patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pomidorai su mocarelos sūriu

PICT0004 Mums reikės:
4 mocarelos sūrio kamuoliukų
4 pomidorų
0,5 arb. šaukštelio cukraus
1 arb. šaukštelio balzaminio acto
1 arb. šaukštelio citrinos sulčių
šviežiai maltų juodųjų pipirų
kelių salotų lapų
šviežių arba džiovintų bazilikų

Gaminame. Pomidorai su mocarela su sūriu
Pomidorus nuplauname, nusausiname, supjaustome griežinėliais, mocarelą nuvarviname supjaustome griežinėliais. Ant salotų pakaitomis dėliojame pomidorų, mocarelos griežinėlius, apibarstome smulkintu baziliku, šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Iš balzaminio acto, cukraus ir citrinų sulčių sumaišome užpilą ir juo apšlakstome pomidorų ir mocarelos gabalėlius. Skanu su baltos duonos skrebučiu. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuotas liezuvis su darzovemis
Marinuotas liežuvis su daržovėmis
Virtas ir marinuotas veršienos arba jautienos liežuvis su daržovėmis
cukiniju uzkandele
Cukinijų užkandėlė
Apkepintų cukinijų užkandėlė su tarkuotu fermentiniu sūriu ir morkomis paskanintomis majonezu ir česnaku.
baklazanu uzkandele su graikiskais riesutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais. Keptos baklažanų juostelės įdarytos krapų, petražolių, graikiškų riešutų bei majonezo įdaru.
meliono ir kumpio uzkandele
Meliono ir kumpio užkandėlė
Meliono ir kumpio užkandėlė. Meliono skiltelės apvyniotos kumpio juostelėmis ir pagardintos druska, pipirais, žalumynais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.