Virtas liežuvis

virtas liezuvis
Mums reikės:
600-800 g jautienos liežuvio
2 morkų
1 petražolės
1 saliero
1 poro
3 skiltelių česnako
2 lauro lapų
druskos, pipirų
Gaminame. Virtas jautienos liežuvis
Česnakų skilteles nulupame ir susmulkiname. Jautienos liežuvį nuplauname, įtriname druskos, pipirų, česnakų mišiniu ir 12 val. dedame į šaldytuvą. Vėliau į puodą įpilame vandens, sudedame nuvalytas daržoves ir jautienos liežuvį verdame daržovių sultinyje 1,5-2 val., kol suminkštėja. Išvirusį liežuvį išgriebiame, panardiname į šaltą vandenį ir nulupame. Patiekiant, jautienos liežuvį supjaustome plonomis riekelėmis. Virtas jautienos liežuvis gali būti patiekiamas kaip šaltas užkandis ir kaip karštas patiekalas su virtomis bulvėmis. Virtas jautienos liežuvis skanu su krienų ir majonezo padažu. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas