patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pomidorų ir sūrio užkandėlė

pomidoru ir surio uzkandele Mums reikės:
500 g pomidorų (miltingų)
100 g kieto fermentinio sūrio
2-3 skiltelių česnako
majonezo
petražolių

Gaminame. Pomidorų ir sūrio užkandėlė
Pomidorus nuplauname, nusausiname ir supjaustome 0,8 - 1 cm storio griežinėliais. Sūrį sutarkuojame, išspaudžiame česnaką ir viską sumaišome su majonezu. Ant pomidorų griežinėlių dedame po šaukštą sūrio masės ir papuošiame petražolėmis. Pomidorų ir sūrio užkandėlė patiekiama kaip šaltas užkandis, puikiai tinka prie mėsos asorti. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

keptos duonos uzkandele
Keptos duonos užkandėlė
Keptos duonos, fermentinio sūrio, kiaušinių, česnako ir majonezo užkandėlė.
baklazanu uzkandele su graikiskais riesutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais. Keptos baklažanų juostelės įdarytos krapų, petražolių, graikiškų riešutų bei majonezo įdaru.
krepseliai su vistiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais. Smėlinės tešlos krepšeliai įdaryti vištiena, pievagrybiais, kiaušiniais bei marinuotais agurkais.
kepeneliu ir burokeliu uzkandele
Kepenėlių ir burokėlių užkandėlė
Lengva ir skani kepenėlių, burokėlių, avokado, salotų lapų užkandėlė.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena