patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sluoksniuotos bandelės su obuoliais

sluoksniuotos bandeles su obuoliais Mums reikės:
500 g mielinės sluoksniuotos tešlos
6-7 kietesnių obuolių
200 g cukraus
250 g vandens
cukraus pudros

Gaminame. Sluoksniuotos bandelės su obuoliais
Į puodą supilamas vanduo, suberiamas cukrus, išmaišoma ir pakaitinama, kol užverda. Obuoliai nulupami ir supjaustomi plonomis 2mm skiltelėmis. Obuolių skiltelės sudedamos į paruoštą sirupą ir paverdamos 1-2 min. Atsargiai supilamos į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų sirupas.

Tešla atšildoma, iškočiojama ir supjaustoma ilgomis maždaug 30 cm ilgio ir 3 cm pločio juostelėmis. Ant kiekvienos juostelės išdėliojamos obuolių skiltelės ir susukamos į suktinukus -"rožytes".sluoksniuotos bandeles su obuoliais 2

Sluoksniuotos tešlos "rožytės" su obuoliais sudedamos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir pašaunamos į įkaitintą orkaitę. Bandelės kepamos 180 laipsnių temperatūroje apie 20 -25 min., kol gražiai pagelsta. Iškepusios sluoksniuotos bandelės su obuoliais pabarstomos cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

italiskas sokoladinis pyragas su lazdyno riesutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais
Itališkas šokoladinis pyragas su lazdyno riešutais.
krepseliai su varskes idaru
Krepšeliai su varškės įdaru
Krepšeliai su varškės įdaru. Pyragų, pyragaičių receptai.
sveikuoliu duona
Sveikuolių duona
Sveikuolių duona. Ruginių, kvietinių miltų, linų sėmenų, saulėgražų, kviečių selėnų, 3-grūdų dribsnių duona.
pyragas su vysniu dzemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.