Mums reikės:
✓
2-3 nedidelių cukinijų
✓
200 g fermentinio sūrio
✓
1-2 skiltelių česnako
✓
50 ml alyvuogių aliejaus
Gaminame.
Cukinijų užkandėlėCukinijas supjaustome 1-1,5 cm storio griežinėliais ir apkepiname alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių. Apkepintus cukinijų griežinėlius atvėsiname. Sūrį smulkiai sutarkuojame, česnako skiltelę susmulkiname ir sumaišome su 2 šaukštais majonezo. Morkas nuvalome, smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su majonezu. Ant cukinijų griežinėlių dedame sūrio sluoksnį, o ant viršaus po šaukštelį paruoštų morkų. Cukinijų užkandėlę galima papuošti žalumynais.
Cukinijų užkandėlė lengvai ir greitai paruošiamas užkandis. Skanaus.