patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika

vistienos vyniotinis su grybais ir paprika Mums reikės:
1,5-1,7 kg vištos
1 paprikos
150 g pievagrybių
50 g fermentinio sūrio
1 kiaušinio
1 valg. šaukšto medaus
1 valg. šaukšto sojų padažo
aliejaus
baziliko lapelių
3-5 grūdelių kvepiančių pipirų
2 lauro lapų
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika
Vištą nuplauname, labai aštriu peiliu atsargiai, nepažeidžiant odelės atskiriame kaulus nuo mėsos. Iš gauto mėsos gabalo suformuojame stačiakampį, reikia stengtis, kad visur mėsos sluoksnis būtų maždaug vienodas.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 1
Pabarstome druska, pipirais. Pievagrybius švariai nuplauname, perpjauname į keturias dalis ir apkepiname aliejuje.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 2
Papriką, fermentinį sūrį supjaustome šiaudeliais, baziliko lapelius pasmulkiname, sumaišome su pakepintais pievagrybiais.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 3
Į masę įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir viską išmaišome. Įdarą sudedame į vištienos stačiakampio vidurį.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 4
Susukame vyniotinį, suvyniojame į kepimo rankovę, užrišame virvele vyniotinio galus ir tvirtai perrišame patį vyniotinį.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 5
Į platesnį puodą įdedame vyniotinį, įpilame vandens, įmetame lauro lapus, kvepiančiuosius pipirus, druskos (vanduo turi būti sūrus) ir ant silpnos ugnies verdame 40 min. Išvirusį vyniotinį atvėsiname, išvyniojame iš kepimo rankovės, aptepame medaus ir sojų padažo mišiniu, dedame į kepimo indą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min., kol paviršius gražiai pagelsta.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 6
Vyniotinį supjaustome griežinėliais ir patiekiame. Vyniotinis su grybais ir paprika skanus ir karštas, ir šaltas. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepeneliu pasteto viniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis su sviestu ir žalumynais.
PICT0004
Pomidorai su mocarelos sūriu
Šaltas ir netikėtai skanus užkandis - riekelėmis pjaustyti pomidorai su mocarelos sūriu.
spinatu ir braskiu uzkandele
Špinatų ir braškių užkandėlė
Šviežių špinatų ir braškių užkandėlė su graikiškais riešutais, balzaminio acto, cukraus ir aliejaus padažu.
krepseliai su vistiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais. Smėlinės tešlos krepšeliai įdaryti vištiena, pievagrybiais, kiaušiniais bei marinuotais agurkais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena
Ieva
Nuostabus kotletukai!!! Vietoj svogunu itarkavau morku ir saliero stiebu - puikiai gavosi, butinai kartosim!
Vireja
Prie mesos patiekalu, prie visokiu kotletu, sniceliu ir t.t. tinka baltas padazas arba pievagrybiu Šypsena
Vėjūnė
Labai patiko receptas, labai skanu. Mirktelti