patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Trupininis pyragas

trupininis pyragas Mums reikės:
200 g sviesto
1 stiklinės cukraus
1 kiaušinio
400 g miltų
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
2 obuolių
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
6 valg. šaukštų džemo arba tirštos uogienės

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Trupininis pyragas
Atšalusį sviestą stambiai sutarkuojame, suberiame miltus ir pamaišome. Įmušame kiaušinį, suberiame cukrų, kepimo miltelius ir išminkome vientisą masę. Trečdalį tešlos atskiriame trupiniams. Į ją įberiame 2 valg. šaukštus miltų, išminkome ir pusvalandžiui dedame į šaldymo kamerą. Likusią tešlą taip pat dedame į šaldymo kamerą pusvalandžiui. Obuolius nulupame, supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstome atšaldytą tešlą.trupininis pyragas 1
Ant tešlos išdėliojame obuolių skilteles.trupininis pyragas 2
Ant obuolių sudedame džemą arba uogienę.trupininis pyragas 3
Imame atšalusią tešlos dalį skirtą trupiniams ir tarkuojame stambia trintuve ant džemo ar uogienės.trupininis pyragas 4
Trupininis pyragas dedamas į įkaitintą orkaitę ir kepamas apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.

Komentarai

2011-04-23
Inga
Labai skanus pyragas. Aciu uz puiku recepta! Gaminkit nedvejodamos Šypsena
2010-05-23
janyte
Labai patiko trupininis pyragas. Aciu uz gera recepta. Myliu
2010-05-15
Ingrida
tie kepti trupiniai virsuje tikras stebuklas Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sokoladinis pyragas su varskes rutuliukais
Šokoladinis pyragas su varškės rutuliukais
Šokoladinis pyragas su varškės rutuliukais, aplietas šokoladine glazūra.
rabarbaru ir braskiu pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
grietinieciai
Grietiniečiai
Grietiniečiai - labai skanūs, kepti pyragėliai su saldžios varškės ir grietinės įdaru.
purus pyragas su avietemis
Purus pyragas su avietėmis
Purus biskvitinis-migdolinis pyragas su šviežiomis avietėmis ir cukraus pudra.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena
Ieva
Nuostabus kotletukai!!! Vietoj svogunu itarkavau morku ir saliero stiebu - puikiai gavosi, butinai kartosim!
Vireja
Prie mesos patiekalu, prie visokiu kotletu, sniceliu ir t.t. tinka baltas padazas arba pievagrybiu Šypsena
Vėjūnė
Labai patiko receptas, labai skanu. Mirktelti