patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pesto padažas

pesto padazas Mums reikės:
50 g parmezano sūrio
3 valg. šaukštų kedro riešutų
2-3 skiltelių česnako
100 ml alyvuogių aliejaus
50 g šviežio baziliko
druskos, maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Pesto padažas
Česnako skilteles nulupame, stambiai supjaustome. Baziliką nuplauname, nusausiname ir stambiai supjaustome. Česnaką, baziliką, kedro riešutus supilame į blenderį ir susmulkiname. Supilame alyvuogių aliejų, smulkiai sutarkuotą parmezano sūrį, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Pesto padažas tinka prie makaronų, kiaušinių patiekalų, salotų. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

gvakamoles guacamole padazas
Gvakamolės (guacamole) padažas
Gvakamolės (guacamole) padažas. Avokadų padažas su česnakais ir citrinos sulitmis, pagardintas kalendrų lapeliais, druska, pipirais.
naminis pomidoru padazas
Naminis pomidorų padažas
Naminis pomidorų padažas. Pasigaminkime gero, skanaus ir sveiko pomidorų padažo.
tzatziki
Tzatziki (Graikiškas padažas)
Tzatziki (Graikiškas padažas). Šaltas jogurto padažas su agurkais, česnakais, prieskoniais bei žalumynais.
baziliko padazas
Baziliko padažas
Baziliko padažas. Padažas iš baziliko, majonezo, vyno acto ir druskos bei cukraus.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.

Naujausi komentarai

Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu
Karolina
Anglijoje yra pirkti sodos, baking soda buna parasyta, arba discarbonate (ar panasiai sis zodis rasosi) soda, baking skyriuje buna prie visu, cukraus pudru ir panasiai. Šypsena Aciu uz recepta, labai skanus! Jau ne pirma karta kepu pagal si recepta, o skonis yum yum Šypsena