patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pesto padažas

pesto padazas Mums reikės:
50 g parmezano sūrio
3 valg. šaukštų kedro riešutų
2-3 skiltelių česnako
100 ml alyvuogių aliejaus
50 g šviežio baziliko
druskos, maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Pesto padažas
Česnako skilteles nulupame, stambiai supjaustome. Baziliką nuplauname, nusausiname ir stambiai supjaustome. Česnaką, baziliką, kedro riešutus supilame į blenderį ir susmulkiname. Supilame alyvuogių aliejų, smulkiai sutarkuotą parmezano sūrį, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Pesto padažas tinka prie makaronų, kiaušinių patiekalų, salotų. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

naminis jogurtas su bananais
Naminis natūralus jogurtas
Naminis natūralus jogurtas
naminis pomidoru padazas
Naminis pomidorų padažas
Naminis pomidorų padažas. Pasigaminkime gero, skanaus ir sveiko pomidorų padažo.
gvakamoles guacamole padazas
Gvakamolės (guacamole) padažas
Gvakamolės (guacamole) padažas. Avokadų padažas su česnakais ir citrinos sulitmis, pagardintas kalendrų lapeliais, druska, pipirais.
baziliko padazas
Baziliko padažas
Baziliko padažas. Padažas iš baziliko, majonezo, vyno acto ir druskos bei cukraus.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Mėsa iškepa tik nereikia stengtis įdaro įdėti per daug, reikėtų šiek tiek suploti, kad gautusi plokščia, plonesnė forma. Sėkmės.
Lolita
O idaras iskepa? Nebuna zalias? Nes pati tesla aliejuje gan greit tampa traski.
Giedre
Super, visa seimyna patenkinta liko Myliu
Ugnė ir Artūras
Super skanūs kibinai Mirktelti
Justina
Labai paprastas ir skanus receptas ypač, kai nori suvilioti savo vyrą, kuris šiaip paprastai linkęs valgyti mėsą ir bulves Šypsena