patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Šokoladiniai keksiukai

sokoladiniai keksiukai Mums reikės:
250 g miltų
2 kiaušinių
100 g sviesto
100 g cukraus
70 g kakavos miltelių
50 g juodojo šokolado
100 g pieno
16 g kepimo miltelių

Gaminame. Šokoladiniai keksiukai.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas pienas ir ištirpdytas, atvėsęs sviestas. Viskas gerai išmaišoma.
Miltai sumaišomi su kakavos bei kepimo milteliais.
Peiliu sutrupinamas šokoladas.
Miltai suberiami į skystą paruoštą masę, gerai išmaišoma. Supilamas susmulkintas šokoladas.
Silikonines keksiukų formos ištepamos sviestu ir supilama masė iki 3/4 viso formelės tūrio.
Kepama 30 minučių 200 laipsnių karščio orkaitėje.
Šokoladiniai keksiukai paruošti. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Beatričė Vilūnienė.

Komentarai

2013-05-22
Loreta
Siandien darysiu kieksiukus manau bus skanuŠypsena o kiek kieksiuku iseina?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rabarbaru pyragas
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas. Skanus ir gaivus pyragas su rabarbarais. Skanu su vaniliniais ledais.
bananu duona
Bananų duona
Bananų duona. Desertinė duona su bananais ir graikiniais riešutais.
sluoksniuotas zele pyragas
Sluoksniuotas želė pyragas
Sluoksniuotas sausainių, varškės, persikų, šokolado skonio želė pyragas.
aguoninis vyniotinis
Aguoninis vyniotinis
Aguoninis vyniotinis

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.