patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštrūs vištienos sparneliai

astrus vistienos sparneliai Mums reikės:
10-12 vištienos sparnelių
150 ml aliejaus
2 skiltelių česnako
1 valg. šaukšto kmynų
1 valg. šaukšto ciberžolės
1 valg. šaukšto maltos kalendros
1 valg. šaukšto tarkuotų citrinos žievelių
2 arb. šaukštelių kario
2 arb. šaukštelių čili pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aštrūs vištienos sparneliai
Vištienos sparnelius nuplauname, nusausiname ir  kiekvieną sparnelį aštriu peiliu padalijame į dvi dalis. Česnaką susmulkiname, sumaišome su aliejumi, prieskoniais, citrinos žievelėmis. Sudedame vištienos sparnelius, gerai išmaišome, uždengiame ir paliekame 3-4 val. šaldytuve marinuotis.
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros, išdedame vištienos sparnelius į kepimo skardą ir kepame apie 20-25 min. (galima kepti ir keptuvėje). Aštrūs vištienos sparneliai patiekiami ir kaip karštas patiekalas, ir kaip šaltas užkandis pvz. prie alaus. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

greitai paruosiama surio uzkandele
Greitai paruošiama sūrio užkandėlė
Greitai paruošiama sūrio užkandėlė su pomidorais. Tinka prie alaus.
marinuotas liezuvis su darzovemis
Marinuotas liežuvis su daržovėmis
Virtas ir marinuotas veršienos arba jautienos liežuvis su daržovėmis
keptos duonos uzkandele
Keptos duonos užkandėlė
Keptos duonos, fermentinio sūrio, kiaušinių, česnako ir majonezo užkandėlė.
krepseliai su vistiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais. Smėlinės tešlos krepšeliai įdaryti vištiena, pievagrybiais, kiaušiniais bei marinuotais agurkais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Karolina
Pirmą kartą bandėm su mama. Aš tik perkišinėjau. Antrą kartą dariau pati viską. Iš pradžių tešla buvo plyštanti, bet pridėjau daugiau miltų ir tada viskas gerai, ir skanu, nesunku. Labai patiko Šypsena Tėčiui gimtadienio proga iškepiau Šypsena niam
Monika
Sveikos, norejau paklausti jusu nuomones, ar man gautusi ceburekas jei vietoj sodos ideciau kepimo milteliu? Gyvenu siuo metu anglijoj ir cia nerandu tokio produkto kaip soda Liūdesys
Sim
Gavosi labai skaniai, stebino skonių įvairovė, tiesiog pasaka Šypsena
Vilma
Nelabai supratau tai kiek is viso miltu, nes i tesla dedasi miltai (nes recepte rasoma dedami miltai su kepim milteliais) o trupiniams atskirai dar stikline ar kaip?
Laima
Kopusta galima mikrobangej pakaitinti. Man paprasciau nei virti galva  Šypsena