patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais

krepseliai su vistiena ir pievagrybiais Mums reikės:
12 smėlinės tešlos krepšelių
200 g pievagrybių
1 rūkytos vištienos šlaunelės
3 kiaušinių
2 marinuotų agurkų
svogūnų laiškų, krapų
majonezo
druskos
aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais
Pievagrybius švariai nuplauname, nusausiname, supjaustome nedideliais kubeliais ir apkepiname aliejuje. Kiaušinius išverdame kietai, nulupame ir supjaustome kubeliais. Vištieną, agurkus supjaustome kubeliais. Žalumynus susmulkiname. Visus ingredientus sudedame kartu ir sumaišome su majonezu. Gautomis salotomis užpildome krepšelius. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepeneliu pasteto viniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis su sviestu ir žalumynais.
meliono ir kumpio uzkandele
Meliono ir kumpio užkandėlė
Meliono ir kumpio užkandėlė. Meliono skiltelės apvyniotos kumpio juostelėmis ir pagardintos druska, pipirais, žalumynais.
astrus vistienos sparneliai
Aštrūs vištienos sparneliai
Kepti, aštrūs vištienos sparneliai su žolelėmis ir čili pipirais. Puikus užkandis prie alaus.
kepeneliu ir burokeliu uzkandele
Kepenėlių ir burokėlių užkandėlė
Lengva ir skani kepenėlių, burokėlių, avokado, salotų lapų užkandėlė.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu