patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepenėlių paštetas

vistienos kepeneliu pastetas Mums reikės:
500 g vištienos kepenėlių
200 g kiaulienos šoninės
100 g sviesto
2 svogūnų
2 morkų
2-3 skiltelių česnako
1 arb. š. džiovintų čiobrelių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos kepenėlių paštetas
Vištienos kepenėlės nuplaunamos, nupjaustomos plėvės ir apibarstomos druska. Kiaulienos šoninė supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma druska, pipirais.vistienos kepeneliu pastetas 1
Svogūnai perpjaunami į 4-6 dalis, česnako skiltelės perpjaunamos pusiau, morkos supjaustomos griežinėliais. Kepimo skarda ištepama aliejumi, išdėliojamos vištienos kepenėlės, šoninės juostelės, suberiamos morkos, svogūnai ir česnakai. Viskas apibarstoma čiobreliais, apšlakstoma aliejumi ir dedama į įkaitintą orkaitę.vistienos kepeneliu pastetas 2
Kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 30 - 40 min. Išėmus iš orkaitės viskas sudedama į dubenį ir sutrinama blenderiu. Į gautą masę supilamas kepimo metu atsiradęs skystis, ištirpintas sviestas (2 šaukštai sviesto pasiliekami) ir gerai išsukama.Pagal skonį pagardinama druska, pipirais. Vištienos kepenėlių paštetas sudedamas į indelius ir apliejamas ištirpintu sviestu.vistienos kepeneliu pastetas 3
Vištienos kepenėlių paštetas labai skanu su sveikuolių duona. Skanaus.

Komentarai

2013-10-13
Raimonda
Labai skanus pastetas Šypsena
2011-02-12
algimantas
Super Mirktelti . Ciobreliai vistienos kepeneliu pastetui priduoda toki subtilu skoni...mmmm Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

baklazanu uzkandele su graikiskais riesutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais. Keptos baklažanų juostelės įdarytos krapų, petražolių, graikiškų riešutų bei majonezo įdaru.
lavaso uzkandele su varske ir zalumynais
Lavašo užkandėlė su varške ir žalumynais
Lavašo užkandėlė su varške ir žalumynais
netikras zuikis
Netikras zuikis
Netikras zuikis iš kiaulienos faršo su džiovintais abrikosais ir slyvomis.
greitai paruosiama surio uzkandele
Greitai paruošiama sūrio užkandėlė
Greitai paruošiama sūrio užkandėlė su pomidorais. Tinka prie alaus.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Lina
Fu - kas gali valgyti su inkstais? Aš išvis jokių mėsgalių nededu, svogūniuką su morkyte pakepinu ant sviestuko ir valgom su grietine. Laaabai skanu. Visa šeimyna lapnoja Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Ne, Ema, kremui želatinos nereikia. Kremas turi šiek tiek įsigerti ir į lakštus.
Ema
O kremui nereikia zalatinos?
Karolina
Tikrai labai skanu ir iskepiau visai šeimai Juokas
anonimas
Kad vedarai netrukinetu ir neisbegtu bei butu grazios apvalios plonos formos, juos reikia prikimstus ideti i verdancio vandens puoda po viena ir su mentele graziai sulyginti kol jie igaus grazia tolygia apvalia mase, isimti ir isdelioti i skarda, bekepant tankiai susmaigstyti su dantu krapstukais ir palikti kol apkeps viena puse, ta pati padaryti ant apverstos puses, rezultatas super gaunasi.