patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tinginys

tinginys Mums reikės:
3 pakelių sausainių
1 indelio kondensuoto pieno
200 g sviesto
5 valg. šaukštų natūralios kakavos miltelių


Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Tinginys
Sausainius sutrupiname. Puode ant silpnos ugnies ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną. Kai masė ištirpsta suberiame kakavą ir maišant pašildome kol kremas pradeda tirštėti. Kad nesusidarytų gumuliukai, galima kakavą prieš tai išmaišyti nedideliame kiekyje pieno. Gautą masę užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Vėliau suformuojamas norimos formos tinginys. Truputį atvėsęs tinginys dedamas į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų. Tinginys paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2013-07-09
Alina
Ar reikia išvirti kondensuotą pieną?
2012-11-09
edita
Koks skonis, negaliu patiketi. Gaminsiu kiekviena savaite savo vaikam Myliu
2012-07-09
Roberta
As pagal si recepta jau keli metai karts nuo karto padarau, bet man nepatinka tinginys su "Gaidelis" sausainiais, turi specifini skoni, as renkuosi arbatinius sausainius Mirktelti
2011-10-28
Ernesta
Darykit su "Gaidelis" sausainiais. Dėkit gerą kakavą, tai tinginys bus žymiai tamsesnis nei nuotraukoje.
2011-06-10
pnta
as tai tingini darau be irisu o su naminiu sokoladu  Šypsena. Su irisais kazkokia  Nesamonė net  Nelaiko nervai
2010-06-03
Indre
pagaminusi atsinesiau i darba, tai tinginys momentaliai "isgaravo" ir dar paprase Juokas
2010-06-01
viktorija
man  patinka tinginys su Selga sausainiais Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

riesutinis pyragas su slyvomis 2
Riešutinis pyragas su slyvomis
Riešutinis pyragas su slyvomis. Labai skanus egzotiško skonio pyragas. Rekomenduojam pabandyti. Receptas su nuotraukomis.
pyrageliai su karamelizuotais obuoliais
Pyragėliai su karamelizuotais obuoliais
Pyragėliai su karamelizuotais obuoliais. Skanu, paprasta, greita.
citrininis keksas su kriausemis
Citrininis keksas su kriaušėmis
Citrininis keksas su kriaušėmis. Skanus, paprastai bei greitas paruošiamas keksas.
melyniu pyragas
Mėlynių pyragas
Mėlynių pyragas. Paprastas ir skanus pyragas su mėlynemis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Daiva
Kolege tokius gamina, sake skanus. Einu gamint ir asŠypsena
patiekalu-receptai.lt
Monikai. Arba pyragas nepilnai iškepa, arba per skysta tešla. Pakepkite keletą minučių ilgiau, iškepusį pyragą palikite keletui minučių išjungtoje orkaitėje (neskubekite ištraukti).
Monika
Nuostabus pyragas. Kepiau jau keleta kartu, tik viena problema pas mane - iskyla ir sukrenta  Liūdesys
Julija
Mes kasmet darome taip, tik griezineliai plonesni, bei kartu idedu ir cukinijos, labai skanu.
Martyna
Man patiko pyragas. Neriebus, skanus, lengvai panaudojamos kieme užderėtos slyvos.