patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika

vistienos vyniotinis su grybais ir paprika Mums reikės:
1,5-1,7 kg vištos
1 paprikos
150 g pievagrybių
50 g fermentinio sūrio
1 kiaušinio
1 valg. šaukšto medaus
1 valg. šaukšto sojų padažo
aliejaus
baziliko lapelių
3-5 grūdelių kvepiančių pipirų
2 lauro lapų
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika
Vištą nuplauname, labai aštriu peiliu atsargiai, nepažeidžiant odelės atskiriame kaulus nuo mėsos. Iš gauto mėsos gabalo suformuojame stačiakampį, reikia stengtis, kad visur mėsos sluoksnis būtų maždaug vienodas.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 1
Pabarstome druska, pipirais. Pievagrybius švariai nuplauname, perpjauname į keturias dalis ir apkepiname aliejuje.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 2
Papriką, fermentinį sūrį supjaustome šiaudeliais, baziliko lapelius pasmulkiname, sumaišome su pakepintais pievagrybiais.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 3
Į masę įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir viską išmaišome. Įdarą sudedame į vištienos stačiakampio vidurį.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 4
Susukame vyniotinį, suvyniojame į kepimo rankovę, užrišame virvele vyniotinio galus ir tvirtai perrišame patį vyniotinį.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 5
Į platesnį puodą įdedame vyniotinį, įpilame vandens, įmetame lauro lapus, kvepiančiuosius pipirus, druskos (vanduo turi būti sūrus) ir ant silpnos ugnies verdame 40 min. Išvirusį vyniotinį atvėsiname, išvyniojame iš kepimo rankovės, aptepame medaus ir sojų padažo mišiniu, dedame į kepimo indą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min., kol paviršius gražiai pagelsta.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 6
Vyniotinį supjaustome griežinėliais ir patiekiame. Vyniotinis su grybais ir paprika skanus ir karštas, ir šaltas. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos saltiena
Kiaulienos šaltiena
Tradicinė, lietuviška virta šaltiena su kiauliena, svogūnais, morkomis, petražolėmis. Pagardinta druska, pipirais, lauro lapais.
cukiniju uzkandele
Cukinijų užkandėlė
Apkepintų cukinijų užkandėlė su tarkuotu fermentiniu sūriu ir morkomis paskanintomis majonezu ir česnaku.
keptos duonos uzkandele
Keptos duonos užkandėlė
Keptos duonos, fermentinio sūrio, kiaušinių, česnako ir majonezo užkandėlė.
netikras zuikis
Netikras zuikis
Netikras zuikis iš kiaulienos faršo su džiovintais abrikosais ir slyvomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vita
Ačiū už receptą. O ar mėsytė nebūna kieta jeigu iškart dedami rauginti agurkai?
Gitana
Labai skanus tortas. Viskas puikiai pavyko.
patiekalu-receptai.lt
Mėsa iškepa tik nereikia stengtis įdaro įdėti per daug, reikėtų šiek tiek suploti, kad gautusi plokščia, plonesnė forma. Sėkmės.
Lolita
O idaras iskepa? Nebuna zalias? Nes pati tesla aliejuje gan greit tampa traski.
Giedre
Super, visa seimyna patenkinta liko Myliu