patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika

vistienos vyniotinis su grybais ir paprika Mums reikės:
1,5-1,7 kg vištos
1 paprikos
150 g pievagrybių
50 g fermentinio sūrio
1 kiaušinio
1 valg. šaukšto medaus
1 valg. šaukšto sojų padažo
aliejaus
baziliko lapelių
3-5 grūdelių kvepiančių pipirų
2 lauro lapų
druskos, pipirų

Gaminame. Vištienos vyniotinis su grybais ir paprika
Vištą nuplauname, labai aštriu peiliu atsargiai, nepažeidžiant odelės atskiriame kaulus nuo mėsos. Iš gauto mėsos gabalo suformuojame stačiakampį, reikia stengtis, kad visur mėsos sluoksnis būtų maždaug vienodas.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 1
Pabarstome druska, pipirais. Pievagrybius švariai nuplauname, perpjauname į keturias dalis ir apkepiname aliejuje.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 2
Papriką, fermentinį sūrį supjaustome šiaudeliais, baziliko lapelius pasmulkiname, sumaišome su pakepintais pievagrybiais.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 3
Į masę įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir viską išmaišome. Įdarą sudedame į vištienos stačiakampio vidurį.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 4
Susukame vyniotinį, suvyniojame į kepimo rankovę, užrišame virvele vyniotinio galus ir tvirtai perrišame patį vyniotinį.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 5
Į platesnį puodą įdedame vyniotinį, įpilame vandens, įmetame lauro lapus, kvepiančiuosius pipirus, druskos (vanduo turi būti sūrus) ir ant silpnos ugnies verdame 40 min. Išvirusį vyniotinį atvėsiname, išvyniojame iš kepimo rankovės, aptepame medaus ir sojų padažo mišiniu, dedame į kepimo indą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min., kol paviršius gražiai pagelsta.vistienos vyniotinis su grybais ir paprika 6
Vyniotinį supjaustome griežinėliais ir patiekiame. Vyniotinis su grybais ir paprika skanus ir karštas, ir šaltas. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

PICT0004
Pomidorai su mocarelos sūriu
Šaltas ir netikėtai skanus užkandis - riekelėmis pjaustyti pomidorai su mocarelos sūriu.
farsiruoti kiausiniai
Farširuoti kiaušiniai
Farširuoti kiaušiniai. Kietai virti kiaušiniai farširuoti kumpiu ir žalumynais.
krepseliai su vistiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais
Krepšeliai su vištiena ir pievagrybiais. Smėlinės tešlos krepšeliai įdaryti vištiena, pievagrybiais, kiaušiniais bei marinuotais agurkais.
kepeneliu pasteto viniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis
Kepenėlių pašteto vyniotinis su sviestu ir žalumynais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena