patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sluoksniuotos bandelės su obuoliais

sluoksniuotos bandeles su obuoliais Mums reikės:
500 g mielinės sluoksniuotos tešlos
6-7 kietesnių obuolių
200 g cukraus
250 g vandens
cukraus pudros

Gaminame. Sluoksniuotos bandelės su obuoliais
Į puodą supilamas vanduo, suberiamas cukrus, išmaišoma ir pakaitinama, kol užverda. Obuoliai nulupami ir supjaustomi plonomis 2mm skiltelėmis. Obuolių skiltelės sudedamos į paruoštą sirupą ir paverdamos 1-2 min. Atsargiai supilamos į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų sirupas.

Tešla atšildoma, iškočiojama ir supjaustoma ilgomis maždaug 30 cm ilgio ir 3 cm pločio juostelėmis. Ant kiekvienos juostelės išdėliojamos obuolių skiltelės ir susukamos į suktinukus -"rožytes".sluoksniuotos bandeles su obuoliais 2

Sluoksniuotos tešlos "rožytės" su obuoliais sudedamos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir pašaunamos į įkaitintą orkaitę. Bandelės kepamos 180 laipsnių temperatūroje apie 20 -25 min., kol gražiai pagelsta. Iškepusios sluoksniuotos bandelės su obuoliais pabarstomos cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes pyragas draugyste
Varškės pyragas Draugystė
Varškės pyragas Draugystė. Tradicinis, skanus ir lengvai paruošiamas pyragas su varškės ir uogienės įdaru.
morku pyragas
Morkų pyragas
Morkų pyragas su citrininiu glaistu bei apibarstytas smulkintais migdolais.
italiskas riesutu pyragas panforte
Itališkas riešutų pyragas "Panforte"
Itališkas riešutų pyragas "Panforte"
aviziniu dribsniu pyragas su dziovintomis spanguolemis
Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis
Avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena