patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės pyragas su konservuotais persikais

varskes pyragas su konservuotais persikais Mums reikės:
Tešlai:
220 g miltų
100 g sviesto
80 g cukraus
1 kiaušinio
Įdarui:
400 g varškės
1 indelio konservuotų persikų
100 ml grietinėlės 13 proc.
80 g cukraus
2 kiaušinių
3 valg. š. citrinos sulčių
1 valg. š. krakmolo

Gaminame. Varškės pyragas su konservuotais persikais
Tešlai: kambario temperatūros sviestas ištrinamas su cukrumi ir kiaušiniu. Suberiami miltai, įpilama 3 valg. š. šilto vandens ir užminkoma minkšta tešla. Iš tešlos suformuotas rutulys suvyniojamas į maistinę plėvelę ir dedamas į šaldytuvą 30-40 min.
varskes pyragas su konservuotais persikais 1

Įdarui: į varškę suberiamas cukrus ir ištrinama su blenderiu iki vientisos masės. Supilama grietinėlė, citrinos sultys, įmušami kiaušiniai, suberiamas krakmolas ir gerai išplakama. Nuo konservuotų persikų nupilamas sirupas.

Kepimo forma ištepama sviestu ir pabarstoma miltais. Įklojamas iškočiotas tešlos lakštas, padarant kraštelius. Ant tešlos supilamas varškės įdaras

varskes pyragas su konservuotais persikais 2
, tolygiai paskirstomas ir išdėliojamos konservuotų persikų puselės. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje 15 min., vėliau temperatūra sumažinama iki 180 laipsnių ir kepama dar 30-40 min.

Papuošimui: 30 g juodojo šokolado

Iškepęs varškės pyragas su konservuotais persikais pilnai atvėsinamas ir papuošiamas ištirpintu šokoladu. Skanaus.

Komentarai

2017-03-11
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
2013-05-03
Gaja
Man labai patiko..  Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas pyragas su kondensuotu pienu
Greitas trupintų susainių ir sviesto pyragas su kondensuotu pienu.
morku pyragas
Morkų pyragas
Morkų pyragas su citrininiu glaistu bei apibarstytas smulkintais migdolais.
rabarbaru ir braskiu pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
Rabarbarų ir braškių pyragas
citrininis pyragas su ricotta
Citrininis pyragas su ricotta
Citrininis biskvitinis pyragas su ricotta sūriu, pagardintas cukraus pudra.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena