patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštrūs vištienos sparneliai

astrus vistienos sparneliai Mums reikės:
10-12 vištienos sparnelių
150 ml aliejaus
2 skiltelių česnako
1 valg. šaukšto kmynų
1 valg. šaukšto ciberžolės
1 valg. šaukšto maltos kalendros
1 valg. šaukšto tarkuotų citrinos žievelių
2 arb. šaukštelių kario
2 arb. šaukštelių čili pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aštrūs vištienos sparneliai
Vištienos sparnelius nuplauname, nusausiname ir  kiekvieną sparnelį aštriu peiliu padalijame į dvi dalis. Česnaką susmulkiname, sumaišome su aliejumi, prieskoniais, citrinos žievelėmis. Sudedame vištienos sparnelius, gerai išmaišome, uždengiame ir paliekame 3-4 val. šaldytuve marinuotis.
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros, išdedame vištienos sparnelius į kepimo skardą ir kepame apie 20-25 min. (galima kepti ir keptuvėje). Aštrūs vištienos sparneliai patiekiami ir kaip karštas patiekalas, ir kaip šaltas užkandis pvz. prie alaus. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

meliono ir kumpio uzkandele
Meliono ir kumpio užkandėlė
Meliono ir kumpio užkandėlė. Meliono skiltelės apvyniotos kumpio juostelėmis ir pagardintos druska, pipirais, žalumynais.
farsiruoti kiausiniai
Farširuoti kiaušiniai
Farširuoti kiaušiniai. Kietai virti kiaušiniai farširuoti kumpiu ir žalumynais.
spinatu ir braskiu uzkandele
Špinatų ir braškių užkandėlė
Šviežių špinatų ir braškių užkandėlė su graikiškais riešutais, balzaminio acto, cukraus ir aliejaus padažu.
kiausiniu ir svogunu laisku salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų pavasariu dvelkiančios salotos.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu