patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sluoksniuotos bandelės su obuoliais

sluoksniuotos bandeles su obuoliais Mums reikės:
500 g mielinės sluoksniuotos tešlos
6-7 kietesnių obuolių
200 g cukraus
250 g vandens
cukraus pudros

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Sluoksniuotos bandelės su obuoliais
Į puodą supilamas vanduo, suberiamas cukrus, išmaišoma ir pakaitinama, kol užverda. Obuoliai nulupami ir supjaustomi plonomis 2mm skiltelėmis. Obuolių skiltelės sudedamos į paruoštą sirupą ir paverdamos 1-2 min. Atsargiai supilamos į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų sirupas.

Tešla atšildoma, iškočiojama ir supjaustoma ilgomis maždaug 30 cm ilgio ir 3 cm pločio juostelėmis. Ant kiekvienos juostelės išdėliojamos obuolių skiltelės ir susukamos į suktinukus -"rožytes".sluoksniuotos bandeles su obuoliais 2

Sluoksniuotos tešlos "rožytės" su obuoliais sudedamos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir pašaunamos į įkaitintą orkaitę. Bandelės kepamos 180 laipsnių temperatūroje apie 20 -25 min., kol gražiai pagelsta. Iškepusios sluoksniuotos bandelės su obuoliais pabarstomos cukraus pudra. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais
Pyragas su konservuotais persikais. Skanus pyragas su grietinės ir cukraus pūdros kremu.
pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis
Pyragas su slyvomis
plikyti pyragaiciai su sokoladu
Plikyti pyragaičiai su šokoladu
Plikyti pyragaičiai su šokoladu. Prieš šiuos plikytus pyragaičius su šokoladu neatsispirs joks smalyžius.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.