patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos kepenėlių paštetas

vistienos kepeneliu pastetas Mums reikės:
500 g vištienos kepenėlių
200 g kiaulienos šoninės
100 g sviesto
2 svogūnų
2 morkų
2-3 skiltelių česnako
1 arb. š. džiovintų čiobrelių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos kepenėlių paštetas
Vištienos kepenėlės nuplaunamos, nupjaustomos plėvės ir apibarstomos druska. Kiaulienos šoninė supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma druska, pipirais.vistienos kepeneliu pastetas 1
Svogūnai perpjaunami į 4-6 dalis, česnako skiltelės perpjaunamos pusiau, morkos supjaustomos griežinėliais. Kepimo skarda ištepama aliejumi, išdėliojamos vištienos kepenėlės, šoninės juostelės, suberiamos morkos, svogūnai ir česnakai. Viskas apibarstoma čiobreliais, apšlakstoma aliejumi ir dedama į įkaitintą orkaitę.vistienos kepeneliu pastetas 2
Kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 30 - 40 min. Išėmus iš orkaitės viskas sudedama į dubenį ir sutrinama blenderiu. Į gautą masę supilamas kepimo metu atsiradęs skystis, ištirpintas sviestas (2 šaukštai sviesto pasiliekami) ir gerai išsukama.Pagal skonį pagardinama druska, pipirais. Vištienos kepenėlių paštetas sudedamas į indelius ir apliejamas ištirpintu sviestu.vistienos kepeneliu pastetas 3
Vištienos kepenėlių paštetas labai skanu su sveikuolių duona. Skanaus.

Komentarai

2013-10-13
Raimonda
Labai skanus pastetas Šypsena
2011-02-12
algimantas
Super Mirktelti . Ciobreliai vistienos kepeneliu pastetui priduoda toki subtilu skoni...mmmm Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukiniju uzkandele
Cukinijų užkandėlė
Apkepintų cukinijų užkandėlė su tarkuotu fermentiniu sūriu ir morkomis paskanintomis majonezu ir česnaku.
baklazanu uzkandele su graikiskais riesutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais
Baklažanų užkandėlė su graikiškais riešutais. Keptos baklažanų juostelės įdarytos krapų, petražolių, graikiškų riešutų bei majonezo įdaru.
farsiruoti kiausiniai
Farširuoti kiaušiniai
Farširuoti kiaušiniai. Kietai virti kiaušiniai farširuoti kumpiu ir žalumynais.
pupeliu ir grybu pastetas
Pupelių ir grybų paštetas
Pupelių ir grybų paštetas. Vegetariškas paštetas su grybais, pupelėmis, svogūnais, česnakais bei prieskoniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Taip, galima receptą interpretuoti savaip, bet keptuveje pomidoras ir suris neapskrus taip graziai ir tiesiog gausite "košę" Mirktelti Sėkmės gaminant.
Violeta
Baklazanai kepti aliejuje, o paskui dar kepti orkaitej 30 min! Kodel tiek ilgai? Apvertus baklazanus keptuveje, uzdeti pomidoro, surio, uzdengti ir iskeps viskas vienu metu, nereiks nei orkaites jungti, nei laiko gaisti, nei energijos naudoti Šypsena)))
Jainina
Jau antrą kartą darau agurkus pagal šį receptą. Labai skanu! Tinka ir peraugę agurkai. Juos tik reikia griežinėliais supjaustyti.
Arijus
Super receptas. Labai ačiū Mirktelti
Donata
O kokia mesa naudojate, kad ji virta?