patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštrūs vištienos sparneliai

astrus vistienos sparneliai Mums reikės:
10-12 vištienos sparnelių
150 ml aliejaus
2 skiltelių česnako
1 valg. šaukšto kmynų
1 valg. šaukšto ciberžolės
1 valg. šaukšto maltos kalendros
1 valg. šaukšto tarkuotų citrinos žievelių
2 arb. šaukštelių kario
2 arb. šaukštelių čili pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aštrūs vištienos sparneliai
Vištienos sparnelius nuplauname, nusausiname ir  kiekvieną sparnelį aštriu peiliu padalijame į dvi dalis. Česnaką susmulkiname, sumaišome su aliejumi, prieskoniais, citrinos žievelėmis. Sudedame vištienos sparnelius, gerai išmaišome, uždengiame ir paliekame 3-4 val. šaldytuve marinuotis.
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros, išdedame vištienos sparnelius į kepimo skardą ir kepame apie 20-25 min. (galima kepti ir keptuvėje). Aštrūs vištienos sparneliai patiekiami ir kaip karštas patiekalas, ir kaip šaltas užkandis pvz. prie alaus. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

baklazanu uzkandele su graikiskais riesutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais. Keptos baklažanų juostelės įdarytos krapų, petražolių, graikiškų riešutų bei majonezo įdaru.
kiausiniu ir svogunu laisku salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų pavasariu dvelkiančios salotos.
vistienos vyniotinis su grybais ir paprika
Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika
Virtas ir apkeptas vištienos vyniotinis su grybais, paprika, fermentiniu sūriu ir kiaušiniais.
netikras zuikis
Netikras zuikis
Netikras zuikis iš kiaulienos faršo su džiovintais abrikosais ir slyvomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.