patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Naminis pomidorų padažas

naminis pomidoru padazas Mums reikės:
1 kg "mėsingų" pomidorų
30 ml acto 9 %
70 g cukraus
10 g druskos
maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Naminis pomidorų padažas
Pomidorus supjaustome gabaliukais ir verdame kol pasidaro minkšti. Išvirusius pomidorus pertriname per sietelį. Pomidorų masę verdame toliau, kol kiekis sumažėja du kartus. Baigiant virti sudedame druską, actą, pipirus. Jei mėgstate į pomidorų padažą galima įdėti susmulkinto česnako arba mėgstamų prieskoninių žolelių: baziliko, oregono. Naminis pomidorų padažas labai tinka su makaronų patiekalais, įvairiomis dešrelėmis, kepta mėsa. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

baziliko padazas
Baziliko padažas
Baziliko padažas. Padažas iš baziliko, majonezo, vyno acto ir druskos bei cukraus.
gvakamoles guacamole padazas
Gvakamolės (guacamole) padažas
Gvakamolės (guacamole) padažas. Avokadų padažas su česnakais ir citrinos sulitmis, pagardintas kalendrų lapeliais, druska, pipirais.
naminis jogurtas su bananais
Naminis natūralus jogurtas
Naminis natūralus jogurtas
pesto padazas
Pesto padažas
Pesto padažas. Smulkinto česnako, baziliko, kedro riešutų, alyvuogių aliejaus ir parmezano sūrio padažas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.

Naujausi komentarai

Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena
Laima
Aš vietoje grietinėlės standiklio dėjau šitam kremo kiekiui 10g. želatinos. Gavosi puikiai. Šypsena
Asta
Labai patiko, labai skanu. Pagal si recepta gaminu jau kelinta syki, visai seimynai skanu.
Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena