patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepenėlių paštetas

vistienos kepeneliu pastetas Mums reikės:
500 g vištienos kepenėlių
200 g kiaulienos šoninės
100 g sviesto
2 svogūnų
2 morkų
2-3 skiltelių česnako
1 arb. š. džiovintų čiobrelių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos kepenėlių paštetas
Vištienos kepenėlės nuplaunamos, nupjaustomos plėvės ir apibarstomos druska. Kiaulienos šoninė supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma druska, pipirais.vistienos kepeneliu pastetas 1
Svogūnai perpjaunami į 4-6 dalis, česnako skiltelės perpjaunamos pusiau, morkos supjaustomos griežinėliais. Kepimo skarda ištepama aliejumi, išdėliojamos vištienos kepenėlės, šoninės juostelės, suberiamos morkos, svogūnai ir česnakai. Viskas apibarstoma čiobreliais, apšlakstoma aliejumi ir dedama į įkaitintą orkaitę.vistienos kepeneliu pastetas 2
Kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 30 - 40 min. Išėmus iš orkaitės viskas sudedama į dubenį ir sutrinama blenderiu. Į gautą masę supilamas kepimo metu atsiradęs skystis, ištirpintas sviestas (2 šaukštai sviesto pasiliekami) ir gerai išsukama.Pagal skonį pagardinama druska, pipirais. Vištienos kepenėlių paštetas sudedamas į indelius ir apliejamas ištirpintu sviestu.vistienos kepeneliu pastetas 3
Vištienos kepenėlių paštetas labai skanu su sveikuolių duona. Skanaus.

Komentarai

2013-10-13
Raimonda
Labai skanus pastetas Šypsena
2011-02-12
algimantas
Super Mirktelti . Ciobreliai vistienos kepeneliu pastetui priduoda toki subtilu skoni...mmmm Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

astrus vistienos sparneliai
Aštrūs vištienos sparneliai
Kepti, aštrūs vištienos sparneliai su žolelėmis ir čili pipirais. Puikus užkandis prie alaus.
kumpio ir cukiniju uzkandele
Kumpio ir cukinijų užkandėlė
Plonai pjaustyto kumpio ir apkepintų cukinijų užkandėlė su raudonojo vyno acto, medaus, citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus, čiobrelių padažu.
baklazanu uzkandele su graikiskais riesutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais. Keptos baklažanų juostelės įdarytos krapų, petražolių, graikiškų riešutų bei majonezo įdaru.
kumpio suktinukai su idaru
Kumpio suktinukai su įdaru
Kumpio suktinukai su kiaušinių, lydytų sūrelių, česnako, majonezo, prieskonių įdaru.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Viola
Labai jau skanus atrodo, tai bandysiu siandien pagamint Šypsena
Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu