patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Meliono ir kumpio užkandėlė

meliono ir kumpio uzkandele Mums reikės:
450 g meliono
150 g Parmos kumpio
šviežių bazilikų
svogūnų laiškų

Gaminame. Meliono ir kumpio užkandėlė
Melioną supjaustome nedidelėmis skiltelėmis, nupjauname odelę  ir dalį minkštimo su sėklomis. Meliono skilteles per vidurį apvyniojame Parmos kumpiu ir sudedame į lėkštę. Galima pagal skonį meliono skilteles pabartyti druska ir pipirais. Meliono ir kumpio užkandėlę papuošiame bazilikais ir svogūnų laiškais. Meliono ir kumpio užkandėlė labai greitai paruošiama ir puikiai tinka prie vyno taurės. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtas liezuvis
Virtas liežuvis
Virtas jautienos liežuvis. Pamarinuotas jautienos liežuvis virtas daržovių ir prieskonių buljone. Receptas su nuotrauka.
vistienos vyniotinis su grybais ir paprika
Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika
Virtas ir apkeptas vištienos vyniotinis su grybais, paprika, fermentiniu sūriu ir kiaušiniais.
keptos duonos uzkandele
Keptos duonos užkandėlė
Keptos duonos, fermentinio sūrio, kiaušinių, česnako ir majonezo užkandėlė.
kepeneliu pasteto viniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis su sviestu ir žalumynais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.