patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika

vistienos vyniotinis su grybais ir paprika Mums reikės:
1,5-1,7 kg vištos
1 paprikos
150 g pievagrybių
50 g fermentinio sūrio
1 kiaušinio
1 valg. šaukšto medaus
1 valg. šaukšto sojų padažo
aliejaus
baziliko lapelių
3-5 grūdelių kvepiančių pipirų
2 lauro lapų
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika
Vištą nuplauname, labai aštriu peiliu atsargiai, nepažeidžiant odelės atskiriame kaulus nuo mėsos. Iš gauto mėsos gabalo suformuojame stačiakampį, reikia stengtis, kad visur mėsos sluoksnis būtų maždaug vienodas.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 1
Pabarstome druska, pipirais. Pievagrybius švariai nuplauname, perpjauname į keturias dalis ir apkepiname aliejuje.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 2
Papriką, fermentinį sūrį supjaustome šiaudeliais, baziliko lapelius pasmulkiname, sumaišome su pakepintais pievagrybiais.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 3
Į masę įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir viską išmaišome. Įdarą sudedame į vištienos stačiakampio vidurį.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 4
Susukame vyniotinį, suvyniojame į kepimo rankovę, užrišame virvele vyniotinio galus ir tvirtai perrišame patį vyniotinį.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 5
Į platesnį puodą įdedame vyniotinį, įpilame vandens, įmetame lauro lapus, kvepiančiuosius pipirus, druskos (vanduo turi būti sūrus) ir ant silpnos ugnies verdame 40 min. Išvirusį vyniotinį atvėsiname, išvyniojame iš kepimo rankovės, aptepame medaus ir sojų padažo mišiniu, dedame į kepimo indą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min., kol paviršius gražiai pagelsta.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 6
Vyniotinį supjaustome griežinėliais ir patiekiame. Vyniotinis su grybais ir paprika skanus ir karštas, ir šaltas. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

meliono ir kumpio uzkandele
Meliono ir kumpio užkandėlė
Meliono ir kumpio užkandėlė. Meliono skiltelės apvyniotos kumpio juostelėmis ir pagardintos druska, pipirais, žalumynais.
kiaulienos saltiena
Kiaulienos šaltiena
Tradicinė, lietuviška virta šaltiena su kiauliena, svogūnais, morkomis, petražolėmis. Pagardinta druska, pipirais, lauro lapais.
kumpio suktinukai su idaru
Kumpio suktinukai su įdaru
Kumpio suktinukai su kiaušinių, lydytų sūrelių, česnako, majonezo, prieskonių įdaru.
vistienos uzpiltine kiausinio lukste
Vištienos užpiltinė kiaušinio lukšte
Vištienos ir daržovių užpiltinė kiaušinio lukšte. Šaltas užkandis, kuris puikiai papuošia šv. Velyku ar vaišių stalą

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu