patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštrūs vištienos sparneliai

astrus vistienos sparneliai Mums reikės:
10-12 vištienos sparnelių
150 ml aliejaus
2 skiltelių česnako
1 valg. šaukšto kmynų
1 valg. šaukšto ciberžolės
1 valg. šaukšto maltos kalendros
1 valg. šaukšto tarkuotų citrinos žievelių
2 arb. šaukštelių kario
2 arb. šaukštelių čili pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aštrūs vištienos sparneliai
Vištienos sparnelius nuplauname, nusausiname ir  kiekvieną sparnelį aštriu peiliu padalijame į dvi dalis. Česnaką susmulkiname, sumaišome su aliejumi, prieskoniais, citrinos žievelėmis. Sudedame vištienos sparnelius, gerai išmaišome, uždengiame ir paliekame 3-4 val. šaldytuve marinuotis.
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros, išdedame vištienos sparnelius į kepimo skardą ir kepame apie 20-25 min. (galima kepti ir keptuvėje). Aštrūs vištienos sparneliai patiekiami ir kaip karštas patiekalas, ir kaip šaltas užkandis pvz. prie alaus. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuotas liezuvis su darzovemis
Marinuotas liežuvis su daržovėmis
Virtas ir marinuotas veršienos arba jautienos liežuvis su daržovėmis
kumpio ir cukiniju uzkandele
Kumpio ir cukinijų užkandėlė
Plonai pjaustyto kumpio ir apkepintų cukinijų užkandėlė su raudonojo vyno acto, medaus, citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus, čiobrelių padažu.
kiausiniu ir svogunu laisku salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų pavasariu dvelkiančios salotos.
virtas liezuvis
Virtas liežuvis
Virtas jautienos liežuvis. Pamarinuotas jautienos liežuvis virtas daržovių ir prieskonių buljone. Receptas su nuotrauka.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Taip, galima receptą interpretuoti savaip, bet keptuveje pomidoras ir suris neapskrus taip graziai ir tiesiog gausite "košę" Mirktelti Sėkmės gaminant.
Violeta
Baklazanai kepti aliejuje, o paskui dar kepti orkaitej 30 min! Kodel tiek ilgai? Apvertus baklazanus keptuveje, uzdeti pomidoro, surio, uzdengti ir iskeps viskas vienu metu, nereiks nei orkaites jungti, nei laiko gaisti, nei energijos naudoti Šypsena)))
Jainina
Jau antrą kartą darau agurkus pagal šį receptą. Labai skanu! Tinka ir peraugę agurkai. Juos tik reikia griežinėliais supjaustyti.
Arijus
Super receptas. Labai ačiū Mirktelti
Donata
O kokia mesa naudojate, kad ji virta?