patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pomidorų ir sūrio užkandėlė

pomidoru ir surio uzkandele Mums reikės:
500 g pomidorų (miltingų)
100 g kieto fermentinio sūrio
2-3 skiltelių česnako
majonezo
petražolių

Gaminame. Pomidorų ir sūrio užkandėlė
Pomidorus nuplauname, nusausiname ir supjaustome 0,8 - 1 cm storio griežinėliais. Sūrį sutarkuojame, išspaudžiame česnaką ir viską sumaišome su majonezu. Ant pomidorų griežinėlių dedame po šaukštą sūrio masės ir papuošiame petražolėmis. Pomidorų ir sūrio užkandėlė patiekiama kaip šaltas užkandis, puikiai tinka prie mėsos asorti. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

avodas idarytas krevetemis
Avokadas įdarytas krevetėmis
Avokadas įdarytas krevetėmis bei pomidorais. Subtilaus skonio, lengvas ir išvaizdus užkandis.
krepseliai su vistiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais. Smėlinės tešlos krepšeliai įdaryti vištiena, pievagrybiais, kiaušiniais bei marinuotais agurkais.
farsiruoti kiausiniai
Farširuoti kiaušiniai
Farširuoti kiaušiniai. Kietai virti kiaušiniai farširuoti kumpiu ir žalumynais.
virtos kiauliu ausys
Virtos kiaulių ausys
Virtos kiaulių ausys - puikus užkandis prie alaus.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.