Virtos kiaulių ausys

virtos kiauliu ausys
Mums reikės:
3-4 kiaulės ausų
1 svogūno
2 lauro lapo
džiovintų arba šviežių petražolių (salierų šaknų)
druskos, pipirų žirnelių
žalumynų
Gaminame. Virtos kiaulių ausys
Kiaulių ausys švariai nuplaunamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje su petražolių (salierų) šaknimis, svogūnu, pipirais ir lauro lapais. Verdama ant silpnos ugnies apie 2 - 2,5 val., vis nugraibant putas. Išvirusios kiaulių ausys atvėsinamos, supjaustomos juostelėmis ir patiekiamos. Virtos kiaulių ausys - puikus užkandis prie alaus. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas