patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Džiovintų vaisių sausainukai

dziovintu vaisiu sausainukai Mums reikės:
100 g džiovintų abrikosų
100 g džiovintų datulių
70 g šviesių razinų
100 g anakardžių riešutų
100 g sezamo sėklų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Džiovintų vaisių sausainukai
Anakardžių riešutus pakepiname sausoje keptuvėje, kol lengvai paruduoja. Pakepintus anakardžių riešutus sutriname su blenderiu (keletą pasiliekame papuošimui), kol gauname miltus. Džiovintus abrikosus, razinas, datules užpilame karštu vandeniu ir palaikome kelias minutes. Nupilame vandenį, vaisius nusausiname ir suberiame į blenderį. Kartu su anakardžių riešutais sutriname iki vientisos masės. Sezamo sėklas apkepiname keptuvėje iki auksinės spalvos. Iš anakardžių-džiovintų vaisių masės suformuojame apvalius sausainukus, apvoliojame sezamo sėklose ir papuošiame anakardžių riešutais, juos lengvai įspaudžiant į sausainukų viršų. Džiovintų vaisių sausainukai palaikomi 1 val. šaldytuve ir patiekiami. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

morengai su pistacijomis
Morengai su pistacijomis
Morengai su pistacijomis. Orkaitėje kepti plaktų kiaušinių baltymų morengai su cukrumi, cukraus pūdra ir pistacijomis.
sausainiai sveikuoliai
Sausainiai Sveikuoliai
Nuostabaus skonio sausainiai Sveikuoliai su avižiniais dribsniais, sezamo sėklomis bei razinomis. Receptas su nuotraukomis.
imbieriniai sausainiai su sokoladu
Imbieriniai sausainiai su šokoladu
Pikantiško skono imbieriniai sausainiai su maltais migdolais ir juodu šokoladu.
rageliai su riesutais
Rageliai su riešutais
Paprasti ir greitai paruošiami sausainiai - rageliai su riešutais ir cukraus pūdra.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.

Naujausi komentarai

Laura
Labai paprastai padaromi, taciau labai nepaprasti ciburekai  Šypsena ypac jei dar idedi meiles prieskonio  Myliu Juokas tikrai visai seimai patiko Šypsena
Natasa
ziauriai skanus. Gaminau 100 kartu... Nerealus Juokas
Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.