patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Netikras zuikis

netikras zuikis Mums reikės:
1 kg kiaulienos faršo
2 kiaušinių
2 valg. šaukštų džiuvėsėlių
2 valg. šaukštų manų kruopų
2 valg. šaukštų grietinės
saujos džiovintų slyvų (be kauliukų)
saujos džiovintų abrikosų
druskos, maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Netikras zuikis su džiovintais vaisiais
Į faršą, skirtą zuikiui, įmušame kiaušinius, suberiame džiūvėsėlius, manų kruopas, įdedame grietinės, druskos, pipirų ir viską gerai išminkome. Džiovintus vaisius užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame 10 min.netikras zuikis 1
Iš paruošto faršo suformuojame netikrą zuikį, išilgai zuikio padarome griovelį, į kurį išdėliojame nusausintus džiovintus vaisius.netikras zuikis 2
Viską gražiai užspaudžiame faršu ir suformuojame norimos formos netikrą kiaulienos faršo zuikį. Galima netikro zuikio viršų aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, tada kiaulienos faršo netikras zuikis gražiau apkepa. Dedame į kepimo skardą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie valandą. Netikras zuikis gali būti patiektas kaip karštas patiekalas su bulvėmis ir daržovėmis ir kaip puikus šaltas užkandis. Skanaus.

Komentarai

2014-02-03
coliuke
Dariau viską, kaip nurodyta recepte, gavosi puikiai, buvo labai skanu, manau, kepsiu dar ne kartą. Džiovinti vaisiai būtent ir priduoda skonį ir drėgmę, aš irgi dar razinų įdėjau, manau, kuo įvairesnių tų džiovintų vaisių, tuo skaniau  Šypsena
2014-01-01
patiekalu-receptai.lt
Naudokite kokybišką mėsos faršą, gerus ingredientus, gerai išminkykite ir "netikras zuikis" bus skanus. Džiovintų vaisių kiekis įtakoja skonį ir šiek tiek kepimo laiką.
2013-12-31
kepiau
kepiau- be vaisiu- gal visa esme vaisiuose? dejau kupinus saukstus 2 manu, 2 dziuveseliu, 2 didelius plaktus kiausinius 2 grietines- 200C beveik 45min... labai jauciasi kad yra daug priemaisu (manai dziuvesiai) riebaliukai visi istekejo, gavosi sausi- gal vaisiai dregme padaro?nezinau- vyras sake - nedaryk daugiau...
2013-07-16
Jaunėlė
Nepaprastai skanu, gavosi puikiai tik aš dar įdėjau džiovintų spanguolių ir razinų. Ačiū už receptą.  Mirktelti
2013-06-13
As
Labai labai skanus zuikis, kepu tankiai, labai aciu uz recepta...
2012-12-02
meilute
labai skanus zuikis: D
2011-01-31
patiekalu-receptai.lt
Manų kruopos suriša netikrą zuikį, bet jūs savo nuožiūra galite jų ir nenaudoti Mirktelti
2011-01-30
mika
Nu tikrai su vaisiais viduje graziai atrodo. Bet jei dedas dziuvesiai, kam dar manu?
2010-04-07
Sandra
mmm, zymiai skaniau netikras zuikis keptas namie nei pirktiniai chemijos prifarsiruoti mesos gaminiai.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

greitai paruosiama surio uzkandele
Greitai paruošiama sūrio užkandėlė
Greitai paruošiama sūrio užkandėlė su pomidorais. Tinka prie alaus.
vistienos uzpiltine kiausinio lukste
Vištienos užpiltinė kiaušinio lukšte
Vištienos ir daržovių užpiltinė kiaušinio lukšte. Šaltas užkandis, kuris puikiai papuošia šv. Velyku ar vaišių stalą
kiausiniu ir svogunu laisku salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų salotos
Kiaušinių ir svogūnų laiškų pavasariu dvelkiančios salotos.
mesos vyniotinis su kiausiniais
Mėsos vyniotinis su kiaušiniais
Mėsos vyniotinis su kiaušiniais - skanus ir maistingas šaltas užkandis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu