patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės pyragas su konservuotais persikais

varskes pyragas su konservuotais persikais Mums reikės:
Tešlai:
220 g miltų
100 g sviesto
80 g cukraus
1 kiaušinio
Įdarui:
400 g varškės
1 indelio konservuotų persikų
100 ml grietinėlės 13 proc.
80 g cukraus
2 kiaušinių
3 valg. š. citrinos sulčių
1 valg. š. krakmolo

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Varškės pyragas su konservuotais persikais
Tešlai: kambario temperatūros sviestas ištrinamas su cukrumi ir kiaušiniu. Suberiami miltai, įpilama 3 valg. š. šilto vandens ir užminkoma minkšta tešla. Iš tešlos suformuotas rutulys suvyniojamas į maistinę plėvelę ir dedamas į šaldytuvą 30-40 min.
varskes pyragas su konservuotais persikais 1

Įdarui: į varškę suberiamas cukrus ir ištrinama su blenderiu iki vientisos masės. Supilama grietinėlė, citrinos sultys, įmušami kiaušiniai, suberiamas krakmolas ir gerai išplakama. Nuo konservuotų persikų nupilamas sirupas.

Kepimo forma ištepama sviestu ir pabarstoma miltais. Įklojamas iškočiotas tešlos lakštas, padarant kraštelius. Ant tešlos supilamas varškės įdaras

varskes pyragas su konservuotais persikais 2
, tolygiai paskirstomas ir išdėliojamos konservuotų persikų puselės. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje 15 min., vėliau temperatūra sumažinama iki 180 laipsnių ir kepama dar 30-40 min.

Papuošimui: 30 g juodojo šokolado

Iškepęs varškės pyragas su konservuotais persikais pilnai atvėsinamas ir papuošiamas ištirpintu šokoladu. Skanaus.

Komentarai

2017-03-11
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
2013-05-03
Gaja
Man labai patiko..  Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su vysniu dzemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
Pyragas su vyšnių džemu ir kokosais
greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas trupintų susainių ir sviesto pyragas su kondensuotu pienu.
kavos pyragaiciai
Kavos pyragaičiai
Kavos pyragaičiai. Biskvitiniai kavos pyragaičiai pertepti kavos skonio grietinėle.
rabarbaru pyragas
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas. Skanus ir gaivus pyragas su rabarbarais. Skanu su vaniliniais ledais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!