sausainių, varškės, persikų, šokolado skonio želė pyragas.
sluoksniuotas obuoliu pyragas
Sluoksniuotas obuolių pyragas
Sluoksniuotas obuolių pyragas su aguonomis ir migdolais. Labai skanu su ledais.
trupininis pyragas
Trupininis pyragas
Trupininis pyragas. Lengvai paruošiamas pyragas su obuoliais ir slyvų ar vyšnių uogiene.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.