patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais

krepseliai su vistiena ir pievagrybiais Mums reikės:
12 smėlinės tešlos krepšelių
200 g pievagrybių
1 rūkytos vištienos šlaunelės
3 kiaušinių
2 marinuotų agurkų
svogūnų laiškų, krapų
majonezo
druskos
aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais
Pievagrybius švariai nuplauname, nusausiname, supjaustome nedideliais kubeliais ir apkepiname aliejuje. Kiaušinius išverdame kietai, nulupame ir supjaustome kubeliais. Vištieną, agurkus supjaustome kubeliais. Žalumynus susmulkiname. Visus ingredientus sudedame kartu ir sumaišome su majonezu. Gautomis salotomis užpildome krepšelius. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

PICT0004
Pomidorai su mocarelos sūriu
Šaltas ir netikėtai skanus užkandis - riekelėmis pjaustyti pomidorai su mocarelos sūriu.
astrus vistienos sparneliai
Aštrūs vištienos sparneliai
Kepti, aštrūs vištienos sparneliai su žolelėmis ir čili pipirais. Puikus užkandis prie alaus.
lavaso uzkandele su varske ir zalumynais
Lavašo užkandėlė su varške ir žalumynais
Lavašo užkandėlė su varške ir žalumynais
kiausiniu ir svogunu laisku salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų pavasariu dvelkiančios salotos.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena
Laima
Aš vietoje grietinėlės standiklio dėjau šitam kremo kiekiui 10g. želatinos. Gavosi puikiai. Šypsena
Asta
Labai patiko, labai skanu. Pagal si recepta gaminu jau kelinta syki, visai seimynai skanu.
Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena