patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais

krepseliai su vistiena ir pievagrybiais Mums reikės:
12 smėlinės tešlos krepšelių
200 g pievagrybių
1 rūkytos vištienos šlaunelės
3 kiaušinių
2 marinuotų agurkų
svogūnų laiškų, krapų
majonezo
druskos
aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais
Pievagrybius švariai nuplauname, nusausiname, supjaustome nedideliais kubeliais ir apkepiname aliejuje. Kiaušinius išverdame kietai, nulupame ir supjaustome kubeliais. Vištieną, agurkus supjaustome kubeliais. Žalumynus susmulkiname. Visus ingredientus sudedame kartu ir sumaišome su majonezu. Gautomis salotomis užpildome krepšelius. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pomidoru ir surio uzkandele
Pomidorų ir sūrio užkandėlė
Pjaustytų griežinėliais pomidorų ir tarkuoto fermentinio sūrio su česnaku užkandėlė.
kepeneliu pasteto viniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis su sviestu ir žalumynais.
virtos kiauliu ausys
Virtos kiaulių ausys
Virtos kiaulių ausys - puikus užkandis prie alaus.
meliono ir kumpio uzkandele
Meliono ir kumpio užkandėlė
Meliono ir kumpio užkandėlė. Meliono skiltelės apvyniotos kumpio juostelėmis ir pagardintos druska, pipirais, žalumynais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu
Karolina
Anglijoje yra pirkti sodos, baking soda buna parasyta, arba discarbonate (ar panasiai sis zodis rasosi) soda, baking skyriuje buna prie visu, cukraus pudru ir panasiai. Šypsena Aciu uz recepta, labai skanus! Jau ne pirma karta kepu pagal si recepta, o skonis yum yum Šypsena
Viktorija
ir varskes kukuliai tokie grazus kaip pas jus nesigavo Liūdesys niekaip man tie tryniai nepabalo, ir skystoka varske buvo, rankom lypdyt nepavyko, saukstu bokstus dariau Juokas