patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vyniotinis Bounty

vyniotinis bountyMums reikės:
Vyniotinio pagrindui:
200 g sausainių
100 g cukraus
120 ml vandens
2 v. š. kakavos miltelių
1 arb. š. konjako
Kokosiniam įdarui:
80 g kokoso drožlių
80 g sviesto
80 g cukraus pudros

Gaminame. Vyniotinis Bounty
Sausainiai sutrinami su blenderiu, suberiami kakavos milteliai ir išmaišoma. Šiltame vandenyje ištirpinamas cukrus, supilamas konjakas. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2-3 mm storio stačiakampiu.

Kokosiniam įdarui: kambario temperatūros sviestas ištrinamas su cukraus pudra. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišoma. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama. Vyniotinis Bounty 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų. Patiekiant, vyniotinis Bounty supjaustomas griežinėliais. Skanaus.

Komentarai

2016-02-13
Vaiva
Kokosinis idaras: Koreguociau sviesta keisdama i kondensuota piena. Labai jauciasi sviesto riebalas. Voliojasi idaras burnoje. O siaip superinis pyragelis. Vietoje konjako ipyliau kavos likerio.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
Šokoladiniai keksiukai
varskes pudingas
Varškės pudingas
Varškės pudingas - labai paprastas, greitai paruošiamas ir skanus desertas.
manu kruopu pyragas su juodaisiais serbentais
Manų kruopų pyragas su juodaisiais serbentais
Lengvas ir purus manų kruopų pyragas su šviežiais arba šaldytais juodaisiais serbentais.
krepseliai su varskes idaru ir braskemis
Krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis
Tartalečių krepšeliai su varškės įdaru ir braškėmis apšlaktytomis želatina.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.