patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pesto padažas

pesto padazas Mums reikės:
50 g parmezano sūrio
3 valg. šaukštų kedro riešutų
2-3 skiltelių česnako
100 ml alyvuogių aliejaus
50 g šviežio baziliko
druskos, maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Pesto padažas
Česnako skilteles nulupame, stambiai supjaustome. Baziliką nuplauname, nusausiname ir stambiai supjaustome. Česnaką, baziliką, kedro riešutus supilame į blenderį ir susmulkiname. Supilame alyvuogių aliejų, smulkiai sutarkuotą parmezano sūrį, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Pesto padažas tinka prie makaronų, kiaušinių patiekalų, salotų. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

baziliko padazas
Baziliko padažas
Baziliko padažas. Padažas iš baziliko, majonezo, vyno acto ir druskos bei cukraus.
naminis pomidoru padazas
Naminis pomidorų padažas
Naminis pomidorų padažas. Pasigaminkime gero, skanaus ir sveiko pomidorų padažo.
tzatziki
Tzatziki (Graikiškas padažas)
Tzatziki (Graikiškas padažas). Šaltas jogurto padažas su agurkais, česnakais, prieskoniais bei žalumynais.
gvakamoles guacamole padazas
Gvakamolės (guacamole) padažas
Gvakamolės (guacamole) padažas. Avokadų padažas su česnakais ir citrinos sulitmis, pagardintas kalendrų lapeliais, druska, pipirais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.

Naujausi komentarai

Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena
Laima
Aš vietoje grietinėlės standiklio dėjau šitam kremo kiekiui 10g. želatinos. Gavosi puikiai. Šypsena
Asta
Labai patiko, labai skanu. Pagal si recepta gaminu jau kelinta syki, visai seimynai skanu.
Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena