patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Netikras zuikis

netikras zuikis Mums reikės:
1 kg kiaulienos faršo
2 kiaušinių
2 valg. šaukštų džiuvėsėlių
2 valg. šaukštų manų kruopų
2 valg. šaukštų grietinės
saujos džiovintų slyvų (be kauliukų)
saujos džiovintų abrikosų
druskos, maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Netikras zuikis su džiovintais vaisiais
Į faršą, skirtą zuikiui, įmušame kiaušinius, suberiame džiūvėsėlius, manų kruopas, įdedame grietinės, druskos, pipirų ir viską gerai išminkome. Džiovintus vaisius užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame 10 min.netikras zuikis 1
Iš paruošto faršo suformuojame netikrą zuikį, išilgai zuikio padarome griovelį, į kurį išdėliojame nusausintus džiovintus vaisius.netikras zuikis 2
Viską gražiai užspaudžiame faršu ir suformuojame norimos formos netikrą kiaulienos faršo zuikį. Galima netikro zuikio viršų aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, tada kiaulienos faršo netikras zuikis gražiau apkepa. Dedame į kepimo skardą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie valandą. Netikras zuikis gali būti patiektas kaip karštas patiekalas su bulvėmis ir daržovėmis ir kaip puikus šaltas užkandis. Skanaus.

Komentarai

2015-01-06
Giedre
Kepu tik pagal šį receptą. Puikus ir labai skanus Šypsena rekomenduoju. Myliu
2014-02-03
coliuke
Dariau viską, kaip nurodyta recepte, gavosi puikiai, buvo labai skanu, manau, kepsiu dar ne kartą. Džiovinti vaisiai būtent ir priduoda skonį ir drėgmę, aš irgi dar razinų įdėjau, manau, kuo įvairesnių tų džiovintų vaisių, tuo skaniau  Šypsena
2014-01-01
patiekalu-receptai.lt
Naudokite kokybišką mėsos faršą, gerus ingredientus, gerai išminkykite ir "netikras zuikis" bus skanus. Džiovintų vaisių kiekis įtakoja skonį ir šiek tiek kepimo laiką.
2013-12-31
kepiau
kepiau- be vaisiu- gal visa esme vaisiuose? dejau kupinus saukstus 2 manu, 2 dziuveseliu, 2 didelius plaktus kiausinius 2 grietines- 200C beveik 45min... labai jauciasi kad yra daug priemaisu (manai dziuvesiai) riebaliukai visi istekejo, gavosi sausi- gal vaisiai dregme padaro?nezinau- vyras sake - nedaryk daugiau...
2013-07-16
Jaunėlė
Nepaprastai skanu, gavosi puikiai tik aš dar įdėjau džiovintų spanguolių ir razinų. Ačiū už receptą.  Mirktelti
2013-06-13
As
Labai labai skanus zuikis, kepu tankiai, labai aciu uz recepta...
2012-12-02
meilute
labai skanus zuikis: D
2011-01-31
patiekalu-receptai.lt
Manų kruopos suriša netikrą zuikį, bet jūs savo nuožiūra galite jų ir nenaudoti Mirktelti
2011-01-30
mika
Nu tikrai su vaisiais viduje graziai atrodo. Bet jei dedas dziuvesiai, kam dar manu?
2010-04-07
Sandra
mmm, zymiai skaniau netikras zuikis keptas namie nei pirktiniai chemijos prifarsiruoti mesos gaminiai.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos uzpiltine kiausinio lukste
Vištienos užpiltinė kiaušinio lukšte
Vištienos ir daržovių užpiltinė kiaušinio lukšte. Šaltas užkandis, kuris puikiai papuošia šv. Velyku ar vaišių stalą
baklazanu uzkandele su graikiskais riesutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais. Keptos baklažanų juostelės įdarytos krapų, petražolių, graikiškų riešutų bei majonezo įdaru.
keptos duonos uzkandele
Keptos duonos užkandėlė
Keptos duonos, fermentinio sūrio, kiaušinių, česnako ir majonezo užkandėlė.
virtas liezuvis
Virtas liežuvis
Virtas jautienos liežuvis. Pamarinuotas jautienos liežuvis virtas daržovių ir prieskonių buljone. Receptas su nuotrauka.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena
Ieva
Nuostabus kotletukai!!! Vietoj svogunu itarkavau morku ir saliero stiebu - puikiai gavosi, butinai kartosim!
Vireja
Prie mesos patiekalu, prie visokiu kotletu, sniceliu ir t.t. tinka baltas padazas arba pievagrybiu Šypsena
Vėjūnė
Labai patiko receptas, labai skanu. Mirktelti