patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės pyragas su konservuotais persikais

varskes pyragas su konservuotais persikais Mums reikės:
Tešlai:
220 g miltų
100 g sviesto
80 g cukraus
1 kiaušinio
Įdarui:
400 g varškės
1 indelio konservuotų persikų
100 ml grietinėlės 13 proc.
80 g cukraus
2 kiaušinių
3 valg. š. citrinos sulčių
1 valg. š. krakmolo

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Varškės pyragas su konservuotais persikais
Tešlai: kambario temperatūros sviestas ištrinamas su cukrumi ir kiaušiniu. Suberiami miltai, įpilama 3 valg. š. šilto vandens ir užminkoma minkšta tešla. Iš tešlos suformuotas rutulys suvyniojamas į maistinę plėvelę ir dedamas į šaldytuvą 30-40 min.
varskes pyragas su konservuotais persikais 1

Įdarui: į varškę suberiamas cukrus ir ištrinama su blenderiu iki vientisos masės. Supilama grietinėlė, citrinos sultys, įmušami kiaušiniai, suberiamas krakmolas ir gerai išplakama. Nuo konservuotų persikų nupilamas sirupas.

Kepimo forma ištepama sviestu ir pabarstoma miltais. Įklojamas iškočiotas tešlos lakštas, padarant kraštelius. Ant tešlos supilamas varškės įdaras

varskes pyragas su konservuotais persikais 2
, tolygiai paskirstomas ir išdėliojamos konservuotų persikų puselės. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje 15 min., vėliau temperatūra sumažinama iki 180 laipsnių ir kepama dar 30-40 min.

Papuošimui: 30 g juodojo šokolado

Iškepęs varškės pyragas su konservuotais persikais pilnai atvėsinamas ir papuošiamas ištirpintu šokoladu. Skanaus.

Komentarai

2017-03-11
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
2013-05-03
Gaja
Man labai patiko..  Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

citrininis pyragas su ricotta
Citrininis pyragas su ricotta
Citrininis biskvitinis pyragas su ricotta sūriu, pagardintas cukraus pudra.
tartalete su vaisiais ir vaniliniu kremu
Tartaletė su vaisiais ir vaniliniu kremu
Tartaletė su vaisiais ir vaniliniu kremu apšlakstyta saldžia želė.
varskes pyragas su abrikosais ir aguonomis
Varškės pyragas su abrikosais ir aguonomis
Skanus varškės pyragas su konservuotais abrikosais, aguonomis ir vaniliniu cukrumi.
prancuziskos rugines kvietines bandeles
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės
Prancūziškos ruginės-kvietinės bandelės - puikus pusryčių stalo patiekalas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu