patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais

Biscotti su dziovintomis spanguolemis ir riesutais Mums reikės:
200 g miltų
100 g sviesto
150 g rudojo cukraus
2 kiaušinių
0,5 stiklinės kokoso drožlių
1 stiklinės anakardžio riešutų
1 stiklinės džiovintų spanguolių
1,5 arb. š. kepimo miltelių
1 arb. š. vanilės ekstrakto
žiupsnelio druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais
Džiovintos spanguolės užpilamos verdančiu vandeniu, palaikomos 10 min. ir nusausinamos. Sviestas ištrinamas su ruduoju cukrumi iki purumo. Įmušami kiaušiniai, įpilamas vanilės ekstarktas, suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišoma. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir palaipsniui, nuolat maišant supilami į sviesto-kiaušinių masę. Suberiami anakardžių riešutai, džiovintos spanguolės ir gerai išmaišoma. Iš lipnios tešlos suformuojami 2 pailgi kepalėliai.

Į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, sudedami suformuoti kepalėliai, paliekant tarp jų 5-6 cm tarpą. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 175 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min., kol kepalėliai sutvirtėja ir truputį paruduoja. Išimama iš orkaitės ir pravėsinama.
Aštriu peiliu supjaustoma maždaug 1 cm storio riekelėmis. Riekelės sudedamos atgal į skardą ir kepamos 160 laipsnių temperatūroje apie 5-7 min., tada apverčiamos ir dar pakepamos 5-7 min. Skanaus.

Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais laikomi sausoje vietoje, sandariame indelyje ar dėžutėje.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kuciukai
Kūčiukai
Kūčiukai. Tradiciniai kūčių sausainėliai - kūčiukai.
imbieriniai sausainiai su sokoladu
Imbieriniai sausainiai su šokoladu
Pikantiško skono imbieriniai sausainiai su maltais migdolais ir juodu šokoladu.
varskes sausainiai su idaru
Varškės sausainiai su įdaru
Varškės susukti sausainiai su džiovintų abrikosų įdaru, apibarstyti smulkintais migdolais ir cukrumi.
migdoliniai biscotti
Migdoliniai biscotti
Tradiciniai itališki migdoliniai biscotti sausainiai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu