Pupelių ir grybų paštetas

pupeliu ir grybu pastetas
Mums reikės:
200 g virtų raudonųjų pupelių
200 g virtų grybų
1 svogūno
1-2 skiltelių česnako
2 valg. š. sojų padažo
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminame. Pupelių ir grybų paštetas
Svogūnas, grybai smulkiai supjaustomi ir apkepinami alyvuogių aliejuje. Sudedamos virtos pupelės, pabarstoma druska, uždengiama ir ant silpnos ugnies troškinama 10-15 min. (jei reikia įpilama truputį sultinio). Sudedamas susmulkintas česnakas, supilamas sojų padažas ir nudengus pakaitinama dar 2 min. Viskas sutrinama blenderiu iki vientisos masės. Paštetas pagal skonį pagardinamas druska, pipirais. Pupelių ir grybų paštetas patiekiamas su balta skrudinta duona. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas