patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragų receptai

Pyragų receptai su nuotraukomis. Pyragai, pyragaičiai, plokštainiai. Receptai, gaminimo eigos nuotraukos.

Krepšeliai su varškės įdaru

krepseliai su varskes idaru
Mums reikės:
Krepšelių tešlai:
280-300 g miltų
3 nedidelių kiaušinio
4 valg. š. cukraus
4 valg. š. sviesto
1 arb. š. kepimo miltelių
Varškės įdarui:
500 g varškės
4 kiaušinių
3 valg. š. cukraus
2 valg. š. vanilinio cukraus
1 citrinos
Papuošimui:
šviežių mėlynių, aviečių
cukraus pudros
Receptas, gaminimas

Rabarbarų ir braškių pyragas (1)

rabarbaru ir braskiu pyragas
Mums reikės:
Tešlai:
200 g miltų
100 g šalto sviesto
60 ml ledinio vandens
žiupsnelio druskos
Įdarui:
300g rabarbarų
250  g šviežių braškių
150 g cukraus
30 g kukurūzų krakmolo
1 citrinos
Aptepimui:
1 kiaušinio
rudojo cukraus (apibarstymui)
Receptas, gaminimas

Krepšeliai su persikais

krepseliai su persikais
Mums reikės:
Tešlai:
300 g miltų
200 g kambario temperatūros sviesto
100 g cukraus
Kremui:
1 kiaušinio trynio
60 g cukraus pudros
100 ml pieno
1 indelio konservuotų persikų
Receptas, gaminimas

Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis

aviziniu dribsniu pyragas su dziovintomis spanguolemis
Mums reikės:
140 g ištirpinto sviesto
100 g miltų
175 g avižinių dribsnių
120 g rudojo cukraus
100 g džiovintų spanguolių
1 kiaušinio
0,5 arb. š. kepimo miltelių
50 g pieniško arba juodojo šokolado
Receptas, gaminimas

Itališkas riešutų pyragas "Panforte"

italiskas riesutu pyragas panforte
Mums reikės:
125 g lazdyno riešutų
125 g migdolų
100 g džiovintų abrikosų
100 g džiovintų figų
100 g rudojo cukraus
200 g medaus
60 g miltų
40 g kakavos miltelių
2 arb. š. citrinos žievelių
2 arb. š. cinamono
žiupsnelio malto imbiero
40 g cukraus pudros
Receptas, gaminimas

Pyragas su slyvomis

pyragas su slyvomis
Mums reikės:
Tešlai:
320 g miltų
120 g sviesto
100 g cukraus
2 v. š. grietinės
1 valg. š. vanilinio cukraus
2 kiaušinių tryniai
1,5 arb. š. kepimo miltelių
Įdarui:
6-8 slyvų
2 kiaušinių baltymų
3 v. š. cukraus pudros
0,5 arb. š. cinamono
Receptas, gaminimas

Tartaletė su varškės kremu ir karamelizuotais nektarinais

tartalete su varskes kremu ir karamelizuotais nektarinais
Mums reikės:
Tešlai:
375 g miltų
150 g kambario temperatūros sviesto
70 g cukraus
1 kiaušinio
žiupsnelio druskos
Varškės kremui:
300 g varškės
1 valg. š. grietinėlės
1 valg. š. cukraus pudros
1 valg. š. vanilinio cukraus
2-3 nektarinų
1 valg. š. konjako
3 valg. š. cukraus
kelių mėtos lapelių
Receptas, gaminimas

Varškės pudingas

varskes pudingas
Mums reikės:
200 g varškės
250 ml pieno
2 kiaušinių trynių
1 valg. š. sviesto
1 valg. š. krakmolo
2-3 valg. š. cukraus
1 valg. š. vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Sluoksniuotas želė pyragas

sluoksniuotas zele pyragas
Mums reikės:
Pyrago pagrindui:
150 g sausainių
70 g sviesto
Varškės želė sluoksniui:
400 g varškės
100 g grietinės
200 g cukraus
15 g želatino
Persikiniam sluoksniui:
200 g jogurto
3 šviežių ar kons. persikų
10 g želatino
120 g cukraus
Šokoladiniam sluoksniui:
180 g juodojo šokolado
150 ml pieno
10 g želatino
Receptas, gaminimas

Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais (3)

pyragas su vysniu dzemu ir kokosais
Mums reikės:
Tešlai:
60 g kambario temperatūros sviesto
60 g cukraus
130 g miltų
1 kiaušinio trynio
1 arb š. kepimo miltelių
Pertepimui:
200 g vyšnių džemo
1 valg. š. brendžio
Kokosiniam sluoksniui:
2 kiaušinių
50 g cukraus
160 g kokoso drožlių
Apibarstymui:
30 g migdolų plokštelių
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

tinginys
Tinginys
Tinginys. Sausainių ir kondensuoto pieno skanėstas. Skanus ir labai lengvai paruošiamas.
pyrageliai su karamelizuotais obuoliais
Pyragėliai su karamelizuotais obuoliais
Pyragėliai su karamelizuotais obuoliais. Skanu, paprasta, greita.
vyniotinis su marcipaniniu idaru
Vyniotinis su marcipaniniu įdaru
Vyniotinis su marcipaniniu įdaru
purus pyragas su avietemis
Purus pyragas su avietėmis
Purus biskvitinis-migdolinis pyragas su šviežiomis avietėmis ir cukraus pudra.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.