patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Naminis pomidorų padažas

naminis pomidoru padazas Mums reikės:
1 kg "mėsingų" pomidorų
30 ml acto 9 %
70 g cukraus
10 g druskos
maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Naminis pomidorų padažas
Pomidorus supjaustome gabaliukais ir verdame kol pasidaro minkšti. Išvirusius pomidorus pertriname per sietelį. Pomidorų masę verdame toliau, kol kiekis sumažėja du kartus. Baigiant virti sudedame druską, actą, pipirus. Jei mėgstate į pomidorų padažą galima įdėti susmulkinto česnako arba mėgstamų prieskoninių žolelių: baziliko, oregono. Naminis pomidorų padažas labai tinka su makaronų patiekalais, įvairiomis dešrelėmis, kepta mėsa. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pesto padazas
Pesto padažas
Pesto padažas. Smulkinto česnako, baziliko, kedro riešutų, alyvuogių aliejaus ir parmezano sūrio padažas.
naminis jogurtas su bananais
Naminis natūralus jogurtas
Naminis natūralus jogurtas
gvakamoles guacamole padazas
Gvakamolės (guacamole) padažas
Gvakamolės (guacamole) padažas. Avokadų padažas su česnakais ir citrinos sulitmis, pagardintas kalendrų lapeliais, druska, pipirais.
baziliko padazas
Baziliko padažas
Baziliko padažas. Padažas iš baziliko, majonezo, vyno acto ir druskos bei cukraus.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.

Naujausi komentarai

Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu